Lagbanner
Sillysvepet: ”Cavani vill till Barcelona” – Fiorentina jobbar på Sema

Sillysvepet: ”Cavani vill till Barcelona” – Fiorentina jobbar på Sema

Vi sammanfattar senaste nytt som rör Silly Season. Här är dagens nyheter.

"Cavani vill till Barcelona"
Katalanerna letar ny striker och Edinson Cavanis flytt till Benfica rann ut i sanden i somras. Uruguayanen uppges ha kontaktat Barcelona två gånger. Klubben är inte intresserad - än. Det menar...
(Sport)

Tolinsson lämnar för Lommel
IFK Göteborgs försvarare Jesper Tolinsson är på väg till Lommel SK i belgiska andraligan. Klubben som ägs av City Football Group. Blåvitt uppges få ca 25 miljoner kronor för 17-åringen.
(Sportexpressen)

Fiorentina jobbar på Sema
Watfords Ken Sema finns överst på Fiorentinas önskelista för att förstärka lagets anfall. Klubbarna uppges föra förhandlingar och Viola vill låna den svenske anfallaren.
(Corriere dello Sport via Fiorentina.it)

Uniteds alternativ till Sancho
Manchester Uniteds drömmar om en affär med Dortmund om Jadon Sancho kan gå i kras. Som alternativplan har klubben en värvning av Douglas Costa (Juventus), Gareth Bale (Real Madrid) eller Ivan Perisic (Inter).
(Telegraph)

Spänt mellan Barça och Suarez
Blir det nån flytt från Barcelona för Luis Suarez? Klubben vill bli av med anfallare och en affär med Juventus kan bli av. Uruguayanen vill dock ha sin lön för det kvarvarande året på sitt kontrakt hos Barça.
(Sport)

Milan måste sälja för att köpa
Milan och Federico Chieas uppges vara överens. Innan det kan bli en affär måste dock klubben sälja spelare för att ha råd med de 40 miljoner euro som Fiorentina vill ha.
(Gazzetta dello Sport

Spurs anfallsjakt går vidare
Tottenham behöver förstärka anfallet och många rykten om spelare cirkulerar. Senaste namnen Alexander Sørloth (Crystal Palace), Andrea Belotti (Torino) och Danny Ings (Southampton).
(Football London)

Traoré blir klar för Aston Villa idag
Lyon och PL-klubben uppges vara överens om en övergång för 18 miljoner euro. Bertrand Traoré tar sig därmed till Aston Villa under måndagen för att avsluta affären.
(L'Equipe och Lyon på SvenskaFans)

Genoa nästa för Danny Rose?
Tottenhams Danny Rose fick ingen tröja när klubben annonserade tröjnumrena för säsongen. 30-åringens framtid är oklar, men det finns flera intresserade klubbar – bland dem italienska Genoa.
(Athletic)

Officiellt: Yann M'Vila till Olympiakos
Mittfältaren lämnar Saint-Etienne, det meddelar klubben på sin hemsida.

Monaco vill ha Wendel
Sporting-mittfältaren Wendel kan vara på väg bort att byta Lissabon mot Rivieran. Portugiserna har satt prislappen till 25 miljoner euro. Även Napoli har visat intresse.
(Record

”Inga bud på Thiago”
Bayer Münchens Thiago Alcântara är på väg bort från klubben, men än så länge har det inte hänt något. Tidigare chefen för Bayern München Uli Hoeness tror spelaren redan är överens med en klubb men att de intresserade klubbarna (Liverpool och Manchester United) väntar in det sista med att lägga bud på 29-åringen. Allt för att pressa ner priset. 
(Kicker)

*******
Söndagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-09-14 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans