Lagbanner
Sillysvepet: ”Lautaro allt närmare Barcelona” – Chelsea och Arsenal gör upp

Sillysvepet: ”Lautaro allt närmare Barcelona” – Chelsea och Arsenal gör upp

Ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är tisdagens nyheter.

”Lautaro allt närmare Barcelona”
Trots konkurrens från Real Madrid och Manchester City ser Barcelona ut att kunna få sin eftertraktade anfallare i form av Lautaro Martinez. I alla fall om vi ska tro…
(Marca

Arsenal jagar i Baskien
Mikel Arteta har siktat in sig på Athletics 23-årige försvarare Unai Nunez. För att få till en affär kommer London-klubben vara tvungna att betala utköpsklausulen på 30 miljoner euro. Även West Ham visar intresse.
(La Razon

Chelsea och Arsenal gör upp
Arsenal har tidigare kopplats ihop med Jerome Boateng och uppges bibehålla intresse. Nu sägs man även få konkurrens av Chelsea till sommaren.
(Christian Falk

Milan funderar på Torreira
Milan har förnyat sitt intresse för Arsenal-mittfältaren och snart vara redo att lägga ett bud. Arsenal tros vilja ha 40 miljoner euro. För mycket?
(Corriere dello Sport

Officiellt: Bayern förlänger med Thomas Müller

Adama Traorés prislapp
Wolverhampton ska ha sat ten prislapp på Adama Traoré. Den som vill värva spanjoren i sommar får lägga upp minst 70 miljoner pund.
(Football Insider

Ferran Torres fortsatt i ropet
Rykten omger Valencias 20-åring och enligt Goal börjar det hetta till. Flera tungviktare (båda Manchester-klubbarna, Liverpool, Dortmund…) visar intresse för spelare som har en utköpsklausul på 100 miljoner euro.
(Goal

”Vill att Upamecano tänker om”
Den franske mittbacken har inte skrivit på nytt med Leipzig och jagas både i Spanien och England. Tyskarna försöker få honom att ”tänka om” i och med den nya situationen i Europa.
(The Sun

”Zlatan vill fortsätta”
Inte färdigspelat i Milan för Ibrahimovic? Nej, allt är fortfarande möjligt om vi ska tro Gazzetan som ser en möjlig fortsättning för svensken, eftersom ingenting är bestämt ännu.
(Gazzetta dello sport)

Icardi stannar i Paris?
Trots rykten om ett frostigt förhållande mellan PSG och Icardis fru/agent Wanda så rapporteras det i italienska press om att relationen mellan spelaren och klubben är god. 
(Corriere dello sport

Barcelona har ögonen på Milans back
Theo Hernandez redan på väg bort från Milan? Efter att han avverkat både Real och Atlético Madrid menar Marca att 22--åringen är ett transfermål för Barcelona.
(Marca

Lyons mittfältare på väg mot Premier League?
Dags att röra på sig i sommar? Arsenal, Liverpool och Manchester City jagar 21-årige mittfältaren Houssem Aouar. Han har en viktig roll i Lyon och prislappen lär sättas högt av OL-presidenten Aulas.
(The Sun

Bayern intresserade av Ajax-talang
Den tyska storklubben är återigen på jakt efter en högerback då man kan tänka sig att använda Pavard mer centralt i försvarslinjen. Enligt Sky har man siktat in sig på Sergino Dest hos Ajax.
(Sky Tyskland

******

Måndagens sillysvep

SvenskaFans.com2020-04-07 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans