Lagbanner
Sillysvepet: Hult skriver på för Hannover

Sillysvepet: Hult skriver på för Hannover

Vi sammanfattar senaste nytt som rör Silly Season. Här är dagens nyheter.

Mooy flyttar till Kina
Brighton-mittfältaren Aaron Mooy är klar för spel med  Shanghai SIPG och lämnar för en okänd övergångssumma. "Det är en bra övergåg för alla parter", kommenterar Graham Potter till Brightons officiella hemsida.
(Brightons hemsida)

Eze klar för Crystal Palace
Den 22-åriga mittfältaren Eberechi Eze lämnar QPR och kommer nu spela Premier League-fotboll med Roy Hodgsons lag. Kontraktet med Eze är skrivet på fem år.
(Crystal Palaces hemsida)

Spelare, pengar och nya sponsoravtal ska säkra Messi-värvningen
Manchester City arbetar på att få ihop en övergång för Lionel Messi. Klubben är redo att erbjuda spelarna Eric Garcia och Angelino som en del av betalningen. Samtidigt skriver The Times att nya sponsoravtal kommer vara avgörande för att klubben ska kunna värva världsstjärnan. 
(Manchester Evening News och The Times)

Hult klar för Hannover
Niklas Hult lämnar Grekland och AEK Aten för Hannover. Svensken presenterar sig på klubbens twitter-konto. 
 

Svanberg på Parmas radar
Parma letar efter en ersättare till Kulusevski och på radarn finns en annan svensk, nämligen Bolognas Mattias Svanberg. Bologna ska dock ha avfärdat frågan från Parma och vill behålla sin 21-årige mittfältare.
(Tuttomercatoweb)

Zlatan bjuder på en teaser PSG hör sig för om Brozovic
Den franska klubbens sportchef Leonardo har enligt uppgift tagit kontakt med Inter för att undersöka möjligheten att kunna värva Marcelo Brozovic. 27-åringen uppges vara ett alternativ om inte PSG lyckas värva Sergej Milinkovic-Savic från Lazio.
(Le 10 Sport)

Roma tackar nej till Spurs-bud
Mourinhos Tottenham erbjöd 50 miljoner euro för Nicolò Zaniolo. Roma uppges inte ha varit intreserad av den summan.
(Corriere dello Sport)

Celtics Edouard lockar till sig intresse
Leeds, Leicester, Everton, Aston Villa, Newcastle och Crystal Palace uppges intresserade av Celtics anfallare Odsonne Edouard.
(The Sun)

Atlético försöker bli av med Diego Costa
Madridklubbens anfallare har erbjudits till klubbar i England, Frankrike, Italien och Turkiet. Hittills utan att någon nappat.
(Goal)

Volland på väg till Kovacs Monaco
Tyske tränaren Niko Kovac i Monaco vill förstärka laget med Kevin Volland från Bayer Leverkusen. Den 28-årige anfallaren ska enligt uppgift kosta Monaco 20 miljoner euro.
(Bild)

Officiellt: Thiago Silva till Chelsea
Den tidigare PSG-backen har skrivit på för ett år, med option på ytterligare en säsong.
(Chelsea på SF) Real Madrid lånar ut Mariano till Benfica?
Benfica och Real Madrid uppges vara överens om en affär där Mariano Díaz lånas ut till den portoguisiska klubben. Det återstår nu för Benfica att komma överens med anfallaren om hans personliga kontrakt.
(Record)

Vidal allt närmare Inter
Som vi skrev igår är Arturo Vidal nära en övergång från Barcelona till Inter. Nu uppges affären nära. Barcelona är redo att släppa chilenaren gratis och det återstår att förhandla med spelaren om hans lön.
(Gazzetta dello Sport)

... och Kolarov ansluter från Roma?
34-årige Aleksandar Kolarov sägs vara redo att fortsätta karriären i Inter, som gärna vill ha den serbiska vänsterbacken. Det återstår att förhandla med Roma som har ett kontrakt med Kolarov som går ut 2021.
(Gazzetta dello Sport)

*******
Torsdagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-08-28 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans