Lagbanner
Sillysvepet: Superstjärnan och Dortmund överens – Pogba säljs till reapris?

Sillysvepet: Superstjärnan och Dortmund överens – Pogba säljs till reapris?

Ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är dagens nyheter.

Reapris på Paul Pogba?
Manchester United värderade den franske mittfältaren till 180 miljoner pund för ett år sedan. I sommar får man vara glada om klubben får hälften av den summan vid en försäljning, menar...
(Goal)

”Zlatan vill veta vem som ska träna Milan”
Samtidigt som Milan funderar kring hur man ska gå vidare efter krisen kommer uppgifter om att Zlatan Ibrahimovic vill ha besked om tränare innan han fattar beslut om en fortsättning.
(Gazzetta dello Sport)

Bayerns tränare i kontakt med Sané
Hansi Flick har haft ett halvtimmeslångt samtal med Leroy Sané inför vad Bayern München hoppas ska bli till en flytt från Manchester City till Bundesliga-mästarna.
(Sport Bild)

Pjanic kan ingå i Arthur-affär
Affären som ska ta Arthur från Barcelona till Juventus är på god väg. Kanske kan Turin-klubbens mittfältare Pjanic göra omvänd resa för att få till affären. Men italiensk media varnar för att PSG utmanar och erbjuder Paredes i utbyte.
PSG utmanar och erbjuder Paredes.
(Tuttosport via Tuttomercatoweb, Gazzetta dello Sport)

Barcelona låter Coutinho stanna?
Sommarmercaton väntas ge lägre priser på spelarna. Det gör att Barcelona nu kan tänka om och försöka se till att Coutinho blir kvar i klubben i åtminstone ett år till.
(Sport)

Officiellt: Watford värvar i Frankrike
Le Havres 21-årige mittfältare Pape Gueye har skrivit på för fem år. Kontraktet börjar gälla 1 juli.

"West Ham vill inte sälja Rice"
Londonklubben har svajig ekonomi och Declan Rice har ryktats till flera toppklubbar i England. Nu stänger dock West Ham dörren för en försäljning till Chelsea.
(Goal)

Inter vill ha Emerson Palmieri
Chelsea-försvararen är högst upp på listan när Inter letar ny vänsterback. Emerson beskrivs som "den saknade biten i Contes pussel".
(Gazzetta dello Sport)

Mkhitaryan hoppas få stanna
Henrikh Mkhitaryan är den här säsongen utlånad från Arsenal till Roma. Mittfältaren har dragits med en del skadebesvär, men hoppas ändock bevisat tillräckligt för att den italienska huvudstadsklubben ska välja att köpa loss honom.
(Sky Sports)

Perisic och Nainggolan kan återvända – men inte Icardi
Inter öppnar dörren för att ta tillbaka duon. Icardi är en helt annan femma. Honom vill man försöka sälja. Frågan är om någon klubb kan möta den höga prislappen på anfallaren?
(Gazzetta dello Sport)

Rennes kan få spela CL – släpper inte Camavinga
I och med beslutet att avsluta säsongen i Frankrike har Rennes fått en kvalplats till CL. Det vill man använda för att se till att superlöftet Eduardo Camavinga inte går till Real Madrid utan stannar en säsong till i Bretagne.
(Marca)

HSV på jakt efter ny målvakt
Vid en uppflyttning till Bundesliga är HSV sugna på att försöka kontraktera Rafal Gikiewicz. Målvakten sitter på ett utgående kontrakt med Union Berlin och det är högst oklart om den tyska huvudstadsklubben ämnar att behålla polacken.
(Transfermarkt)

Onana vill lämna Ajax
Det är dags för en flytt menar Ajax-målvakten Andre Onana som har blicken inställd på Barcelona till hösten.
(Algemeen Dagblad)

Inter Miami vill ha Vidal
Efter Inter och Newcastle gör även David Beckham ett försök att locka över Arturo Vidal till sitt nya klubbprojekt i USA.
(Mundo Deportivo)

Everton prioriterar James Rodriguez
Ancelotti och Everton har lagt ett fyrårskontrakt på bordet för att locka till sig Real Madrid-spelaren i sommar.
(Sky Sports och Mundo Deportivo)

Sancho och Dortmunds överenskommelse
Trots att det inte finns någon klausul i Jadon Sanchos avtal med Borussia Dortmund ska parterna kommit överens om att superstjärnan är fri att lämna klubben i sommar – förutsatt att den tyska klubben får ordentligt betalt. Manchester United är just nu det hetaste spåret och väntas tvingas slå sitt klubbrekord för att få tillgång till engelsmannens tjänster.
(Sport Bild)

Schalkes duo på Barcelonas radar?
Något överraskade florerar det nu rykten om att självaste Barcelona ska ha spanat in Amine Harit och Suat Serdar, som båda tillhör Schalke 04. Klubbarna är sedan tidigare i kontakt med varandra angående Juan Miranda och Jean-Clair Todibo.
(FCBN)

Förlängning i stället för flytt?
Ryktena om Dayot Upamecanos framtid har varit många. Dock har samtliga handlat om att han är på väg bort från Leipzig. Nu kommer nya uppgifter som gör gällande att mittbacken bestämt sig för att stanna ytterligare ett år i klubben för att i stället nästa år röra på sig.
(Sky Sports)

Milan vill dumpa Reina
För att hålla utgifterna nere ska AC Milan bestämt sig för att försöka dumpa Pepe Reina, som just nu befinner sig på lån hos Aston Villa. Hans lön är helt enkelt på tok för hög sett till hans roll som reservmålvakt.
(Calciomercato)

Newcastle vill ha Pochettino
Stora förändringar verkar vara på gång i Newcastle i samband med ägarskiftet. Förutom flertalet välkända spelare vill klubben även ha en tränare av större dignitet, och verkar bestämt sig för att göra ett försök med Mauricio Pochettino – som i så fall skulle bli en av världens bäst betalda tränare.
(Sky Sports)

*******
Tisdagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-04-29 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans