Lagbanner
Sillysvepet: Rejäl upprensning i Arsenal – Real Madrids storslagna plan

Sillysvepet: Rejäl upprensning i Arsenal – Real Madrids storslagna plan

Vi sammanfattar senaste nytt som rör Silly Season. Här är dagens nyheter.

Forsberg: ”Jag är inte färdig här ännu”
Emil Forsberg har kopplats ihop med en flytt från Leipzig, men nu säger den offensive mittfältaren att han inte är färdig i klubben. Svensken har två år kvar på sitt kontrakt.
(Kicker)

Aubameyang erbjuds nytt avtal
Arsenal-anfallaren har ryktats på väg bort, men nu ska Pierre-Emerick Aubameyang få ett erbjudande om ett treårskontrakt med en lön på 250 000 pund i veckan.
(Mirror)

... men Arsenal ska dumpa nio spelare
För att kunna värva spelare behöver Arsenal sälja. Bland spelarna på väg ut finns Alexandre Lacazette, Hector Bellerin, Sokratis, Matteo Guendouzi, Lucas Torreira, Henrikh Mkhitaryan, Sead Kolasinac, Shkodran Mustafi och Rob Holding.
(Daily Mirror)

... för att kunna värva Diego Carlos?
Sevillas 27-årige back Diego Carlos finns på Arsenals önskelista, men brassen är under kontrakt och har en hög utköpsklausul. Uppåt 68 miljoner pund skulle London-klubben behöva betala.
(Daily Mirror)

...eller Rakitic?
Arsenal ska ha hört sig för om Barcelonas kroat.
(Le10sport)

Real Madrid har storslagna planer
Kylian Mbappé och Eduardo Camavinga nästa sommar. Året därefter ska Erling Håland ansluta. Så ser Real Madrids strategi ut inför de kommande två åren om man ska tro spansk media, som menar på att klubben kommer ligga lågt i sommar på grund av det rådande läget i världen.
(AS)

Spekulationerna om Conte är igång
Inters tränare Antonio Conte gick ut och kritiserade klubben efter säsongens sista match. Nu är spekulationerna igång i Milano – Allegri eller Pochettino kan ersätta Conte om sprickan mellan tränaren och klubben inte går att reparera.
(Football Italia)

Pochettino kan ersätta Setién
Barcelonas ledning uppges vara sugna på att ersätta tränare Quique Setién med tidigare Tottenham-tränaren Mauricio Pochettino.
(Daily Mail)

Willians framtid fortfarande oklar
Frank Lampard vet fortfarande inte om han kan räkna med Willian nästa säsong. Beslut om framtiden ligger hos brassen, säger Chelseas tränare.
(Chelsea på SvenskaFans)

Barcelona säger nej till bud på Trincão
Den spanska klubben uppges ha fått ett bud på 60 miljoner euro på Francisco Trincão från en Premier League-klubb. Portugisen, som köptes i vintras och blev klar i sommar, har ännu inte ens spelat sin första match i sin nya klubb.
(Sport)

Tottenham leder jakten på Coutinho?
Arsenal, Chelsea, Leicester och Tottenham är intresserade av brassen som ägs av Barcelona. Enligt Daily Mail är Spurs mest troliga att vara i pole position i jakten på 28-åringen.
(Daily Mail)

Alexis Sánchez klar för Inter?
Enligt italienska medier är chilenaren klar för en permanent övergång efter att tidigare ha varit inlånad från Manchester United. Det hela väntas bli officiellt i de närmaste dagarna.
(Gazzetta dello Sport)

United överväger bud på Schmeichel
Danske målvakten Kasper Schmeichel kan lämna Leicester och ta över positionen som förstemålvakt i Manchester United. 
(The Sun)

... och ska göra avbetalningar för Sancho
Manchester United är redo att betala Dortmund 120 miljoner euro för Jadon Sancho, men betalningen kommer att delas upp i flera delar.
(Bild)

Nederländerna istället för Sverige för Jeremejeff?
Den förre Häcken- och Malmö-anfallaren Alexander Jeremejeff ser ut att stanna utomlands och ska vara klar för FC Twente. Han har tidigare ryktats till bland annat AIK, IFK Göteborg och BK Häcken.
(Göteborgs-Posten)

Celik istället för Aurier?
Spurs utmanar Everton om Lilles 23-årige turkiske högerback Zeki Celik.
(Times)

Wernbloom nära att bryta kontraktet?
Enligt grekisk media förhandlar skadeförföljde mittfältaren Pontus Wernbloom med sin klubb PAOK om att gå skilda vägar. För et tpar månader sedan avslöjade Expressen att svensken försökte köpa sig ur kontraktet och enligt nya uppgifter ska detta bli klart inom kort.
(Metrosport)

Mrabti snart tillbaka i Djurgården?
Om Djurgården får som de vill kommer Kerim Mrabti inom kort vara en del av Djurgården. Mittfältaren ska nämligen ha erbjudits ett kontrakt som han väntas ta ställning till under den här veckan.
(Expressen)
 
Häcken funderar på ersättare
I och med att Peter Abrahamssons korsband är av kan det mycket väl bli så att BK Häcken plockar in en ersättare om möjlighet ges.
(Häckens hemsida)

... och värvar Larsson?
Daniel Larssons kontrakt med grekiska Aris har löpt ut och anfallaren är nu hemma i Sverige där han tränar med sin gamla klubb BK Häcken. 
(GT)

Sista chansen för Andersson
Efter den här veckans slut upphör Sebastian Anderssons klausul i kontraktet med Union Berlin att gälla, vilket innebär att han inte längre kommer gå att köpa loss för sex miljoner euro. Således måste något snart hända om en flytt ska bli till verklighet.
(Kicker)

Duo lämnar Werder Bremen
Varken Philipp Bargfrede eller Sebastian Langkamp får förlängt med Werder Bremen och kommer således inte längre vara en del av klubben.
(Werder Bremens hemsida)

”Vi skulle aldrig ha värvat honom”
Ron-Robert Zielers tid i Hannover 96 bör nog betraktas som till ända. Målvakten kommer inte längre tillhöra a-laget och blir nu hårt kritiserad av den kontroversielle klubbchefen Martin Kind som säger att man aldrig borde ha värvat honom för ett år sedan.
(Transfermarkt)
 
Luthe och Augsburg går skilda vägar
Vad det verkar kommer Augsburg inom kort meddela att målvakten Andreas Luthe och klubben avslutar samarbetet med omedelbar verkan, trots ett giltigt kontrakt till 2022. I stället väntas han hamna i antingen Union Berlin, Köln eller HSV.
(Bild)

*******
Söndagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-08-03 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans