Lagbanner
Sillysvepet: Chelsea utmanar om Lautaro – Bayern satsar på Werner?

Sillysvepet: Chelsea utmanar om Lautaro – Bayern satsar på Werner?

Ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är torsdagens nyheter.

Chelsea utmanar om Lautaro – Barcelona favorit
Barcelona sägs vara favorit till att locka till sig Lautaro Martinez från Inter. Manchester City har också visat intresse. Nu påstår Sport att Chelsea (och City) lagt höga bud på anfallaren. Barcelona tros sig ändå lyckas övertyga honom.
(Sport

Bayern väljer bort Sané – satsar på Werner?
Det är tyska Kicker som menar att det finns en tydlig tendens hos Bayern München. Leroy Sané-spåret blir allt svalare. Istället är det nu Timo Werner som är het. Leipzig-spelaren "har en utköpsklausul på mellan 50-60 miljoner euro".
(Kicker

West Ham förbereder Barça-bud
London-klubbens intresse är intakt. Nu laddar man för att betala 15 miljoner pund för Barcelonas Martin Braithwaite som kom till La Liga-klubben i januari.
(Daily Mail

Det svänger för Willian
Kontraktet med Chelsea löper snart ut. Tidigare har brassen Willian berättat att han vill stanna i Premier League. Tuttosport tror ändå på en återförening med förre Chelsea-bossen Sarri som numer håller till hos Juventus i Turin.
(Tuttosport

Khedira en man för Wolves?
Förutom att man också tittar på James Rodriguez (som många andra i England), så väntas Wolverhampton göra ett försöka att få över Sami Khedira från Juventus när fönstret väl öppnar.
(Birmingham Mail

Siffrorna för Griezmann/Neymar-affären
Vi rapporterade om spanska Sports uppgifter kring Griezmann/Neymar tidigare i veckan. Sky Sports följer upp samma spår, med siffror. Barcelona värderar Griezmann till 100 miljoner euro. PSG vill ha 150 miljoner för Neymar. Bytesaffär + 50 miljoner euro och affären är i hamn? Så enkelt är det nog inte. Griezmann rapporteras vilja fortsätta i Katalonien.
(Sky Sports

Rakitic tillgänglig för €20 miljoner
Barcelona är redo att släppa Ivan Rakitic, vars kontrakt går ut 2021, för €20 miljoner till sommaren. Mittfältaren rapporteras vilja stanna i Spanien och Sevilla nämns som ett alternativ.
(London Evening Standard)

PSG in i jakten på Hakimi
Achraf Hakimi ska snart lämna Dortmund, dit han varit utlånad, för att återvända till Real Madrid. Lyckas spanjorerna inte förlänga ytterbackens kontrakt kan en försäljning bli aktuellt. Priset?  Omkring 60 miljoner euro, tror...
(AS

”Bale vill slåss för sin plats”
Flera engelska klubbar, med Everton i täten, ryktas fundera på att locka över walesaren i sommar. Spelar själv vill dock lägga sina problem med Zidane åt sidan och slåss för sin plats i Real Madrid, rapporterar...
(Mirror)  

Tyskland planerar för Klopp
Förbundskaptens-posten kan vara vigd åt Liverpools manager, men riktigt så stressigt som Mirror vill få det till är det nog inte på Merseysida. Klopps kontrakt går ut 2024.
(Mirror

Bellingham allt närmare Dortmund
Vi skrev om Birminghams eftertraktade 16-åring Jude Bellingham tidigare i veckan. Nu följer regionalpressen i England på och understryker att tyskarna ligger steget före andra klubbar, som Man United.
(Birmingham Mail

United följer Meuniers situation
I går sa PSG:s belgiske högerback att han vill stanna i Paris. Kontraktet går dock ut i juni och relationen till tränare Tuchel har inte varit helt perfekt. Manchester United följer utvecklingen nog och kan slå till.
(90min

”Ancelotti sugen på James”
Häromdagen berättade Marca att James Rodriguez gärna skulle vilja jobba med Carlo Ancelotti igen. Det omvända verkar också vara sant. Får Everton till en affär med Real Madrid till sommaren?
(Mirror

******

Onsdagens sillysvep

SvenskaFans.com2020-04-02 18:30:00

Fler artiklar om SvenskaFans