Lagbanner
Sillysvepet: ”Lautaro mycket nära Barcelona” – ”Transfer-boost för Chelsea”

Sillysvepet: ”Lautaro mycket nära Barcelona” – ”Transfer-boost för Chelsea”

Ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är dagens nyheter.

”Lautaro mycket nära Barcelona”
60 miljoner euro + två spelare, Så vill Barcelona betala för Inter-anfallaren. Bland byteskandidaterna finns Umtiti, Vidal och Rakitic.
(Sport

... men Inter nobbar budet?
Enligt Gazzettan är dock budet från katalanerna på 80 miljoner euro. Inter vill ha 111 miljoner euro och tänker inte ens lyssna på förslag som ligger under 90. 
(Gazzetta dello Sport

"Transfer-boost för Chelsea"
Både Ajax och Fiorentina öppnar för försäljning av Andre Onano samt Federico Chiesa. Chelsea kopplas ihop med målvakten och anfallaren.
(Standard

Oviss framtid för Emerson
Förutom Tottenham och Inter blandar sig nu Bayer Leverkusen in i jakten på Barcelonas ytterback som är utlånad till Real Betis. 20-30 miljoner euro är tyskarna redo att lägga.
(Mundo Deportivo

Daniel Sundgren på väg bort
Redan i vintras ska högerbacken ha varit på väg till 2. Bundesliga. Efter bråken med sin klubb Aris vill grekerna sälja honom i sommar. Samma ej namngivna 2. Bundesliga-klubb eller AIK, om man tar bort sitt köpstopp, är möjliga destinationer.
(FotbollDirekt

Blomberg är klar för Sundsvall


Liverpool i ”pole position” för att värva Werner
Det är ingen hemilghet att Timo Werner gärna spelar för Jürgen Klopp. Trots att krisen gör att övergången dröjer så ligger Liverpool bra till för att få över anfallaren.
(Independent

... men behöver avvakta
Liverpool har berättat för Werners reprsentanter att man jobbar på värvningen, men klubben behöver tid för att få ihop de 60 miljoner euro som utköpsklausulen ligger på.
(Guardian

Thomas Partey vill till Arsenal
Gunners manager Arteta har värvningen av mittfältaren högt på priolistan. Atlético-spelaren vill till London. Återstår att förhandla eller betala klausulen på drygt 50 miljoner euro.
(Telegraph

Fenerbahce går för Özil
"Nära vänner" till Özil rapporterar att turkiska Fenerbahce jobbar för att få loss Arsenal-spelaren i år, eller senast nästa år. Det hävdar inte alltid helt pålitliga...
(Sun

Real Madrid gör plats för Camavinga
Zidane & co jobbar hårt för att banta den befintliga truppen. Allt för att ge plats åt franska stjärnskottet Camavinga, och lite senare... Håland.
(Marca

Ounas skickas tillbaka till Napoli
Nice, nu med brittiske miljardären Jim Ratcliffe i ryggen, har bestämt sig för att inte använda inlånade Adam Ounas utköpsklausul och yttern återvänder till Napoli.
(OGC Nice

Thiago förlänger med Bayern
Inom kort kommer München-klubben offentliggöra att man förlängt Thiago Alcantaras kontrakt till över 2021.
(Bild

*******
Måndagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-05-05 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans