Lagbanner
Sillysvepet: Chelsea vill ha Nick Pope – Maldini räknar med Zlatan

Sillysvepet: Chelsea vill ha Nick Pope – Maldini räknar med Zlatan

Vi sammanfattar senaste nytt som rör Silly Season. Här är dagens nyheter.

Chelseas målvaktsjakt fortsätter
Vad det verkar vill Chelsea till varje pris ha en ny målvakt. Flera namn har varit på tapeten och nu är det Burnleys Nick Pope som är det hetaste namnet då Frank Lampard anser 28-åringen vara det bästa alternativet på dagens marknad.
(Daily Star)

Maldini räknar med Zlatan
Trots att Zlatan Ibrahimovic ännu inte verkar tagit något beslut gällande sin framtid räknar AC Milans sportchef Paolo Maldini med anfallaren även nästa säsong.
(ESPN)

Sanchez prislapp på plats
Inter vill gärna värva Alexis Sanchez permanent och i så fall blir man tvungna att betala 15 miljoner pund till Manchester United. 
(Express)

United vägrar förlänga lånet
Roma önskar att få låna Chris Smalling ytterligare en säsong – någonting som Manchester United inte kommer att gå med på. United kräver att Roma, om de vill behålla försvararen, ska betala den summa de kräver.
(Gianluca di Marzio)

Juventus roffar åt sig Smalling?
Chris Smalling har imponerat under sin sejour i Roma. Detta ska ha fått Juventus att vilja locka över engelsmannen till dem, och är beredda att erbjuda Manchester United pengar plus Federico Bernardeschi i utbyte.
(Inside Futbol)

”Ingen Lautaro eller Neymar”
Enligt Goal har Barcelonas president Josep María Bartomeu gett upp hoppet om att värva någon av de två anfallsstjärnorna den här sommaren. Bartomeu uppger att coronaviruset gjort att klubben inte längre har pengarna att göra någon storvärvning i sommar.
(Goal)

”Ersättaren till Zaha funnen”
Om det blir så att Wilfried Zaha lämnar Crystal Palace i sommar kommer klubben göra ett försök att värva Watfords Ismaila Sarr, som inte väntas följa med klubben ner till Championship.
(The Sun)
 
Everton tänker buda på King
Bournemouth kommer inte spela i Premier League nästa säsong, men det kan deras anfallare Joshua King mycket väl göra. Everton uppges nämligen vara beredda att erbjuda 15 miljoner pund för anfallarens tjänster.
(The Sun)

Watford-legendaren till Tottenham?
Tio år har passerat sedan Troy Deeney skrev på för Watford. I och med degraderingen från Premier League kan 32-åringen nu lånas ut ett år till Tottenham för att agera ersättare till Harry Kane. Ett rykte som inte känns som det mest trovärdiga...
(Daily Mail)

PSG värvar dubbelt från Bayern?
Förutom Thiago ska Paris Saint-Germain även visa intresse för Benjamin Pavard. Med tanke på att försvararen anslöt för ett år sedan och sitter på ett kontrakt till 2024 ska det förmodligen mycket till för att Bayer München ska släppa honom.
(Fussballtransfers)

Italienskt intresse för Brekalo
Fiorentina ska ha erbjudit Wolfsburg 20 miljoner euro för Josip Brekalo, men tyskarna vill ha minst ytterligare fem miljoner för att man ska vara beredda att släppa sin kroatiske ytter.
(Sportske novosti)

Kokorin lämnar för konkurrenten
Efter att kontraktet med Zenit Sankt Petersburg löpt ut har Aleksandr Kokorin hittat en ny klubb då han nu presenterats som en Spartak Moskva-spelare.


Lazio värvar från Real Madrid?
Under den gångna säsongen var Borja Mayoral utlånad till Levante och stod för en habil säsong. Någon framtid väntas anfallaren dock inte ha i Real Madrid och därför hoppas Lazio kunna övertala den spanska huvudstadsklubben om att få köpa honom till en billig peng.
(Marca)

Howe och Bournemouth går skilda vägar
Eddie Howe kommer inte leda Bournemouth under nästkommande säsong. Tränaren och klubben låter meddela att de avslutar samarbetet med omedelbar verkan.
(Bouremouths hemsida)
 
Officiellt: Boruc tillbaka i Polen
Efter 15 år utomlands är Artur Boruc nu tillbaka där allt en gång i tiden började – nämligen i Legia Warszawa. Målvakten har hunnit bli 40 år gammal men tänker alltså fortsätta karriären minst ett år till.
Stort intresse för Monaco-talangen
Benoit Badiashile är en 19-årig mittback hemmahörande i AS Monaco som har ögonen på sig från flera stora klubbar, bland dem Manchester United, Real Madrid och Bayer Leverkusen.
(Mirror)

Leicester överväger Edouard-bud
Leicester önskar att värva Celtics anfallare Odsonne Edouard i sommar. Brendan Rodgers, som har god insyn i Celtic, kan dock behöva betala omkring 40 miljoner pund för 22-åringens signatur.
(Daily Mail)

United samtalar med Lille
Lille har redan sålt Victor Osimhen den här sommaren och kan även bli av med försvararen Gabriel. Manchester United hoppas nämligen att den 22-årige brassen vill flytta till Old Trafford. Även Everton och Napoli har visat sitt intresse.
(RMC)
 
Fortsatta rykten kring Kruse
Werder Bremen, Union Berlin – eller Schalke 04? Max Kruse kopplas nu samman med den sistnämnda klubben, som efter sin katastrofala vårsäsong är i stort behov av förstärkning framåt i banan. Anfallaren är kontraktslös sedan han lämnade Fenerbahce i juni.
(Deichstube)

Wagner avslutar karriären
Någon återkomst till Tyskland blir det inte för Sandro Wagner. Den tidigare Bayern München-anfallaren har beslutat sig för att lägga skorna på hyllan efter sitt äventyr i Kina.
(Transfermarkt)

Flera lag ute efter Longstaff
Newcastle-mittfältaren Matty Longstaff uppvaktas av flertalet klubbar: Everton, West Ham, Schalke 04 och Udinese. 19-åringens kontrakt med Newcastle går ut på fredag.
(Chronicle)

Osasuna vill låna Kubo
Den senaste klubben att ställa sig i kön för att låna Real Madrids supertalang Takefusa Kubo är Osasuna.
(Don Balón)

*** *** ***

Lördagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-08-02 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans