Lagbanner
Sillysvepet: Fädrarna tycker till – Spurs med i racet om Rakitic

Sillysvepet: Fädrarna tycker till – Spurs med i racet om Rakitic

Ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är söndagens nyheter.

Klopp ringer till pappa Mbappé 
Liverpool försöker locka över Kylian Mbappé till Anfield. Men Liverpools tränare har valt en annan väg än att tala med huvudpersonen själv. Istället har han ringt till pappa Mbappé för att diskutera sonens framtid.
(Le10Sport)

PSG vill inte sälja till Real Madrid
Iskalla relationer verkar råda mellan PSG och den spanska huvudstadsklubben för tillfället. Fransmännen är villiga att hellre låta sin anfallsstjärna Kylian Mbappé ruttna på bänken än att släppa honom till Los Blancos.
(Sun)

Fader Aubameyang vill att sonen stannar i Arsenal
Många nyheter om fotbollsstjärnornas fäder nu. Klopp har ringt till pappa Mbappé och nu vill pappa Aubameyang (Pierre-Francois) att hans son ska förlänga kontraktet med Arsenal. Kommer du lyssna på din far, Pierre-Emerick? 
(Mirror)

Tottenham med i racet om Rakitic
Ivan Rakitic funderar kring sin framtid i Barcelona och det har gett upphov till att många klubbar förmodligen börjar knacka på dörren. Ett av lagen som vill få till en underskrift med den kroatiska mittfältaren är Spurs.
(Mundo Deportivo)

Storklubbarna spanar på Dias 
Barcelona och Manchester City är två lag som hört sig för om Benficas 22-årige back Ruben Dias. Vem vinner racet om portugisen?
(Record)

Maddison dödar ryktena om en flytt
Ett Leicester-fan har frågat om James Maddisons framtid då spekulationer om en flytt till Man United har varit på tapeten. Men den engelska landslagsmittfältaren säger att han kommer stanna i The Foxes.
(Goal)

Två PL-lag jagar Sean Dyche
Burnleys tränare är ett hett namn på marknaden. Både Aston Villa och Crystal Palace vill skriva kontrakt med tränaren.
(Sun)

Teun Koopmeiners - ett namn för Everton?
The Toffees är redo att lägga 12 miljoner pund för att få till en underskrift med den 22-årige mittfältaren från AZ Alkmaar, Teun Koopmeiners. Vidare skrivs det om att Everton kan vara på väg att sälja sin anfallare Moise Kean till Inter.
(Sun)

”Cavani kan stanna i PSG”
Flyttryktena är många och storklubbarna sägs stå i kö för publikfavoriten på Parc des Princes. Nu när Paris tvekar kring att köpa loss inlånade anfallaren Mauro Icardi så öppnar Edinson Cavani istället för att förlänga i franska huvudstaden.
(L’Equipe)

*** *** ***

LÖRDAGENS SILLYSVEP

svenskafans.com2020-04-26 18:05:00

Fler artiklar om SvenskaFans