Lagbanner
Sillysvepet: Messi överväger sin framtid – Sané klar för Bayern München

Sillysvepet: Messi överväger sin framtid – Sané klar för Bayern München

Det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Här är dagens nyheter.

Messi överväger sin framtid
För första gången funderar nu Lionel Messi på allvar om sin framtid i FC Barcelona, rapporterar Cadena SER. Anledningen till att argentinaren kan lämna Katalonien är för att klubben inte presenterat en tydlig plan framåt. Han skulle dock inte lämna förrän sommaren 2021 när kontraktet går ut.
(Cadena SER)

Sané klar för Bayern München
Den tyska offensiva spelaren lämnar Man City och har skrivit på ett femårskontrakt med de nyblivna ligamästarna Bayern München där han får tröja nummer tio.
(FC Bayerns hemsida)

Flera klubbar går efter Digne?
Evertons vänsterback är ett hett villebråd. Om Chelsea och Man City inte lyckas landa Ben Chilwell från Leicester ser man ut att gå efter Lucas Digne.
(ESPN)

Thiago nära Liverpool
Bayern München-spelaren har varit öppen med att han vill ha ett sista stort kontrakt och nu skrivs det om att Liverpool kan bli hans nästa äventyr.
(Sport ES)

Sevilla lånar in Kepa?
Chelsea-målvaktens framtid är osäker på Stamford Bridge och nu förbereder Sevilla ett låneförslag till Londonklubben.
(Sun)

Man United kan låta Bailly gå
Engelsmännen är redo att släppa sin mittback till Valencia på lån.
(Sun)

Henderson tänker inte vänta i evigheter
Sheffield Uniteds succémålvakt har satt lite press på Man United (klubben han tillhör) att han inte kommer vänta länge på att bli deras nummer ett. Detta besked glädjer nog Chelsea som vill köpa målvakten. 
(Express)

Sherwood tror Grealish hamnar i Man United
Aston Villas tidigare tränare, Tim Sherwood, tror att Villas mittfältsmotor kommer spela i Man United nästa säsong och hävdar att affären redan är i hamn.
(Birmingham Mail)

Kostic lämnar Eintracht Frankfurt?
Det finns både italienskt och engelskt intresse för Eintracht Frankfurts serbiska landslagsman.
(Goal)

Emerson stannar i Chelsea?
Trots intensiva rykten om att Emerson inom kort ska vara klar för en italiensk klubb, säger Frank Lampard att han inte känner till detta. Blir vänsterbacken kvar på Stamford Bridge alltså?

Juventus utmanar Tottenham…
Jakten om Napolis anfallare Arkadiusz Milik intensifieras. Polackens kontrakt med Napoli går ut nästa sommar och Spurs var tidigt i kontakt med Napoli om en övergång. Enligt Goals källor är det också bekräftat att Juventus nu varit i kontakt med Napoli.
(Goal)

… men Moura kan bli en bricka i spelet?
Samtidigt som Spurs vill ha Milik vill Napoli i sin tur ha Lucas Moura. I Juventus har Napoli ett intresse för Federico Bernardeschi. Neapel-klubben hoppas kanske därför att en av dessa kan ansluta i utbyte mot Milik.
(Sky Sports Italia)

Rakitic förväntas stanna i Barca
Det har ryktats en del om att Ivan Rakitic ska lämna FC Barcelona för att återvända till Sevilla den här sommaren. Detta ser emellertid inte ut att bli av då Sevilla inte uppges vara villiga att betala för kroaten, de väntar hellre tills kontraktet går ut nästa sommar.
(Mundo Deportivo)

?West Ham vill lösa Soucek
Den tjeckiske mittfältaren Tomas Soucek spelar just nu med West Ham på lån från Slavia Prag. The Hammers hoppas att man kan lösa 25-åringen permanent när tillfället ges.
(The Sun)

McKennie vill till Premier League
Igår skrev vi att Hertha Berlin överväger ett bud på Schalke 04-spelaren Weston McKennie. Amerikanen önskar dock själv en flytt till Premier League och värderas till omkring 20 miljoner euro.
(Sky Sports)

*** *** ***

Torsdagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-07-03 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans