Lagbanner
Sillysvepet: Chelsea väntar in bud på Kepa

Sillysvepet: Chelsea väntar in bud på Kepa

De flesta ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är dagens nyheter.

Publikfavoriten gör comeback i Djurgården?
Nyasha Mushekwi har tidigare berättat att han vill tillbaka till DIF och det är något som kan bli verklighet om ligasäsongen i Kina ställs in. Djurgården har tät kontakt med den 32-årige anfallaren, det skriver sportexpressen.
(Sportexpressen)

Lustig på väg ifrån Gent
Mikael Lustigs tid i Gent kan vara på väg att ta slut. Ytterbacken har blivit tredjevalet på sin position och kan vara på väg mot nya utmaningar. Tidigare har 33-åringen kopplats ihop med AIK.
(Skotska The Sun)

Riaola och Juventus diskuterar Pogba
Vad händer med Pogba? Rykten har placerat honom i Real Madrid, men franska uppgifter gör gällande att spelarens agent diskuterar med Juventus om en övergång.
(Le 10 Sport)

Klubbarna som vill ha Semedo
Det är mycket snack om Barcelonas Nelson Semedo som ryktas vara på väg ifrån klubben. Bayern München, Inter, Juventus, Manchester City och PSG uppges intresserade. Barcelona hoppas kunna använda 26-åringen för att få igenom en värvning av Lautaro (Inter) eller Pjanic (Juventus).
(Mundo Deportivo)

PSG lägger bud på Aubameyang?
Den franska klubben överväger att lägga ett bud på Arsenals Pierre-Emerick Aubameyang. 35 miljoner pund uppges PSG vara villiga att betala.
(Daily Mirror)

”Alla överens om en affär”
Affären som kan ta Juventus Pjanic till Barcelona i utbyte mot Arthur verkar komma närmare. Enligt italienska Gazzettan är affären lockande för de flesta inblandade parterna. Det återstår bara att övertyga brasiliaren.
(Gazzetta dello Sport)

Wernbloom och PAOK går skilda vägar?
Expressen avslöjar att PAOK Thessaloniki tagit ett första steg för att i samförstånd försöka bryta kontraktet med Pontus Wernbloom. 
(Sportexpressen)

”Det hade jag känt till”
Pontus Wernblooms rådgivare Carl Fhager säger dock att han inte känner till ryktena om att Pontus ska lämna PAOK och om det skulle vara en realitet skulle han med all sannolikhet känna till det.
(Fotbollskanalen)

Inter vill ersätta Lautaro med Augero...
Lautaro Martinez kan lämna Inter för Barcelona och det ryktas att klubben vill ersätta honom med en annan argentianare. Nämligen Manchester Citys Sergio Aguero.
(Daily Star)

... och vill låna in Umtiti
Som en del av Lautaro-övergången förväntar sig Inter att få låna in Barcelonas mittback Samuel Umtiti. Inter är inte intresserade av ett köp utan bara lån.
(Marca)

Arsenal och Everton vill ha Rabiot
Adrien Rabiot som inte har imponerat i Juventus kan vara på väg till England. Arsenal och Everton uppges intresserade och de ska ha inlett förhandlingar med Juventus.
(Le 10 Sport)

Ter Stegen och Barcelona snart överens
Förhandlingar mellan målvakten och Barcelona är igång och ett kontrakt som knyter 28-åringen till klubben fram till 2025 kan snart vara på skrivet.
(Sport)

Chelsea väntar in bud på Kepa
Valencia och Athletic uppges intresserade av att värva Chelseas målvakt Kepa Arrizabalaga. Hetaste spåret är Valencia som jagar ersättare till Jasper Cillessen som uppges vara på väg att lämna klubben.
(Express)

”Inte en chans att Griezmann lämnar”
Trots en rad rykten förväntas fransmannen Antoine Griezmann stanna i Barcelona. Barcelona har redan förkastat bud på anfallaren och har meddelat övriga klubbar att han inte är till salu.
(Mundo Deportivo)

Vertonghens lönekrav skrämmer
Många klubbar i Serie A uppges vara intresserade av Tottenhams belgiske mittback Jan Vertonghen. 33-åringen kräver emellertid alldeles för mycket i lön – vilket gör att många klubbar tittar på andra alternativ.
(TuttoMercatoWeb)

Everton leder Todibo-jakten
Barcelona-försvararen Jean-Clair Todibo är för närvarande utlånad till Schalke 04 men har dragit till sig uppmärksamhet från Premier League. Många klubbar i England ryktas vara ute efter Todibo men det är Everton som leder jakten för närvarande.
(Sport)

Hakimis agent förnekar bud
Det har tidigare ryktats om att Inter gett sig in i jakten efter Achraf Hakimi som för närvarande är utlånad från Real Madrid till Borussia Dortmund. Detta är dock något som Hakimis agent förnekar, planen är att försvararen ska återvända till Real efter lånesejouren.
(Goal)

*******
Torsdagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-05-22 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans