Lagbanner
Sillysvepet: ”Man United överens om Koulibaly”

Sillysvepet: ”Man United överens om Koulibaly”

Tisdagens Silly Season-nyheter sammanfattas.

KVÄLLENS UPPGIFTER (21:00)

”Man United överens om Koulibaly”
Napoli sägs nu vara överens med Manchester United angående Kalidou Koulibaly. Prislappen ska vara på €70-75 miljoner och övergången sker i så fall till sommaren.
(Caughtoffside)
 
Murillo närmar sig Celta Vigo
Jeison Murilla är på väg från Sampdoria – där han är på lån från Valencia – till Celta Vigo. Det rör sig om ett lån med en köpoption på €16 miljoner. Sampdoria i sin tur väntas gå efter Napolis Lorenzo Tonelli som ersättare.
(Gianluca Di Marzio)
 
Atletico på plats i Paris
Atletico Madrids CEO Miguel Angel Gil Marin befinner sig i Paris för att förhandla med PSG om Edinson Cavani.
(Marca)
 
Officiellt: Borini till Hellas Verona
Hellas Verona värvar Fabio Borini från Milan. Anfallaren har skrivit på ett kontrakt till sommaren 2020.
(Hellas Verona)
 
Ny anfallare till Deportivo
Deportivo värvar in Sabin Merino från La Liga-laget Leganes.
(Deportivo på SvenskaFans)
 
Officiellt: Nordfeldt till Turkiet
Kristoffer Nordfeldt lämnar Swansea och fortsätter karriären i turkiska Genclerbirligi. Svenskens kontrakt med Swansea skulle gå ut till sommaren och han fick nu lämna gratis.
(Swansea)

*** 

EFTERMIDDAGENS UPPGIFTER (14:00)

”Inte överens om Bruno Fernandes”
Samtalen fortsätter men klubbarna är långt ifrån varandra. Nu påstås Sporting CP även vilja ha Marcos Rojo + pengar för att släppa Bruno Fernandes till Manchester United. Solskjaer menar att han ”har resurserna som krävs” för att värva de spelare som behövs. Frågan är om det är Bruno Fernandes?
(Sky Sports och Goal

… men Sporting har hittat hans ersättare?
Slovan Bratislavas anfallare Andraz Sporar kan flytta till Sporting Club de Portugal om klubben lyckas sälja Bruno Fernandes till United. Det uppger portugisiska…
(Record)

Inter-Roma byter spelare?
Matteo Politano kan vara på ingång till Roma som ersättare för skadade Nicoló Zaniolo. I utbyte skulle Inter få Leonardo Spinazzola. Den affären skulle kunna sätta käpper i hjulet för Ashley Youngs ankomst till Inter spekulerar då engelsk media.
(Football Italia och Sky Sports)

”Pussetto klar för Watford”
Udinese-yttern ska vara klar för en flytt till Premier League. Detta efter att Watford erbjudit åtta miljoner euro för yttern.
(Football Italia

Officiellt: Jordi Cruyff tar över Ecuador

Bellanova på väg till Hellas
Bordeaux italienske högerback, tidigare i Milan, Raoul Bellanova har bara fått spela en match den här säsongen. Nu är han nära ett lån med utköpsklausul till Hellas Verona.
(France Football

Andersen istället för Ake
Nathan Ake ser inte ut att få till en comeback till Chelsea. Istället ska Londonklubben satsa på att förlänga med Andreas Christensen.
(The Sun

”Tänk om Neuer lämnar…”
Normalt sansade France Football menar att Manuel Neuer kan vara på väg bort från Bayern München och tror att en flytt till Juventus är möjlig – åtminstone till sommaren.
(France Football)

***

MORGONENS UPPGIFTER (09:00)
 
Eriksen överens med Inter
Christian Eriksen närmar sig en flytt till Italien. Nu uppger Times att Tottenhams mittfältare är överens med Inter om sitt personliga kontrakt. 
(Times)
 
Arteta vill låna Stones
Arsenal överväger att försöka låna in John Stones från Manchester City för att förstärka lagets defensiv.
(Sun)
 
Olsson provtränar med WBA
Igår skrev vi att Martin Olsson är nära en övergång till West Bromwich. Klubben vill dock att svensken ska träna en vecka med laget först – innan det kan bli tal om ett kontrakt.
(Lancashire Telegraph)
 
Tottenham på anfallsjakt
Vi har tidigare skrivit om Spurs intresse för Milans Piatek. Nu skriver brittisk press att Mourinho vill ha två ersättare till skadade Harry Kane. Företrädare för Fernando Llorente (Napoli) och Christian Benteke (Crystal Palace) ska ha varit i kontakt med Tottenham.
(Independent)
 
Real Madrid intresserade av Werner
Leipzigs anfallare Timo Werner är intressant för Real Madrid. 23-åringen förlängde sitt kontrakt i höstas, men finns trots detta på storklubbens radar.
(Sky Sports Tyskland
 
United nästa för Müller?
Bayern Münchens Thomas Müller kan vara på väg att lämna klubben efter 20 år. Manchester United sägs vara intresserade av 30-åringens tjänster och en övergång kan ske i sommar.
(Sun)
 
... och United har koll på Rice
Solskjaer ska ha skickat sin scout för att bevaka West Hams Declan Rice. En värvning av den 25-åringe mittfältaren kan vara aktuellt till sommaren.
(Daily Mail)

Lacazette ett alternativ för Atletico
PSG:s Edinson Cavani står högst på Atletico Madrids önskelista. Skulle affären misslyckas så kan klubben tänka sig att värva Arsenals fransmann Alexandre Lacazette istället.
(Express)
 
Liverpool lägger bud på målvakt
Trabzonspors Ugurcan Cakir intresserar Liverpool och klubben uppges ha lagt ett bud på 15 miljoner euro på 23-åringen.
(Sportwitness)
 
******
Måndagens Sillysvep
SvenskaFans silly season-sida
Datum för alla transferfönster

SvenskaFans.com2020-01-14 21:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans