Lagbanner
Sillysvepet: Chiesa ersätter Lautaro i Inter?

Sillysvepet: Chiesa ersätter Lautaro i Inter?

De flesta ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är dagens nyheter.

Chiesa ersätter Lautaro?
Fiorentinas Federico Chiesa har ryktats till Juventus, men nu ger sig Inter in i jakten på 22-åringen. Tanken är Chiesa kan ersätta Lautaro som är på väg från klubben. Fiorentina vill ha 70 miljoner euro för italienaren.
(Gazzetta dello Sport)

Neymar vill till Barcelona
Spanska uppgifter meddelar att Neymar har berättat för sina lagkamrater i PSG att han vill till Barcelona. Brassen vill avsluta snyggt för PSG i Champions League, sen är han redo för flytt. Frågan är om klubbarna kan bli överens om en övergång?
(Mundo Deportivo)

Brasseback lockar till sig intresse
Santos Lucas Verissimo lockar till sig intresse från Italien. Klubbens president säger att flera europeiska klubbar är intresserade, däribland Atalanta, Inter och Chelsea. Sampdoria, som länkats ihop med Verissimo, avfärdas av presidenten då klubben redan är skyldiga Santos pengar från en tidigare affär.
(Football Italia)

Ngakia vill inte förlänga kontraktet
West Hams högerback Jeremy Ngakia vill inte förlänga sitt kontrakt som går ut 30 juni. 19-åringen kommer således inte kunna slutföra säsongen med klubben.
(The Guardian)

.... men Soucek har förlängt
Defensive mittfältaren Tomas Soucek har förlängt kontraktet med West Ham fram till slutet av säsongen?. 25-åringen är inlånad från Slavia Prag.
(West Ham på SvenskaFans)

”Cavani har valt Atlético”
Trots intresset från Inter påstår Tuttosport att Edinson Cavani nu har valt Atlético de Madrid som nästa klubbadress. Kontraktet med PSG går ut i månadsskiftet och Paris har redan gjort klart med Icardi.
(Tuttosport)

Officiellt: Toivonen klar för Malmö FF
(Himmelriket på SF


Officiellt: Amoo har skrivit på för Bajen
Hammarby Fotboll har skrivit ett fyraårsavtal med den nigerianske talangen och U-landslagsmannen.
(Hammarby Fotboll och Hammarby på SF)

Uniteds bud på Barcelonas Fati
Manchester United uppges ha lagt ett bud på 100 miljoner euro på Barcelonas talang Ansu Fati. Barcelona vill dock inte släppa sin 17-årige guldklimp.
(Sport)

Pedro väntar med att skriva på för Chelsea
Chelseas Pedro, vars kontrakt går ut i sommar, har än så länge inte skrivit på avtalet som gör att han spelar klart den nuvarande säsongen i London-klubben. Pedro uppges invänta Willian, som också har ett utgående kontrakt.
(The Sun)

City ger sig in i jakten på Chilwell
Leicester-backen Ben Chilwell har varit på Chelseas önskelista men nu uppges även Manchester City vara intresserade av 23-åringen.
(Telegraph)

Officiellt: Subasic lämnar Monaco
Bayern letar talanger i Skottland
Hearts 17-årige ytterback Aaron Hickey kan hamna i Bayern München.  Tonåringen har tidigare kopplats ihop med Chelsea, Celtic och Lazio.
(Daily Mail)

Dragkamp om Tagliafico
Ajax vänsterback Nicolás Tagliafico jagas av flera klubbar. Chelsea, Everton och PSG finns tidigare med bland intressenterna. Nu sållar sig Leicester till skaran av klubbar som vill ha 27-åringen.
(Le 10 Sport)

Sousa är Milans plan B
Milan har siktat in sig på Ralf Rangnick som ny tränare. Om planen inte går i lås så uppges Milano-klubben har Bordeauxs tränare Paulo Sousa på listan över alternativ.
(Tuttomercatoweb)

Pep Clotet lämnar Birmingham
Tränaren och Sverige-bekantingen Pep Clotet slutar i Birmingham City efter säsongen. Detta för att kunna "utforska andra tränarmöjligheter".
(Birmingham City)

Officiellt: Wilson fortsätter hos Bournemouth
Liverpools ytter Harry Wilson förlänger lånetiden hos Bournemouth säsongen ut.
(AFC Bournemouth)

*******
Söndagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-06-08 18:30:00

Fler artiklar om SvenskaFans