Lagbanner
Sillysvepet: Manchester United budar på Trapp – Aubameyang detaljer ifrån Chelsea

Sillysvepet: Manchester United budar på Trapp – Aubameyang detaljer ifrån Chelsea

Måndagens Silly Season-nyheter sammanfattas.

KVÄLLENS UPPGIFTER (19:30)

Crystal Palace visar intresse för Soumare
Leicesters mittfältare kan vara på väg bort från klubben då de ska vara villiga att lyssna på bud för 23-åringen. Seriekonkurrenten från London ska just nu vara det hetaste spåret och Palace tränare Patrick Vieira ska vara en stor beundrare av fransmannen.
(Sky Sports) 

Officiellt: Brooks förlänger med Bournemouth


Fulham går för Kurzawa?
Försvararen som sitter fast i frysboxen i PSG kan vara på väg till Premier League. Det är nykomlingen Fulham som ska vara suga på att försöka knyta till sig fransmannen innan transferfönstret stänger.
(Standard)

Newcastle spanar på Paqueta
Skatorna ska ha Lyons brasilianske mittfältare som en ”plan B” om de inte lyckas få in huvudmålet James Maddison från Leicester.
(Footmercato) 

Trossard intresserar Everton
Frank Lampards gäng som fått en tung start på säsongen är ute efter anfallsförstärkningar. Brightons anfallare Leandro Trossard ska vara en spelare klubben tittar på.
(Football Insider) 

Manchester United budar på Trapp
De röda djävlarna är på jakt efter en ny reservmålvakt och nu ska klubben ha lagt ett bud på 32-årige Frankfurt-keepern Kevin Trapp.
(Christian Falk) 

Aubameyang detaljer ifrån Chelsea
Barcelona och Chelsea ska vara i långt gånga förhandlingar om anfallaren i en övergång som väntas kosta Chelsea mellan 15-25 miljoner pund.
(Sky Sports) 

Forest intresserade av Ballo-Touré
Milan vill behålla den 25-årige försvararen men spelaren själv ska fundera på att lämna Milano för mer regelbunden speltid. Nu sägs PL-nykomlingen Nottingham överväga att lägga ett bud på fransmannen.
(Footmercato) 

EFTERMIDDAGENS UPPGIFTER (14:45)

Arsenal vill värva Pedro Neto
Med Nicolas Pepe på väg bort (?) tänker sig Gunners Wolves ytter Pedro Neto som en bra ersättare. Samtal pågår om spelaren som har kontrakt med Wolverhampton till 2027.
(Athletic ”Milik nästan klar för Juventus”
Efter att Memphis Depay-affären ser ut att gå i stöpet är Turin-klubben nära att göra klart med ett lån av Marseille-anfallaren Milik. I lånet uppges det ingå en utköpskausul på åtta miljoner euro. Franska RMC Sport rapporterar samma sak, men menar att ingenting är klart än.
(Corriere dello Sport och RMC Sport)

Chelsea in i jakten på Zaniolo
Tillsammans med Juventus och Tottenham väntas nu även Chelsea skicka in ett konkret bud på Romas Nicolo Zaniolo innan veckan är slut.
(Football Italia)

Aston Villa backar ur Sarr-deal
Klubbarna uppgavs vara överens om en övergång för omkring 25 miljoner pund. Nu har Aston Villa bestämt sig för att avstå från Watfords Isaila Sarr.
(Sky Sports

Leeds nobbar Newcastle
Leeds har inga planer på att sälja mittfältaren Jack Harrison och har tackat nej till Newcastles andra bud (”över 20 miljoner pund”) för sin spelare.
(The Athletic)

… som också får nej från Gladbach
Newcastle uppges ha erbjudit över 35 miljoner euro för Mönchengladbachs franske mittfältare Mano Koné. Även har ska svarat ha blivit: nej.
(L’Equipe

... och gör nytt försök med Joao Pedro
Efter att det första budet fått nej väntas Newcastle nu bjuda mer än de tidigare 17,5 miljoner pund man erbjöd senast för Watford-spelaren.
(Sky Sports)

Bryan Gil snart i Valencia?
Den spanska klubben är nära att låna i Spurs-spelaren. Avtalet saknar utköpsklausul. Cavani ”ett steg från Valencia”
Edinson Cavani har länge kopplats ihop med Villarreal. Nu uppges han i stället vara nära att skriva på för lokalkonkurrenten Valencia.
(Marca)

Webster alternativ för Fofana
Chelsea har högst prioritet på att lösa Wesley Fofana från Leicester. Lyckas man inte med det riktigas blickar i stället mot Brighton-backen Adam Webster.
(Daily Mail)

Reguilon byter klubb?
Forest fortsätter att vara aktiva. Nu försöker Nottingham-klubben få till ett lån av Tottenhams spanske försvarare Sergio Reguilon.
(Daily Mail

***
MORGONENS UPPGIFTER (09:00)

Celtics tränare ger hint om Hakšabanovic
Rykten har placerat Sead Hakšabanovic hos Celtic och nu har tränare Ange Postecoglou uttalat sig och sagt att ”det närmar sig” när det kommer till en övergång till klubben för den offensiva yttern.
(Scotsman)

PSG har ögonen på Leipzig-duo
Serigo Ramos kan vara på väg från PSG, som vill föryngra sin backuppsättning. På listan över intressanta spelare finns Leipzigs två försvarare Josko Gvardiol (20 år) och Mohamed Simakan (22).
(Sport1)

”Hien blir klar denna veckan”
Djurgårdens Isak Hien kommer närmare en flytt till Italien. Mittbacken förväntas skriva på ett fyraårskontrakt under denna veckan och affären ska kosta Hellas Verona fyra miljoner euro.
(Tuttomercatoweb)

Wolves fick nobben av Belotti
Den italienska anfallaren Andrea Belotti är kontraktslös och nu uppges 28-åringen ha tackat nej till ett erbjudande från Wolverhampton. Belotti är helt inställd på att ansluta till Roma och väntar på att klubben ska sy ihop en affär.
(Calciomercato

Sarr och Pedro på väg bort från Watford?
Fortsatta förhandlingar om Bernardo Silva
Qatar och Förenade Arabemiraten har en komplicerad relation. Trots det uppges förhandlingarna som ska ta Bernardo Silva till PSG från Manchester City ha fortsatt under helgen.
(L’Equipe)

McTominay kan lämna United
Med Casemiro på väg in så kan Scott McTominay komma att lämna Manchester United. Everton, Leicester, Newcastle och West Ham uppges alla intresserade av 25-åringens tjänster.
(90min)

... och United säger nej till Chelsea
Chelsea är på mittbacksjakt och Uniteds Harry Maguire nämns som ett alternativ. Brittisk press uppger att Manchester United inte är intresserade av att förlora sin kapten till London-laget.
(The Sun)

... och United vill värva både Antony och Gakpo
Ryktena snurrar kring en eventuell övergång för Antony från Ajax till Manchester United. Samma gäller PSV Eindhovens Cody Gakpo. Nu uppger holländsk media att bägge spelarna kan flytta till England.
(Telegraaf)

Marseille allt närmare Bailly
Tottenham intresserade av Chalobah
Chelseas back Trevoh Chalobah kan vara på väg bort från klubben för att få med speltid. Tidigare har det funnits italienskt intresse (Inter och Roma) för 25-åringen, men nu uppges även Tottenham vara bland intresserade klubbar.
(Standard)

******
Söndagens Sillysvep

SvenskaFans.com2022-08-22 19:30:00

Fler artiklar om SvenskaFans