Lagbanner
Sillysvepet: PSG erbjuder Mbappé dubbel lön – eller hur var det?

Sillysvepet: PSG erbjuder Mbappé dubbel lön – eller hur var det?

Ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är dagens nyheter.

”Lutar åt fortsättning för Zlatan”
Zlatan och Maldini är sist på diskussionslistan när Ivan Gazidis ska bygga upp ett Milan för nästa säsong. Inte för att de är minst viktiga, utan för att han vill kunna presentera ett starkt sportsligt projekt för båda.
(Gazzetta dello Sport

Ragnick vill ha inflytande i Milan
Tränaren är intresserad, men för att säta sig på bänken igen vill Ralf Rangnick ha ordentligt med inflytande över det sportsliga i klubben.
(Mitteldeutsche Zeitung

Neymar halverar lönen för att få återvända till Barcelona
Brassen tackar nej till PSG:s nya inviter och kan tänka sig att gå ner i lön för en comeback i Barcelona. Men först vill ha höra från katalanerna att de verkligen kommer att satsa på att köpa loss honom.
(Mundo Deportivo

... och utlånade talanger återvänder
Carles Aleñá och Riqui Puig är tillbaka i Barcelona vilket betyder att man nu har tolv spelare till tre positioner på mittfältet. En städning i truppen väntar.
(Sport

Aris vill förlänga med Daniel Larsson
Ett år till väntas den grekiska klubben snart erbjuda svensken när man sätter ihop truppen för nästa säsong.
(SDNA

... som inte får ut sin lön
Trots framgångarna med Aris har Daniel Larsson inte fått lön sedan i oktober. Hur sugen är han då på att förlänga med den grekiska klubben?
(Fotbollskanalen

PSG vill ha Umtiti
Paris måste börja tänka på ett liv utan Thiago Silva och ser Barcelonas fransman Samuel Umtiti som ett tänkbart alternativ i mittförsvaret bredvid Marquinhos.
(Sport

... och erbjuder Mbappé dubbel lön
Silly Season! Under morgonen menade media i flera länder att PSG-stjärnan erbjudits dubbel lön, i nivå med Neymar, för att få honom att stanna i Paris. Källan uppgavs vara franska L'Equipe.
(Mirror

... eller hur var det?
Samtidigt toppade L'Equipe sin fotbollsdel med en artikel som menade att PSG vill göra Mbappé till en centralfigur i klubben, men "ett tecken på att man är långt ifrån varandra är att inget förslag på ny lön ännu presenterats".
(L'Equipe

”Camavinga öppen för att lämna Rennes”
I fransk media verkar de flesta tro på en säsong till i Rennes för landets nya stjärnskott Eduardo Camavinga. Eftersom det inte finns något som tvingar honom att vara kvar ska Real Madrid fortfarande vara ett alternativ. Kontakt är tagen, skriver...
(AS

”Väntar på Real eller Barça”
Nabil Fekir har tidigare hintat om att han inte tänker lämna Real Betis i sommar. Nu påstås att det enda som skulle kunna få honom att ändra sig är ett samtal från Real Madrid eller Barcelona.
(AS

"Redo att sälja Mkhitaryan"
Arsenal behöver pengar till sommarens transferfönster och kan tänka sig att sälja Henrikh Mkhitaryan. Roma, dit han varit utlånad, är intresserad av en permanent lösning.
(Daily Mail

Juventus förhandlar med tung trio
Många lägger fokus på att förlänga med sina stjärnor. Så även Juventus som arbetar för att förlänga med Buffon, Chiellini och Dybala.
(Sky Sport

Ndombele vill stanna i Tottenham
Den franske mittfältaren omges av flyttrykten, men uppges ha bestämt sig för att stanna i London och slåss för en startplats i Spurs.
(Telegraph

Karius bryter med Besiktas
Målvakten har varit utlånad till Turkiet, men lämnar nu Besiktas efter uteblivna löneutbetalningar. Loris Karius tillhör Liverpool, återstår att se om han blir kvar där.
(Bild och Karius på Instagram

*******
Söndagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-05-04 18:30:00

Fler artiklar om SvenskaFans