Lagbanner
Sillysvepet: ”Real Madrid eller inget” – superstjärnan till Newcastle?

Sillysvepet: ”Real Madrid eller inget” – superstjärnan till Newcastle?

Ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är dagens nyheter.

Många rykten omger Newcastle
Det pågående ägarbytet i Newcastle ger rubriker. Förutom jakten på en ny tränare (Allegri, Pochettino) sägs den nya ledningen ha siktat in sig på PSG:s Edinson Cavani som sitter på ett utgående kontrakt.
(ESPN)

Zlatan fortsätter träna med Bajen – tills vidare
Tills det att Italien tillåter kollektiv träning igen så vill Zlatan stanna i Sverige och fortsätta sin träning med Hammarby.
(Gazzetta dello Sport)

”Skulle gilla att spela i Real Madrid”
Dagens långskott? Ytterbacken Ferland Mendys agent tror att Kylian Mbappé skulle trivas med Zidane som tränare. Det var värt hela ettan tycker... 


... men PSG släpper inte Mbappé
I sommar är det omöjligt, men kanske får inte Real Madrid över Mbappé under 2021 heller. AS tror att PSG:s sportchef Leonardo kan hålla anfallaren till och med sommaren 2022.
(AS)

Bytesaffär för att få in Fabian Ruiz?
Real Madrid kan tänka sig att ge Luka Jovic till Napoli för att sänka priset på eftertraktade mittfältaren Fabian Ruiz.
(Daily Mail)

Chelsea och City jagar Dortmund-talang
BVB jobbar för att förlänga med 16-årige backtalangen Nnamdi Collins, men lyckas man stå emot det stora engelska intresset som nu finns?
(Bild)

Premier League älskar Upamecano
Dayot Upamecano kommer att lämna Leipzig, skriver France Football. Frågan är var mittbacken, som värderades till 60 miljoner euro före coronakrisen, hamnar? Arsenal var det tal om först. Nu är Chelsea, Tottenham och de båda Manchester-klubbarna hetare alternativ.
(France Football)

Arsenal ute efter norrman?
Intresset för Kristoffer Ajer växer sig allt större, som på senare tid imponerat. Den norske mittbacken har nämligen ögonen på sig från bland annat Arsenal, Leicester och AC Milan.
(Standard)

"Real Madrid eller inget"
I en mer spekulativ uppdatering noterar France Football även att "Sadio Mané är besviken på Jürgen Klopp" och följer upp det med att hans dröm är att spela för Real Madrid. 1 + 1 = ?
(France Football)

Spelarna som Real Madrid vill dumpa
Real planerar för en storstädning i sommar. Bland namnen man vill släppa hittar vi Gareth Bale, Mariano Diaz och James Rodriguez. Det skriver katalanska...
(Sport)

Beckham drömmer om James
Inter Miami, som ägs av David Beckham, är på jakt efter en superstjärna och ska ha fastnat för James Rodriguez. Det återstår att se om den forne Real Madrid-legendaren kan utnyttja sina kontakter i den spanska huvudstadsklubben för att förverkliga sin dröm.
(90Min

Spurs och Inter vill ha Arthur
Både Mourinho och Conte frestar Barcelona-spelaren med bra ekonomiska förutsättningar och sportsliga utmaningar. Frågan är hur Barcelona ställer sig till att släppa mittfältaren? Det frågar sig...
(Mundo Deportivo)

... och Tottenham jagar Emerson
Spurs letar högerback och kanske är Barcelona-försvararen, som nu är utlånad till Real Betis, något för PL-klubben? Kommer ett bra bud lär Barcelona acceptera en försäljning, tror...
(Mundo Deportivo)

United vill ha Maouassa
Rennes satsar, men kan man stå emot om Manchester United lägger ett bud på vänsterbacken Faitout Maouassa? Engelsmännen påstås närstudera 21-åringen som visat framfötterna under säsongen.
(L'Equipe)

City in i jakten på succébacken
Ben White har imponerat under sin lånesejour i Leeds och följs sedan tidigare av bland annat Liverpool, Chelsea och Manchester United. Nu verkar det även som att Manchester City fått upp ögonen för mittbacken – som fortfarande står under kontrakt med Brighton.
(The Athletic)

Chelsea hoppas på Donnarumma
Förtroendet för Kepa Arrizabalaga är förbrukat och till nästa säsong vill Chelsea ha en ny målvakt mellan stolparna. Det hoppas man Gianluigi Donnarumma blir då man nu ska försöka vinna kampen med PSG om 21-åringens signatur.
(Daily Star)

Hög prislapp på målsprutan
För mindre än ett år sedan betalade Monaco 40 miljoner euro för Wissam Ben Yedder. Nu uppges Manchester United vilja värva anfallaren, men det lär inte bli en billig historia då Monaco väntas begära en bra bit mer än vad man gav i somras.
(Le10Sport

Neuer närmar sig nytt kontrakt
Efter många om och men verkar det ändå till slut som att Manuel Neuer ännu inte är klar i Bayern München och parterna sägs nu närma sig en överenskommelse gällande ett nytt kontrakt.
(Transfermarkt)

Boateng sluter cirkeln?
Det är långt över tio år sedan Jerome Boateng lämnade Hertha Berlin, där han fick sin fotbollsuppfostran. Den senaste tiden har mittbacken omgärdats av flertalet spekulationer och den senaste är att han kan vara på väg tillbaka till Hertha Berlin.
(90 Min)

******

Tisdagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-04-22 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans