Lagbanner
Sillysvepet: Förhandlingar inledda om Camavinga – ”Werner snart i Chelsea”

Sillysvepet: Förhandlingar inledda om Camavinga – ”Werner snart i Chelsea”

De flesta ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är dagens nyheter.

Förhandlingar inledda om Camavinga
Rennes talang Eduardo Camavinga är bland de hetaste i Fotbollseuropa. Nu uppges Real Madrid har inlett förhandlingar med den franska klubben för att lösa 17-åringen från sitt kontrakt.
(RMC Sport)

”Werner snart i Chelsea”
Enligt den tyska tidningen Bild så är Leipzigs anfallare Timo Werner detaljer från att skriva på ett femårskontrakt med Chelsea. Enligt Daily Mail så förväntas Chelsea betala spelarens utköpsklausul som ligger på 619 miljoner kronor.
(Chelsea på SvenskaFans)

... vilket banar väg för Sancho i United?
Om Chelsea gör klart med Werner så tror brittisk press att vägen ligger öppen för Manchester United att värva Dortmunds Jadon Sancho. 20-åringen är huvudmålet att värva för United i sommar.
(Manchester Evening News)

Asani stannar i AIK
Expressen avslöjar att KF Partizanis anfallare Jasir Asani blir kvar säsongen ut hos AIK. Stockholmsklubben behöver inte betala nån låneavgift för 25-åringen.
(Sportexpressen)

Officiellt: A-lagskontrakt i AIK för Tihi


Barcelonas erbjudande till Inter
Barcelona jobbar intensivt för att värva Inters argentiske anfallare Lautaro. Utköpsklausulen på 111 miljoner euro är hög och nu uppger spansk media att Barcelona erbjuder 70 miljoner euro samt spelaren Junior Firpo. Klubben menar att sammantaget skulle värdet nå upp till 111 miljoner euro.
(Mundo Deportivo)

Leverkusen nobbar Real Madrid
Den spanska storklubben ska ha lagt ett bud på 80 miljoner euro för Kai Havertz, men Leverkusen vill ha 100 miljoner för 20-åringen. Samtidigt uppges Havertz intresserad av en flytt till Manchester United.
(Bild och Manchester Evening News)

Rangnicks önskelista
Om, eller när, Ralf Rangnick tar över Milan så vill han förstärka laget. På mittfältet vill den tyska tränaren få in Chelseas Bakayoko eller Benficas Florentino. I anfallet finns Real Madrids Jovic eller Napolis Milik på önskelistan.
(Gazzetta della Sport)

Officiellt: Ny värvning av Öster
Öster presenterade Marc Rochester Sörensen tidigare i veckan och nu är även dansken Nicolas Mortensen klar för klubben. Mortensen är en anfallare och kommer från FC Helsingör.
(Östers IF)

Tonali på väg till Inter?
Fabrizio Romano, journalist på the Guardian avslöjar att samtal pågår mellan Inter och Brescia om mittfältaren.
Roma har satt pris på Zaniolo
60 miljoner euro vill Roma ha för sin guldklimp. Juventus är intresserade och kan tänka sig att släppa Bernardeschi och några fler spelare till Roma för att få till en affär. 
(Corriere dello Sport)

Hannover har inte råd med Guidetti
John Guidetti har imponerat hos Hannover 96 sedan återstarten. Klubben vill gärna behålla svensken, som är inlånad från Alavés, men inser att det inte är möjligt då han är för dyr. Både övergångssumman och lönen gör att det inte fungerar för klubben.
(Bild)

*******
Torsdagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-06-05 18:05:00

Fler artiklar om SvenskaFans