Lagbanner
Sillysvepet: Dembélé ett alternativ för United – Ramsey får lämna Juventus?

Sillysvepet: Dembélé ett alternativ för United – Ramsey får lämna Juventus?

Vi sammanfattar senaste nytt som rör Silly Season. Här är dagens nyheter.

Per Karlsson förlänger med AIK
Trotjänaren Per Karlsson är nära en förlängning med AIK. 34-åringen, vars kontrakt går ut efter den här säsongen, är nära att skriva på för åtminstone ett ytterligare år med Gnaget.
(Sportexpressen)

Dembélé ett alternativ för United
Om det inte blir Jadon Sancho för Manchester United har klubben riktat in sig på Barcas Ousmane Dembélé som en plan b. Fransmannen uppges kunna gå för en mindre summa än Sancho.
(ESPN)

Schick ska tillbaka till Roma
Patrik Schick som varit utlånad från Roma till Leipzig får återvända till Rom. Den italienska klubben uppges vilja sälja 24-åringen. Bland intressenterna finns Bayer Leverkusen och Hertha Berlin. 
(Bild)

Officiellt: Dahlberg i Häcken


Real Madrid vill ha tillbaka Ødegaard
Real Sociedad ser inte ut att få behålla Martin Ødegaard nästa säsong. Zidane gillar norrmannen och det mesta pekar på att Real Madrid avslutar utlåningsavtalet och plockar hem 21-åringen.
(Mundo Deportivo)

Ramsey får lämna Juventus?
Nya tränaren Pirlo ska inte inkludera Aaron Ramsey i sina framtidsplaner och mittfältaren uppges vara fri att leta ny klubb.
(Daily Mirror)

Areola tillbaka i PSG
Det blev bara en säsong för Alphonse Areola i Real Madrid. Den 27-årige fransmannen återvänder nu till PSG efter att ha varit utlånad som backup till Thibaut Courtois under en säsong.
(Real Madrids hemsida)

Willan har gjort läkarundersökning
Brassen kommer allt närmare en övergång till Arsenal efter att ha lämnat Chelsea. Läkarundersökning ska vara klar, ett treårskontrakt färdigt och presentation kan ske i veckan.
(Standard)

Malmö-talang flyttar till Milano...
Malmö FF:s 16-årige Lukas Björklund är på väg till Milan. Klubbarna uppges vara överens och inom kort går flyttlasset söderöver för mittfältaren.
(Fotbollskanalen)

… även Bajen-talangen på väg dit
AC Milan kan bli ny klubbadress även för Hammarby-spelaren Emil Roback. 17-åringen uppges landa i Milano ikväll för att genomföra läkarundersökningen imorgon, skriver SportExpressen.
(SportExpressen)

Barcelona håller hårt om 17-åring
Både Borussia Mönchengladbach och RB Leipzig har visat sina intressen för FC Barcelonas 17-årige mittfältare Ilaix Moriba. Katalanerna vill dock inte låta talangen lämna, varken på lån eller på försäljning.
(Sport)

Chelsea ivriga att sälja…
Tiemoue Bakayoko kommer inte att ingå i Frank Lampards planer framöver. Chelsea hoppas således att 25-åringen, som den gångna säsongen var utlånad till Monaco, lämnar permanent. Prislappen ligger kring 20 miljoner pund och AC Milan nämns som en intressent.
(The Sun)

… och att värva
Vänsterbacken Nicolas Tagliafico står högt på Lampards önskelista över värvningar. Den 27-årige Ajax-spelaren har dock attraherat intresse från såväl FC Barcelona som Atlético de Madrid. Chelsea är också intresserade av Ben Chilwell samt Sergio Reguilon.
(Sky Sports)

Maitland-Niles på väg bort?
Enligt Sky Sports är tre klubbar ute efter Arsenals ytterback Ainsley Maitland-Niles. Vilka klubbar det handlar om är oklart men två av dem spelar i Premier League och en klubb spelar i Bundesliga.
(Sky Sports)

Højbjergs läkarundersökning genomförd
Southamptons danske mittfältare har genomfört läkarundersökning hos Tottenham och en övergång kommer allt närmare. Kyle Walker-Peters flyttar i motsatt riktning och där återstår förhandlingar om det personliga avtalet innan en övergång är helt klar.
(Sky Sports)

Calhanoglu nära nytt kontrakt
Ett nytt långtidskontrakt är att vänta för Milans 26-årige mittfältare Hakan Calhanoglu. Det nya kontraktet förväntas sträcka sig till 2024.
(Calciomercato)

Immobile vill vara kvar i Lazio
Lazios anfallare uttalar sig om framtiden och han räknar med att avsluta karriären i klubben. 30-åringen är redo att skriva på en kontraktsförlängning fram till 2025.
(Corriere dello Sport)

… och medger Newcastles intresse
Immobile var, innan han bestämde sig, jagad av Newcastle tidigare under sommaren. Anfallaren själv har medgett att Steve Bruce och hans lag uppvaktat honom men att han valt att tacka nej.
(Goal)

Fenerbahce vill ha Tosun
Evertons turkiske anfallare Cenk Tosun kan vara på väg bort från Merseyside. Istanbul-klubben Fenerbahce har nämligen visat sitt intresse för landslagsspelaren.
(Inside Futbol)

Betis slutförhandlar med Bravo
Inom kort förväntas Real Betis göra klart med Manchester Citys målvakt Claudio Bravo. 37-åringen blir, om han skriver på, Manuel Pellegrinis första stora värvning i klubben.
(Real Betis på SvenskaFans)

*******
Måndagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-08-11 18:30:00

Fler artiklar om SvenskaFans