Lagbanner
Sillysvepet: United måste betala mer för Sancho – ”Hudson-Odoi vill till Bayern”

Sillysvepet: United måste betala mer för Sancho – ”Hudson-Odoi vill till Bayern”

Vi sammanfattar senaste nytt som rör Silly Season. Här är dagens nyheter.

Dest på plats i Barcelona
Sergiño Dest är nära Barcelona och en övergång kan presenteras på torsdag. Den 19-årige försvararen från Ajax är redan på plats hos klubben och idag väntar läkarundersökning.
(Sport)

Genoa vill ha Helsingborgs Gigovic
Helsingborg är på väg att sälja Armin Gigovic till Serie A-klubben Genoa. HIF ska få 3,5 miljoner euro för 18-åringen som ska få spela kvar i Sverige till säsongens slut. 
(Tuttomercatoweb

Akropolis-anfallare till Serie B
Nikola Vasic lämnar Superettan och Akropolis. Enligt uppgifter är Vasic på plats hos Serie B-klubben Reggina och gör läkarundersökning på onsdagen.
(FotbollDirekt)

Officiellt: Burgstaller klar för St Pauli

(St Pauli på SvenskaFans)

Feyenoord jagar AIK:s Abraham
18-årige Paulos Abraham har varit vass i AIK och lockar till sig intresse från utlandet. Holländska Feyenoord har en dialog med AIK om Abraham och det kan bli en affär.
(Sportexpressen)

”Alaba är inte till salu”
Bayern München har bestämt sig för att behålla David Alaba och nobba alla bud på 28-åringen. Försvarsspelarens kontrakt med klubben går ut sommaren 2021.
(Bild)

Roma väntar på svar från United
Roma vill ha tillbaka Chris Smalling, som laget lånade av United förra säsongen. Roma har skickat ett bud till United och hoppas få svar inom de närmsta dagarna. Även Inter är intresserade av 30-åringen.
(Gazzetta dello Sport)

Officiellt: Barkley till Aston Villa
Lånar in Chelsea-spelaren för resten av säsongen. ”80 procent klar för United”
Tysk media menar att Arsenals Maitland-Niles är nära att flytta till konkurrenten Manchester United för 22 miljoner euro + bonus.
(Sport1)

United måste betala mer för Sancho
Dortmund förkastar Manchester United senaste bud på Jadon Sancho. De 90 miljoner euro som United erbjuder är inte i närheten av vad Dortmund kräver – vilket är 120 miljoner euro.
(Guardian)

... samtidigt går anfallsjakten vidare på annat håll
Igår skrev i om Uniteds intresse för Cavani. Spanska uppgifter gör gällande att den engelska klubben ska vara nära en överenskommelse med Barcelona för Ousmane Dembélé. Även Real Madrids Luca Jovic är ett alternativ.
(AS och AS)

Saint-Etienne slår transferrekord
Efter William Saliba till Arsenal för 25 miljoner euro uppges ASSE nu ha sålt ännu en ung mittback till Premier League. Leicester betalar 40 miljoner euro (inklusive bonus) för 19-årige Wesley Fofana.
(L’Equipe

”Hudson-Odoi vill till Bayern”
Chelsea-spelaren tror sig ha bättre chans hos de tyska mästarna och Bayern har inte gett upp försöken att värva Hudson-Odoi före 5 oktober.
(Sky Tyskland)

… och Bayern intresserade av Lemar
Bundesliga-klubben lyckades inte locka till sig Dest och kan därför ställa in siktet på Atléticos fransman Thomas Lemar i stället.
(SportBild)

Nainggolan återvänder till Cagliari
Inters Radja Nainggolan är på väg tillbaka till Cagliari, dit mittfältaren var utlånad förra säsongen. Cagliari skulle köpa Nainggolan och samtidigt släppa två unga talanger till Milano-klubben.
(Sky Sports Italia)

*******
Tisdagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-09-30 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans