Lagbanner
Sillysvepet: United skrämda av lönekravet – Norrmannen lämnar Frankfurt

Sillysvepet: United skrämda av lönekravet – Norrmannen lämnar Frankfurt

Tisdagens Silly Season-nyheter sammanfattas.

KVÄLLENS UPPGIFTER (21:15)

OFFICIELLT: Eric Larsson lämnar Malmö för Grekland
Då var det också klart. Eric Larsson lämnar Malmö FF för spel i grekiska OFI Kreta. Högerbacken anslöt till Malmö från Sundsvall vintern 2018 och har hunnit med att vinna Allsvenskan två gånger.
(Malmö FF)

Eintracht Frankfurt lånar ut Hauge
I somras köpte den tyska klubben ut Jens Petter Hauge från AC Milan efter ett säsongslångt lån. Nu är det dock Frankfurts tur att låna ut den norske landslagsmannen. Hauge kommer att tillhöra belgiska Gent under säsongen.
(Eintracht Frankfurt)

Besiktas satsar hårt för att få Dele Alli
Det blev inte den nytändning som var tänkt för Dele Alli i Everton. Nu gör Besiktas allt vad de kan för att vara klubben som får liv i den numera 26-årige mittfältaren.
(Fabrizio Romano)

Everton kan ersätta Alli med Gueye
Lämnar Alli Everton så ska efterträdaren redan vara funnen. PSGs Gana Gueye har länge intresserat Liverpoolklubben som ska vara redo att lösa affären.
(Fabrizio Romano)

Tottenham värvar Udogie
Den 19-årige ytterbacken imponerade stort i Udinese den gångna säsongen. Så pass att Spurs nu öppnat plånboken och värvat in italienaren, som dock återvänder till Italien på lån resten av säsongen.
(Spurs-red)

Ingen Rabiot för United?
Intresset från United om Adrien Rabiot för att stabilisera mittfältet håller på att dö ut. Anledningen ska vara att Rabiots lönekrav är på tok för höga än vad det brittiska klubben är villiga att betala.
(The Athletic)

Nacho Monreal avslutar karriären
Det blir ingen mer fotboll för Monreal, som ryktats till en del klubbar i sommar. Spanjoren lägger istället skorna på hyllan. Han representerade Real Socieadad under den gångna säsongen. Mest känd är han kanske för sina sju säsoner i Arsenal.
(London N5)


EFTERMIDDAGENS UPPGIFTER (15:00)
United siktar in sig på Casemiro
Frenkie de Jong verkar inte lämna Barcelona och det har fått Manchester United att i stället skicka representanter till Madrid för att undersöka möjligheten att köpa loss Reals mittfältskugge Casemiro. Kan det gå?
(Marca

... och funderar på Dembélé
Manchester United måste även förstärka offensiven och har nu siktat in sig på Lyons anfallare Moussa Dembélé. Han kan få mindre speltid i Ligue 1 nu när OL har värvat Lacazette.
(MEN

Aubameyang tillbaka till England?
Chelsea förhandlar om att värva Aubameyang som kan lämna Barcelona efter bara sju månader. Katalanerna vill ha omkring 25 miljoner euro. Chelsea tänker inte bjuda så högt.
(Daily Mail)

”Kehrer flyttar till West Ham”
PSG-försvararen Thilo Kehrer ser ut att flytta till London. London-klubben är överens med spelaren och franska uppgifter menar att Paris redan är muntligt överens mot West Ham.
(Fabrizio Romano och RMC Sport

Matheus Nunes snart i Wolves
Efter att Wolverhampton och Sporting CP kommit överens ska nu även spelaren och PL-klubben ha löst allt. Läkarundersökning återstår för Wolves rekordköp på 50 miljoner euro.

Casadei allt närmare Chelsea
London-klubben erbjuder 12 miljoner euro för Inters mittfältare. Italienarna vill ha 15 + bonus, men förhandlingarna går framot om 19-åringen.
(GianlucaDiMarzio

... men Everton nobbar bud på Gordon
Chelsea ska ha erbjudit 45 miljoner pund (se morgonens uppgifter) för Anthony Gordon. Everton vill inte sälja och har tackat nej.
(The Times)

Belgiskt intresse för Asoro
Det svenska fönstret är stängt. Kan DIF tänka sig att sälja ändå? Flera belgiska klubbar uppges följa formstarke Joel Asoro.
(Daniel Kristoffersson

Oprövad ytterback till City
Manchester City har hittat Zinchenkos ersättare. Det handlar om Barcelona-fostrade Sergio Gomez.
(City på SF ”Kaboré klar för Marseille”
OM lånar in Manchester City-spelaren Issa Kaboré. Högerbacken uppges komma till Frankrike med en utköpsklausul på 20 miljoner euro.
(RMC Sport

***

MORGONENS UPPGIFTER (09:00)

”United vill ha Cunha”
Manchester United vill ha Atletico Madrids anfallare Matheus Cunha och är redo att betala 50 miljoner euro för den 23-årige brassen.
(Talksport)

... och Southampton vill ha Uniteds Garner
Manchester Uniteds mittfältare James Garner imponerade när han var utlånad till Nottingham förra säsongen. Nu kan 21-åringen vara på väg till Southampton och United uppges vara redo att sälja honom.
(Talksport)

Morata stannar i Atletico?
Atletico Madrid uppges ha tackat nej till ett bud på 40-45 miljoner euro från en Premier League-klubb på anfallaren Alvaro Morata.
(Cadena SER)

”Erik ten Hag redo att sälja Ronaldo”
Storstjärnan Cristiano Ronaldos framtid i Manchester United är oviss. Nu uppges brittisk press att tränare Erik ten Hag är redo att sälja portugisen.
(Times)

Napoli lånar in Ndombele
Officiellt: Cornic flyttar hem
Tiden i Djurgården blev inte vad Leo Cornic hade hoppats på – nu väntar spel i Norge igen.
(Djurgården på SvenskaFans)

Eric Larsson på läkarundersökning
Malmö FF:s högerback Eric Larsson är på väg till Grekland och OFI Kreta. 31-åringen ska på läkarundersökning idag och väntas sedan skriva på ett tvåårskontrakt.
(Sport 24)

Officiellt: Arsenal lånar ut Runarsson
Arsenals isländska målvakt Alex Runarsson lånas ut till turkiska Alanyaspor under säsongen 2022/23.
(Arsenal)

Wolves värvar in Nunes?
Sportings mittfältare Matheus Nunes är nära en flytt till Wolverhampton. Premier League-klubben ska enligt uppgift få betala 38 miljoner pund för 23-åringen.
(Guardian)

Sevilla vill ha in Nianzou 
Chelsea vill värva från Inter
Inters unge mittfältare Cesare Casadei jagas av Chelsea och 19-åringen kan göra en flytt till England. Förhandlingar pågår och Chelsea uppges vilja betala 12 miljoner euro för italienaren, medan Inter vill ha 15 miljoner euro plus ytterligare fem i bonusar.
(Sky Sports Italia)

... och Chelsea förhandlar om Gordon
Evertons yttermittfältare Anthony Gordon finns på Chelseas radar och ett bud på 45 miljoner pund uppges ligga på bordet. 21-åringen själv kan tänka sig en flytt till London.
(Mirror)

******
Måndagens Sillysvep
 

SvenskaFans.com2022-08-16 21:15:00

Fler artiklar om SvenskaFans