Lagbanner
Sillysvepet: Salah på Barcelonas radar – ”agenten en girig piraya”

Sillysvepet: Salah på Barcelonas radar – ”agenten en girig piraya”

Vi sammanfattar senaste nytt som rör Silly Season. Här är dagens nyheter.

Koeman har Salah som transfermål
Den nya Barcelona-tränaren vet vad som behövs för att få Barca på fötter igen. Holländaren vill få in Liverpools Mo Salah till laget - en spelare som gjorde hattrick i gårdagens Premier League-premiär mot Leeds.
(Sunday Express)

Mbappé vill lämna PSG - men först nästa sommar
Anfallaren är sugen på att testa på spel i La Liga eller i Premier League.
(The Times)

Bale - ett alternativ istället för Sancho 
Man United ser inte ut att få loss Jadon Sancho från Borussia Dortmund. Nu kan istället Gareth Bale, till vardags i Real Madrid, vara aktuell på den positionen. 
(Sunday Express)

Spurs blev nobbade av Torino
Tottenham har försökt att låna in Andrea Belotti men Torino har avböjt Londonklubbens förslag.
(Sky)

...men går efter Bragas portugis?
Anfallaren Paulinho kan vara på väg till Spurs om vi får tro...
(90 min)

Man United vill ha Badiashil
Den 19-årige försvarsspelaren från Monaco är på engelsmännens radar. Man United är beredda att lägga ut 23 miljoner pund för fransosen. Återstår att se om Monaco tar budet eller begär mer.
(Sunday Express)

Inter tar in Marcos Alonso?
Den spanske vänsterbacken kan ha gjort sitt på Stamford Bridge. Nu rapporteras det att Antonio Conte, tränare i Inter, vill ta in försvarsspelaren.
(Daily Mail)

Zinchencko kan flytta på sig - för att City ska få in back
Man Citys ukrainska landslagsman är beredd att lämna klubben. Detta för att ingå i en bytesdeal med Napoli som möjliggör att Koulibaly kommer till Etihad.
(The Sun)

Andersson närmar sig Köln
Union Berlin har bekräftat att Sebastian Andersson vill lämna klubben och Köln uppges vara sugna på att plocka in svensken som ersättare till Jhon Cordoba, som snart kommer bli klar för Hertha Berlin. Anderssons agent säger också att en flytt ser ut att bli till verklighet.
(Bild)

”Han är en girig piraya”
Uli Hoeneß spar inte på orden när han ska beskriva David Alabas agent, som försöker göra sin klient till den bäst betalda spelaren i Bayern München. Österrikarens kontrakt löper ut nästa år och förhandlingarna har pågått en längre tid.
(Transfermarkt)
 
Hernandez funderar på framtiden
Det har inte blivit någon succé för Lucas Hernandez, som haft svårt att få det att stämma hos Bayern München. Fransmannen säger sig behöva mer tid att fundera över hur han vill göra framöver, vilket innebär att han inte stänger dörren för en flytt.
(Transfermarkt)

Yaya Touré tänker inte lägga skorna på hyllan
Mittfältaren, som hunnit med att fylla 37 år, har inga planer på att avsluta sin spelarkarriär. Ivorianen är fri agent och kan tänka sig att spela i Serie A.
(Goal)

West Ham vill hämta in March
The Hammers har startat upp förhandlingar med Brighton med ambitionen att ta in mittfältaren Solly March.
(90 min)

Dijon-anfallaren hamnar i Premier League?
Den 21-årige strikern Mounir Chouiar är ett hett villebråd. Leeds, Wolves och Arsenal är alla beredda på att skriva kontrakt med fransmannen.
(France Football)

Lyon håller hårt i Traoré 
Aston Villa behöver förstärka offensivt och skickade iväg ett bud på 17 miljoner euro till Lyon för Traoré. En summa som fransmännen tackade nej till.
(Foot Mercato)

Quaison till Burnley?
The Clarets tänker lägga åtta miljoner pund på den svenska landslagsspelaren. Det återstår att se om Mainz låter anfallaren gå för den prislappen.
(Daily Mail)

*** *** ***

LÖRDAGENS SILLYSVEP

SvenskaFans.com2020-09-13 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans