Lagbanner
Sillysvepet: Arsenal nästa för James Rodriguez?

Sillysvepet: Arsenal nästa för James Rodriguez?

Vi sammanfattar senaste nytt som rör Silly Season. Här är dagens nyheter.

Norwich vill ha mer för Lewis
Liverpool jagar Norwich vänsterback Jamal Lewis. Norwich har tackat nej till ett bud på 10 miljoner pund och uppges vilja ha 20 miljoner pund för 22-åringen. Möjligtvis kan Liverpool lägga med Yasser Larouci som en del i affären.
(Daily Mail)

van Persie blir coach i Feyenoord
Den 37-årige holländaren kommer arbeta under Dick Advocaat och få ansvaret över att hjälpa klubbens forwards.
(BBC Sport)

Arthur återvänder till Barcelona
Mittfältaren vägrade att återvända till sin klubb Barcelona, men är nu på väg tillbaka för att diskutera hur parterna ska avsluta sitt kontrakt. Sedan tidigare är det klart att Arthur kommer ansluta till Juventus i september.
(Sport)

Aubameyang nära nytt kontrakt
Arsenals anfallare är överens med klubben om ett nytt kontrakt och nu återstår bara signaturen. 31-åringen ska skriva på för tre år.
(Telegraph)

... men Maitland-Niles är till salu
Arsenal vill sälja Ainsley Maitland-Niles för att få in pengar. Klubben vill ha 30 miljoner pund för den 22-årige mittfältaren.
(The Sun)

Arsenal nästa för James Rodriguez?
Colombianen kommer inte spela mer för Real Madrid utan är på väg från klubben. Arsenal uppges vara mest intresserade av 29-åringens tjänster.
(AS)

United välkomnar bud på Lingard
Manchester United är redo att sälja Jesse Lingard. 27-åringen har ett år kvar på sitt kontrakt med klubben.
(Guardian)

Sessegnon ett namn för Ajax?
Ajax måste försöka ersätta Hakim Ziyech och är sugna på att höra av sig till Tottenham för att se om man skulle kunna få låna in Ryan Sessegnon under kommande säsong.
(Telegraph)

Muriqi på Lazios radar
Lazio är ute efter Fenerbahçes anfallare Vedat Muriqi och Rom-klubben uppges redo att betala 18 miljoner euro för den 26-årige kosovoalbanen.
(Gianluca Di Marzio)

Leeds lägger bud på Liverpool-ytter?
Nyuppflyttade Leeds uppges förbereda ett bud på 15 miljoner pund på Liverpools Harry Wilson. Men även Aston Villa och Newcastle United uppges vara intresserade av 23-åringen.
(The Sun)

Barcelona vill ha Leicester-backen
Caglar Söyüncü har den senaste tiden imponerat stort i Leicester och har nu ögonen på sig av Barcelona, som uppges vara redo att erbjuda 40 miljoner euro för mittbacken.
(NTV Spor)

”Han föredrar att inte spela”
Missnöjet gentemot Gareth Bale är stort i Real Madrid och det är många som hoppas på att han ska lämna under sommarens övergångsfönster. Zinedine Zidane säger nu att walesaren helt enkelt inte längre vill spela för klubben.
(Real Total)

Kovacs första nyförvärv på plats
Axel Disasi är namnet på Monacos senaste nyförvärv, som blir den nye tränaren Niko Kovacs första sedan han tog över rodret.
(Monacos hemsida)
 
Talangen vill till Werder Bremen
Får vi snart se ännu en talang lämna de brittiska öarna i hopp om att få sitt genombrott i Bundesliga? Tahith Chong vill nämligen gärna gå till Werder Bremen på lån för att sedan ta ställning till om han har en framtid i Manchester United eller inte.
(Bild)

Balotelli eller Seferovic?
Besiktas är på jakt efter en ny anfallare och verkar nu välja mellan antingen Mario Balotelli eller Haris Seferovic.
(TRT Spor)

”Vill fortsätta vara utomlands”
Kommer Kerim Mrabti tillbaka till Djurgården eller inte? Senaste nytt är att sportchefen Bosse Andersson säger sig vara hoppfull gällande en återkomst, men att Mrabti helst av allt vill fortsätta karriären utanför Sverige.
(Fotbollskanalen)

*******
Torsdagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-08-07 18:05:00

Fler artiklar om SvenskaFans