Lagbanner
Sillysvepet: Premier League-trio till Real Madrid?

Sillysvepet: Premier League-trio till Real Madrid?

De flesta ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är dagens nyheter.

Ramsey till Manchester United?
Juventus kommer försöka sälja Aaron Ramsey bara ett år efter att ha värvat honom till Arsenal på grund av hans höga lön.
(Daily Mail)

Manchester United vill värva Immobile?
Lazios anfallare Ciro Immobile kan vara på väg till Premier League efter att ha öst in mål i Serie A de senaste åren.
(Calciomercato)

Kanté ryktas till Real Madrid...
Chelseas världsmästare kan vara på väg till den spanska toppklubben för £71 miljoner.
(AS)

… Sterling och De Bruyne likaså
När sommarfönstret öppnar hoppas Real Madrid att både Raheem Sterling och Kevin De Bruyne ansluter. Båda spelarna ryktas vilja lämna City om klubben inte får spela i Champions League framöver, vilket Real Madrid vill utnyttja.
(Don Balón)

Liverpool jagar Wolves-duo?
Både Adama Traore och Ruben Neves kan vara på gång till Klopps lagbygge.
(The Sun)

Fati inte till salu
Barcelonas klubbdirektör Xavier Vilajoana säger att den 17-årige anfallaren Ansu Fati stannar i klubben. Bland annat Manchester United har ryktats vara intresserade.
(Sport)

Bjärsmyr återvänder
Mittbacken Mattias Bjärsmyr, som i våras bröt kontraktet med turkiska Genclerbirligi, är klar för IFK Göteborg.
(IFK Göteborg)

IFK Norrköping släpper Isak Pettersson
Den lovande målvakten stannar dock troligtvis kvar säsongen ut.
(NT)

Östersund värvar spanskt
Anfallaren Brian Martin Pagés är Jämtlandsklubbens senaste tillskott.
(Östersunds FK)

”Svårt att bli av med Coutinho”
Det råder ingen tvekan om att FC Barcelona anser att Philippe Coutinhos tid i klubben är över. Problemet är att man inte lycks hitta en ny permanent klubb åt brassen på grund av hur högt han värderas.
(Marca)

Mittback är Citys prioritering
Manchester City har tidigare ryktats med bland annat Leicesters Ben Chilwell men en sådan övergång lär inte bli av då City endast är på jakt efter en ny mittback.
(ESPN)

Gomes nära nytt kontrakt
Manchester Uniteds 19-årige löfte Angel Gomes är på väg att krita på ett nytt kontrakt. Gomes har tidigare ryktats till Chelsea men United hoppas att Gomes vill stanna i Manchester.
(The Athletic)

Vidal flirtar med Inter
Chilenaren Arturo Vidal har länge kopplats ihop med Inter och enligt Goal verkar spelaren själv vilja lämna för Milano. Mittfältaren vill ”känna sig speciell” och känner inte det i Barcelona för tillfället. Han ryktas fundera över sin framtida karriär där Inter är en möjlighet.
(Goal)

Lazio utmanar om Luís
Både AC Milan och Manchester United har ryktats vara intresserade av Benficas 20-åring Florentino Luís. Nu ger sig också Lazio in i jakten och förväntas lägga ett bud inom kort. Dock kommer Lazio inte att buda mer än 30 miljoner euro.
(Desporto AO Minuto)

Nice överens med Schneiderlin
Morgan Schneiderlin kan vara på väg tillbaka till Frankrike efter tolv år i England. Den 30-årige fransmannen sägs, enligt senaste rön, vara mer eller mindre klar för Nice i Ligue 1. Nice kommer att betala 2 miljoner pund för att lösa mittfältaren från Everton.
(Nice Matin)

Augsburg värvar av Schalke?
Enligt tyska Kicker är Augsburg nära att värva Schalke-spelaren Daniel Caligiuri. 32-åringen sitter på ett utgående kontrakt och har än så länge inte kommit överens med Schalke om en förlängning.
(Kicker)

*** *** ***

Fredagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-06-13 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans