Lagbanner
Sillysvepet: Newcastle vill ha Gareth Bale – Partey mot Oxlade-Chamberlain

Sillysvepet: Newcastle vill ha Gareth Bale – Partey mot Oxlade-Chamberlain

Ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är dagens nyheter.

Atletico vill byta Partey mot Oxlade-Chamberlain
Mittfältaren har kopplats ihop med Arsenal, men spanjorerna tror inte att Gunners kan betala vad han kostar och kan istället sikta in sig på en bytesaffär med Liverpool.
(The Sun

Newcastle vill ha Gareth Bale
Om saudierna får ta över Newcastle har man hög prioritet på att plocka in Real Madrids walesare Gareth Bale i sommar.
(Daily Mail

Pascual på Barcelonas radar
Katalanerna punktmarkerar Rayo Vallecanos långa mittback Martín Pascual och kan tänkas slå till när transferfönstret öppnar igen.
(Marca

... och Barça aktiverar sin option på Maia?
I början av mars betalade klubben en miljoner för köpoption på Gustavo Maia (Sao Paulo). Nu är man redo att betala ytterligare 3,5 miljoner euro för att få över honom från Brasilien.
(Marca

... och Cucurella kan återvända till Barcelona
Barcelona släppte iväg spelaren till Getafe tidigare i år. Nu kan man köpa tillbaka honom, vilket skulle göra att Junior Firpos framtid i Katalonien är högst osäker.
(Marca

Johannes Hopf avslutar karriären
En höftskada gör att detär färdigspelat för den förre Hammarby-keepern som även hann med att bli årets målvakt i Turkiet.
(Sportexpressen

Rangnick: ”Werner skulle passa i Liverpool”
Leipzigs sportchef kan vara på väg till Milan för att bli tränare. Han tror även att klubbens stjärnanfallare skulle passa utmärkt hos Jürgen Klopp.
(Bild

Inga kontraktsdiskussioner med Abubakari
HIF-mittfältaren känner "sig lite frustrerad" över att förhandlingarna inte kommit igång. Hans kontrakt går ut efter säsongen.
(Helsingborgs Dagblad

Chelsea vill ersätta Kanté med Rice
Real Madrid rycker i N'Golo Kanté. Detta göra att även Chelsea ger sig in i jakten på London-konkurrenten West Hams mittfältare Declan Rice.
(Daily Mirror

Ajer snart klar för Milan?
Celtics norske försvarare Kristoffer Ajer har långt gångna diskussioner om en flytt till Milano. Även PL-klubben Leicester finns med som ett alternativ.
(Football Italia

Vad händer med Ighalo? 
Manchester United vill gärna behålla anfallaren som nu är inlånad från Shanghai. Går Newcastle-köpet igenom är dock de nya ägarna också intresserade av att få till en övergång för Ighalo.
(Sky Sports

*******

Söndagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-05-11 18:15:00

Fler artiklar om SvenskaFans