Lagbanner
Sillysvepet: Tottenham prissätter Kane – viruset förhindrar stjärnans flytt?

Sillysvepet: Tottenham prissätter Kane – viruset förhindrar stjärnans flytt?

Ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är söndagens nyheter.

£200 miljoner för Kane
Harry Kane jagas av bland annat Manchester United och Real Madrid. Nu har Tottenham satt priset på anfallaren, en rekordsumma på £200 miljoner.
(Daily Mail)

Mbappé var nära att slutföra övergång till Real Madrid
Coronavirusets spridning ska ha förhindrat att en deal blev helt klar och det verkar vara mycket nära att det blir av i sommar. Enligt uppgift kommer Mbappé inte förlänga kontraktet med PSG.
(The Sun)

Martinez till City?
Argentinske anfallaren Lautaro Martinez har främst ryktats till Barcelona där han ska vilja förenas med Lionel Messi. Men det kan även bli Manchester City som uppges beredda att ge £97,5 miljoner för Inter-spelaren. Även Real Madrid och Chelsea har visat intresse.
(The Sun)

Ighalo kan lämna United
Om inte nigerianske anfallaren Odion Ighalos övergång från Shanghai Shenhua till Manchester United görs permanent kan han hamna i någon av storklubbarna Chelsea, Manchester City, Real Madrid eller Barcelona.
(Goal)

James Rodríguez till United eller Juventus
Manchester United och Juventus är intresserade av att värva colombianen från Real Madrid.
(AS)

Inget budkrig mellan Liverpool och Manchester United
Liverpool kommer inte ge sig in i ett budkrig mot Manchester United kring Dortmunds talang Jadon Sancho denna sommar.
(Football Insider)

Nytt hopp om Dries Mertens till Chelsea
Belgaren har ännu inte förlängt sitt kontrakt med Napoli och nu kan det bli London i sommar. Förutom Chelsea jagas han även av Arsenal och Manchester United.
(Sunday Express)

Rennes försöker behålla Camavinga
17-årige mittfältaren Eduardo Camavinga är ett hett namn på marknaden och framförallt Real Madrid vill ha honom. Hans klubb Rennes vill dock inte släppa Camavinga då spelaren och hans familj tror det är bättre att utvecklas i Frankrike.
(Marca)

Marko Grujic framtid osäker
Den serbiske mittfältaren är för närvarande utlånad från Liverpool till Hertha BSC och säger sig vara i ett läge i karriären där han måste fatta viktiga beslut.
(Liverpool på SvenskaFans)

Maja återvänder till England?
Den nigerianske anfallaren Josh Maja, känd från bland annat dokumentären Sunderland 'til I die, kan vara på väg tillbaka till England från Bordeaux. West Ham och Crystal Palace ska vara intresserade.
(The Sun)

Diogo Leite ersätter Diego Carlos?
Sevilla ser ut att sälja sin brasilianske mittback Diego Carlos och letar ersättare. Han kan heta Diogo Leite och finnas i Porto.
(Mundo Deportivo)

Emerson redo för Barcelona?
Den brasilianska försvararen Emerson, som ägs till hälften av Real Betis och till hälften av Barcelona, kan vara redo att byta Andalusien mot Katalonien till sommaren.
(Mundo Deportivo)

Meunier på Tottenhams lista
Många klubbar rycker i Thomas Meunier, vars kontrakt med PSG löper ut efter den nuvarande säsongen. Nu rapporteras även Tottenham vara på jakt efter hans signatur.
(90Min)

Kjær hoppas på förlängning
Simon Kjær verkar trivas bra i Milano. Den danske försvararen hoppas nämligen att hans låneavtal med Milan ska bli till en permanent övergång från Sevilla.
(Football Italia)

Istanbul nästa för Aranguiz?
Sista juni löper Charles Aranguiz kontrakt med Bayer Leverkusen ut och ännu har chilenaren inte lyckats enats om en förlängning. Detta har inte gått Galatasaray och Fenerbahce obemärkt förbi, som båda vill lägga vantarna på mittfältaren i sommar.
(FussballEck)

*  *  *

Lördagens sillysvep

SvenskaFans.com2020-04-12 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans