Lagbanner
Sillysvepet: United diskuterar om Dembele – England nästa för Milik?

Sillysvepet: United diskuterar om Dembele – England nästa för Milik?

Vi sammanfattar senaste nytt som rör Silly Season. Här är dagens nyheter.

Tre vägar för Mbappé
Liverpool, Real Madrid eller stanna i PSG? Det är valet som Mbappé har att ta ställning till när hans kontrakt med den franska klubben går ut sommaren 2021.
(L'Equipe)

Mendy läkarundersöks hos Chelsea
Frank Lampard har bekräftat att Edouard Mendy är på plats för en läkarundersökning. 
 


PSG intresserade av Khedira
Juventus mittfältare Sami Khedira finns på PSG:s radar och 33-åringen ska vara en av Thomas Tuchels favoriter. Inga kontakter ska vara tagna ännu mellan klubbarna och tysken har kontrakt med Juve fram till sommaren 2021.
(Sky Sports Tyskland)

United diskuterar om Dembélé
Manchester-klubben fortsätter samtalen för att få låna in Barcelonas ytter Ousmane Dembélé. Katalanerna är mer intresserade av en försäljning.
(Daily Record

Sälja Lacazette för att köpa Aouar?
Det är Independet som menar att Arsenal funderar på att sälja sin anfallare för att kunna köpa in Lyons Houssem Aouar. Alternativt använda Lacazette i en bytesaffär om Partey (Atlético).
(Independent)

Officiellt: Vidal klar för Inter England nästa för Milik?
Affären som skulle ta Dzeko till Juventus och Milik till Roma är avblåst. Napoli kan dock fortfarande sälja sin anfallare och nu verkar engelska klubbar, och främst Newcastle, som det hetaste spåret.
(Napoli på SvenskaFans och Corriere dello Sport)

Officiellt: Halmstad förlänger med Svedberg
21-årige mittfältaren Jonathan Svedberg har skrivit på ett nytt tvåårsavtal över 2021 och 2022. Svedberg som till HBK som 13-åring från BK Astrio.
(Halmstads BK)

”Morata presenteras på onsdag”
Som vi skrev om igår så verkar det bli Alvaro Morata som ska fylla luckan efter Higuain i Juventus. Spelaren ska lämna Atlético och presenteras i Turin på onsdag enligt spanska uppgifter. Morata lånas ut ett år och det kostar Juventus 10 miljoner euro.
(Marca)

”Barcelona släpper inte Suarez till Atlético”
Atlético de Madrid hoppas kunna ersätta Morata med Barcelonas Luis Suarez, men affären uppges komplicerad. Barcelonas verkar inte vara intresserade av att släppa anfallaren gratis till en toppkonkurrent i samma liga.
(Onda Cero)

... och Cavani är alternativet för Atlético
Edinson Cavanis rådgivare har träffat representater för den spanska klubben, diskuterat en flytt till Madrid och ett tvåårskontrakt med Atlético. 
(L'Equipe)

Officiellt: Jordan Ibe tillbaka i Derby
Anfallaren, som spelade i Bournemouth förra säsongen, är klar för en återkomst till Derby County. Officiellt: Lammers till Atalanta
PSV Eindhoven-anfallaren Sam Lammers lämnar klubben för att spela Serie A-fotboll. Affären tros gå på nio miljoner euro + bonus.
(Atalanta)

Dest eller Emerson ersätter Semedo?
Barcelonas Nélson Semedo är nära en övergång till Wolverhampton och klubben letar ersättare. Högst upp på önskelistan står Sergiño Dest i Ajax, men även Bayern München jagar 19-åringen. Som alternativ har Barça Emerson i Real Betis. Brassen är redan delägd av Barcelona och borde vara en enklare lösning.
(Mundo Deportivo)

... men Bayern är närmast att värva Dest
En affär kan snart vara klar mellan Bayern München och Ajax för den 19-årige ytterbacken Sergiño Dest. Förhandlingar mellan klubbarna pågår och övergångssumman uppges landa på cirka 20 miljoner euro.
(Algemeen Dagblad)

Långt gångna samtal om Llorente
Bielsas Leeds är nära att knyta till sig Real Sociedads 27-årige mittback Diego Llorente. Det hävdar...
(Sky Sports)

Telles till United denna veckan
Portos vänsterback Alex Telles är på väg till Manchester United och enligt portugisiska uppgifter kan en affär bli klar den här veckan. United ska betala cirka 20 miljoner euro för 27-åringen.
(A Bola)

*******
Måndagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-09-22 18:15:00

Fler artiklar om SvenskaFans