Lagbanner
Sillysvepet: Wijnaldum närmar sig Roma – Nilsson snart i belgisk toppklubb

Sillysvepet: Wijnaldum närmar sig Roma – Nilsson snart i belgisk toppklubb

Onsdagens Silly Season-nyheter sammanfattas.

KVÄLLENS UPPGIFTER (19:30) 

Wijnaldum närmar sig Roma


De Vrij stannar i Inter?
Holländaren har ryktats bort från klubben under sommaren men ser nu ut att bli kvar i Nerazzurri. Inter ska ha inlett nya förhandlingar med 30-åringens agent och själv stannar mittbacken gärna kvar i Milano.
(Corriere dello Sport) 

Nykomlingen intresserade av Carvalho
Nottingham Forest letar mittfältare och ska ha den portugisiske mittfältaren William Carvalho högst upp på sin önskelista inför den annalkande säsongen.  
(Fabrizio Romano) 

Valencia jagar Arthur
Den brasilianske mittfältaren ser inte ut att ingå i Massimilano Allegris planer inför nästa säsong. Det har fått upp ögonen hos Valencia som vill låna in Juventus 25-åring.
(Nicolo Schira) 

Nilsson snart i belgisk toppklubb
Den förre Häcken-spelaren som spenderat det senaste året i Wehen Wiesbaden är i långt gånga förhandlingar med Union Saint-Gilloise i den belgiska högstaligan. Anfallaren väntas genomföra den obligatoriska läkarundersökningen innan övergång blir helt officiell.  
(Fotbollskanalen) 

Officiellt: Everton lånar in Vinagre
…Och ser ut att värva McNeil
Burnleys 22-årige yttermittfältare kommer när som helst presenteras som en ny Everton-spelare.
(Fabrizio Romano) 

Saint-Maximin på väg bort från Newcastle?
Newcastles trollgubbe ryktas vara på väg bort från klubben. Skatorna hoppas kunna ”casha” in på 25-åringen som inte riktigt verkar passa Eddie Howes spelsätt. Chelsea och Tottenham är två klubbar som tidigare visat intresse för yttermittfältaren.
(GiveMeSport) 

Leeds hör sig för om Nunes
Sporting Lissabon-mittfältaren kan vara på väg till England. 23-åringen som kommer från en succésäsong har tidigare dragit till sig intresse från Liverpool, Manchester City, Chelsea och Wolverhampton.
(Ekrem Konur) 

EFTERMIDDAGENS UPPGIFTER (14:45)

United presenterar Martinez
Nu är det till hundra procent klart att Lisandro Martinez är en Manchester United-spelare. Mittbacken har skrivit på ett femårskontrakt med klubben.
”Leipzig arbetar hårt för en återkomst”
Bara två år efter att han lämnade klubben kan Timo Werner vara på gång tillbaka till Leipzig. Den tyska klubben uppges arbeta febrilt för att få tillbaka anfallaren från Chelsea.
(Leipziger Volkszeitung)

Thuram eller Modeste till Dortmund?
Efter en lyckad operation kommer Sebastien Haller vara borta från fotbollen under åtminstone ett par månaders tid. Dortmund väntas plocka in en ersättare och två nya namn har nu tillkommit på listan över tänkbara kandidater i form av Anthony Modeste och Marcus Thuram.
(Bilds pappersupplaga, via Transfermarkt)

Officiellt: Napoli värvar från Fenerbahce
Sydkoreanen Kim Min-Jae är nu presenterad av Napoli och förväntas ersätta Kalidou Koulibaly i mittlåset, som tidigare i somras lämnade för Chelsea.
(Napolis hemsida)

Mbabu flyttar till England
Kevin Mbabu har gjort sitt i Wolfsburg då det står klart att högerbacken framöver fortsätter karriären på de brittiska öarna och närmare bestämt i Fulham.
(Fulhams hemsida)

Feyenoord redo att slå klubbrekord
Rotterdam-föreningen har siktet inställt på Quinten Timber och kommer med största sannolikhet slå sitt interna övergångsrekord om man lyckas köpa loss Utrecht-spelaren.
(Fabrizio Romano)

Värnamo värvar tillbaka Bernardo
Bernardo Vilar och IFK Göteborg går skilda vägar åt då försvararen återvänder till IFK Värnamo, som köper loss honom från kontraktet med Blåvitt.
(IFK Värnamos hemsida)


MORGONENS UPPGIFTER (09:30)

Sundsvall vill plocka hem Sher
Aimar Sher, som Hammarby sålde till Spezia, kan vara på väg tillbaka till Allsvenskan. Sundsvall vill plocka hem mittfältaren och Spezia uppges vill bryta kontraktet med 19-åringen.
(Sportbladet)

Everton värvar Vinagre
Juventus i kontakt med Chelsea om Werner
Timo Werner vill ha mer speltid och en utlåning från Chelsea kan vara aktuell. Igår skrev vi om intresse från Newcastle, men idag skriver brittisk media att Juventus har inlett en kontakt med London-klubben och är intresserade av att låna den tyska anfallaren.
(Guardian)

Chelsea intresserade av Fofana
Leicesters försvarare Wesley Fofana finns på Chelseas radar men fransmannen har fem år kvar på sitt kontrakt. Chelsea nöjer sig inte med värvningen av Koulibaly från Napoli utan uppges vilja förstärka försvaret ytterligare.
(Sky Sports)

Djurgården erbjuder Sabovic kontrakt
Besard Sabovic har brutit kontraktet med ryska Chimki och befinner sig i Stockholm. Mittfältaren har tränat med sin tidigare klubb Djurgården och nu uppes klubben ha erbjudit honom ett kontrakt.
(Sportexpressen)

Rennes värvar från Bologna
Sanchez och Skriniar vill till PSG
Efter gårdagens värvningen av Nordi Mukiele så fortsätter PSG med att försöka gör klart med Milan Skriniar (Inter) och Renato Sanches (Lille). Bägge spelarna uppges vara intresserad av en flytt till den franska huvudstaden.
(Foot Mercato)

Schweiz nästa för Balotelli?
Mario Balotelli och FC Sion för samtal om en övergång och den skandalomsusade anfallaren kan lämna nuvarande klubben Adana Demirspor.
(Blick)

Varberg vill låna in Kaib
Joakim Persson uppges vilja förstärka laget genom att låna in Rami Kaib. 25-åringen lämnade Elfsborg för Heerenveen vintern 2021.
(Sportbladet)

Officiellt: Scamacca klar för West Ham
Örgryte förstärker med Sadiku
Erion Sadiku lämnade Varberg för Genoa förra året, men kan nu vara på väg tillbaka till Sverige. Örgryte uppges vara nära att förstärka truppen med den 20-årige mittfältaren.
(Sportexpressen)

Peres kan lämna Marseille för Turkiet
Fenerbahçe är på väg att tappa Kim Min-jae till Napoli och vill förstärka defensiven med Marseilles brasse Luan Peres. Förhandlingar mellan klubbarna pågår.
(L'Equipe)

******
Tisdagens Sillysvep

SvenskaFans.com2022-07-27 19:30:00

Fler artiklar om SvenskaFans