Lagbanner
Sillysvepet: Bologna budar på Gigovic - Kanté på Chelseas transferlista

Sillysvepet: Bologna budar på Gigovic - Kanté på Chelseas transferlista

Det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Här är dagens nyheter.

Besic återvänder till Everton
Sheffield United bekräftar på sin twitter att mittfältaren Mo Besic har gjort sitt i klubben och återvänder till Goodison Park.

Leroy Sané nekar nytt kontrakt
Idag kom nyheten att Sané har avvisat ett kontraktsförslag från Man City och tysken kommer att lämna klubben om man hittar en köpare.
(BT Sport)

Pep om Sané: ”Han vill ha ett annat äventyr”
Man City-tränaren uttalar sig om tyskens önskan att få lämna klubben. Bologna budar på svenske Gigovic
Serie A-klubben uppges erbjuda tre miljoner euro för Helsingborgs 18-åriga talang Armin Gigovic. Har Helsingborg råd att tacka nej till ett sådant bud på sin mittfältare?
(Gianluca Di Marzio)

Kanté på Chelseas transferlista
Chelsea satsar på Kai Havertz men behöver få in pengar för att lyckas med det. Enligt The Times har man därför satt upp världsmästarmittfältaren N'Golo Kanté på transferlistan. Vem hugger först?
(Times)

... och Havertz allt närmare London
Både Real Madrid och Bayern München ska ha gett upp spåret som leder till Kai Havertz. Det sätter Chelsea i pole-position för Leverkusen-spelaren.
(Express)

... när prislappen kan sjunka
Om inte Bayer Leverkusen kvalificerar sig till Champions League kan priset på Kai Havertz sjunka 20 miljoner euro. Hittills har tyskarna sagt vilja ha 100 miljoner euro.
(Football London)

Naby Keita lämnar Liverpool?
Mittfältaren påstås vara på väg bort från Liverpool för att återförenas med tidigare tränaren Rangnick. Han är i sin tur på väg att lämna Leipzig för Milan.
(Milan Live

Officiellt: Bürki blir kvar i Dortmund
Målvakten har förlängt sitt kontrakt till 2023. Thiago Silva vill ha €10 miljoner om året
Han lämnar PSG när kontraktet nu går ut. Men både Everton och Fiorentina ryggar tillbaka för brassens höga lönekrav och hans vilja att skriva under ett treårskontrakt.
(Gazzetta dello Sport)

"Fraser har spelat färdigt i Bournemouth"
Ryan Fraser har vägrat att förlänga över 30 juni. Klubben vill inte använda omotiverade spelare, säger managern Eddie Howe. Arsenal, Tottenham och Everton är möjliga destinationer.
(Sky Sports)

Napoli överens med Gabriel
Lilles eftertraktade mittback uppges vara överens med Napoli om ett kontrakt. Den franska klubben vill dock avvakta och ta emot fler bud. Framförallt är det Everton som visat intresse.
(Le10Sport)

"Pogba stannar i United"
Förre United-målvakten Peter Schmeichel uppger att han pratat med "rätt personer" som hävdar att Paul Pogba trivs och kommer att stanna på Old Trafford.
(Goal)

"David Luiz framtid avgörs i helgen"
Kontraktet med Arsenal går ut sista juni. Spelarens agent menar att mittbackens framtid kommer att vara avgjord innan veckans slut.
(TalkSport)

Både United och Arsenal vill ha Under
Manchester United tar upp kampen med Arsenal om att få loss Cengiz Under från Roma. Spelaren värderas till drygt 30 miljoner euro.
(Daily Mail)

Dawson förlänger med Forest
Veteranen blir kvar i Nottingham under nästa säsong.
(Forest på SF)

*******

Torsdagens sillysvep

SvenskaFans.com2020-06-19 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans