Lagbanner
Sillysvepet: Stjärnan snart klar för Barcelona – storklubbarna i dragkamp om "Farao"

Sillysvepet: Stjärnan snart klar för Barcelona – storklubbarna i dragkamp om "Farao"

Vi sammanfattar senaste nytt som rör Silly Season. Här är dagens nyheter.

”Depay är klar för Barcelona”
Nye tränaren Ronald Koeman har insisterat på att få värva sin landsman Memphis Depay till Barcleona – och nu verkar han få som han vill. Enligt holländska Telegraaf är affären klar och Leo Messi får sin lekkamrat i den 26-årige anfallaren. Prislappen uppges ligga på 250 miljoner kronor. 
(Telegraaf)

"Bayern i kontakt med Hudson-Odoi"
Tyska mästarna förnyar sitt intresse för Chelseas 19-åring. Kontakt ska vara tagen. Även Juventus och Leipzig ska finnas med i bakgrunden.
(Sky Tyskland

Arsenals dragkamp mot storklubbarna
Stephan El Shaarawy tog Serie A med storm – och försvann till Kina. Nu är 27-åringen på väg tillbaka till Europa och Arsenal uppges vara mycket intresserade av den snabbe kantspringaren. Så även Milan, Juventus, PSG och Roma.
(Daily Mirror)

Aubameyang förlänger med Arsenal
Det blir fortsatt spel i Arsenal för Pierre-Emerick Aubameyang, som kritat på ett nytt treårsavtal med den engelska huvudstadsklubben.


Real Madrid värvar stort löfte
Knappast en tilltänkt startspelare i A-laget, men värvningen av 15-årige Adam Arvelo från Villarreal anses ändå vara en prestigevärvning då flera europeiska toppklubbar varit intresserade. Vänsteryttern har gjort flera pojklandskamper och beksrivs som ett "jättelöfte" i spansk media.
(As)

Officiellt: Jack Grealish förlänger med Aston Villa
Efter alla flyttrykten har han skrivit på ett nytt femårskontrakt.
Tottenham leder jakten på Bale - eller?
Walesaren är på väg bort från Real Madrid och uppges förendra Spurs framför Manchester United. Det uppger ESPN. The Times håller inte med och tror mer på United.
(ESPN och Times)

Anfallaren klar för Lazio
Så kan vi nu konstatera att Lazio gjort slag i saken gällande Vedat Muriqi, som ansluter från Fenerbahce. 
(Lazios hemsida)

Marseille jagar dansk i Tyskland
Yussuf Poulsen har ögonen på sig. OM väntas göra ett försök att få loss Leipzigs anfallare när man uppges satsa för att hitta en ny "nummer nio".
(France Football)

Man United ska buda på Reguilon
Engelsmännen vill locka över Real Madrids försvarare, men vill pruta på prislappen som är satt till 30 miljoner euro av spanjorerna.
(The Guardian)

... och vill ha "nya Matic"
Man United är redo att lägga 36 miljoner euro för att få loss Valencias mittfältare Uros Racic. Serben har dock en utköpsklausul på 100 miljoner.
(The Sun)

Bailey hoppas på Tottenham
Everton har tidigare ryktats vara intresserade av Leon Bailey, men nu ska även Tottenham ha gett sig in i jakten och 23-åringen hoppas på en övergång till de sistnämnda.
(Sky Sports)

Superlöftet kan lämna Liverpool
Rhian Brewster spås gå en ljus framtid till mötes, men frågan är om han gör det hos Liverpool. Klubben funderar nämligen på att låna ut honom – eller kanske till och med sälja om rätt anbud trillar in.
(Liverpool-red. på SF)

Milik väntar på Juventus svar
Arkadiusz Milik är i princip klar för Roma – om han vill. Roma och Napoli är överens om ett lån med en utköpsklausul. Men 26-åringen har själv inte accepterat övergången, utan hoppas in i det sista på att Juventus ska lägga beslag på honom.
(Football Italia)  

Ödesdagen för Luis Suarez
Uppgifterna om att Barcelona vill bli av med sin stjärnanfallare går på högvarv, och en affär med Juventus sägs vara nära. En avgörande detalj är om 33-åringen får ett italienskt medborgarskap eller inte. Gazzettan och MD rapporterar att ett besked väntas på torsdag.
(Mundo Deportivo)

Arturo Vidal klar för Inter?
Mittfältaren har sagt adjö till sina lagkamrater och uppges ha flugit till Milano under eftermiddagen. Allt är alltså bäddat för en presentation hos Inter inom kort.
(Mundo Deportivo)

Durmaz ser ut att byta klubb
Efter en tung tid i Galatasaray pekar det mesta på att Jimmy Durmaz kommer lämna för spel med Denizlispor, som även de spelar i den turkiska högstaligan.
(Fanatik)

Officiellt: Ivanovic klar för West Brom
Andersson närmar sig övergång
Väldigt snart kommer Köln presentera Sebastian Andersson som deras senaste nytillskott. Svensken befinner sig just nu i staden för att genomgå den obligatoriska läkarundersökningen innan kontraktet ska undertecknas.
(Kicker)
 
Hertha förstärker offensiven
Efter en tids spekulationer är nu Jhon Cordoba slutligen på plats hos Hertha Berlin. Anfallaren ansluter därmed från Köln, som ersätter honom med Andersson.
(Hertha-red. på SF)

Schalke värvar från konkurrenten
Goncalo Paciencia ansluter till Schalke 04 på ett lån som sträcker sig över kommande säsong. Anfallaren kan även köpas loss från Eintracht Frankfurt nästa år.
(Schalkes hemsida)

*******
Måndagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-09-15 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans