Lagbanner
Sillysvepet: Juventus i samtal om Jorginho – det svänger kring Jadon Sancho

Sillysvepet: Juventus i samtal om Jorginho – det svänger kring Jadon Sancho

Ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är dagens nyheter.

Juventus i samtal om Jorginho
Tränare Sarri vill gärna jobba med Chelsea-mittfältaren igen. Turin-klubben diskuterar med mittfältarens representanter och förbereder ett bud på 40 miljoner euro.
(The National

Ighalo kvar i United?
Solskjaer vill förlänga den inlånade anfallarens låneperiod och funderar även på en permanent lösning för Odion Ighalo som tillhör kinesiska Shanghai Shenhua.
(Standard

"Manchester United bromsar"
Det svänger kring Jadon Sancho. Nu menar engelsk media att Manchester United antagligen inte kommer att kunna värva Dortmund-spelaren i sommar, på grund av Coronakrisen.
(Mirror)  

... och Dortmund tror att Sancho stannar
Den tyska klubben tror istället att man kommer att kunna förlänga kontraktet och därmed behålla Jadon Sancho minst en säsong.
(Sky Sports

Nu är det klart med Klose
Ryktena har snurrat ett tag, och under dagen blev det officiellt: Miroslav Klose tar nästa steg i sin tränarkarriär och lämnar uppdraget som tränare för Bayern Münchens U17-lag för att istället bli assisterande tränare bakom A-lagstränaren Hansi Flick.
(Bayern Münchens officiella hemsida)    

"Blåvittdrömmen spricker"
FotbollDirekt skriver att IFK Göteborg får vänta ännu minst ett år på Oscar Wendt. Svensken har just förlängt med Mönchengladbach.
(FotbollDirekt)  

City vill behålla Sané – och släppa honom gratis
Bayern München ligger på, men betalar man inte vad Manchester City vill ha i sommar så är PL-klubben redo att låta Leroy Sané vara kvar och kan därmed lämna när kontraktet går ut sommaren 2021.
(Daily Mail

Dementi om Forsberg – inte med på lista
Efter veckans uppgiter i SportBild kommer det en snabb dementi från Leipzigs klubbledning: svensken är inte uppsatt på någon försäljningslista.
(Leipziger Volkszeitung

Newcastle nästa för Pochettino?
Det är franska Le 10 Sport som menar att blivande Newcastle-ägarna nu är nära att knyta till sig Pochettino för sitt "XXL-projekt".
(Le 10 Sport

Thomas Meunier lämnar PSG
Det blir ingen förlängning för Meunier i PSG. Tottenham är den troligaste destinationen. Där skulle han konkurrera med Aurier, samma spelare som Meunier ersatte i PSG 2016.
Samtidigt meddelas att Hakimi inte går till PSG – han är för dyr.
(Le Parisien

Milan i kontakt med Lyon om Depay
Memphis Depay har inte förlängt med Lyon och nu ligger Milan på för att få över holländaren. Den tidigare prislappen på 50 miljoner euro bör ha sjunkit, tror...
(Tuttomercatoweb

"Zidane letar efter sin Makelele"
Casemiro kanske bara kvar i Real Madrid till juni 2021? Camavinga, Kanté, Soumaré eller Tchouaméni, med rötterna i franska Ligue 1, är alla tänkbara ersättare.
(AS och Marca

Marseille vill låna av Valencia
OM har ögonen på koreanen och offensive mittfältaren Lee Kang-In. Ett lån är vad man försöker få till med La Liga-klubben.
(L'Equipe

Dortmund förlänger med talang
17-årige Giovanni Reyna har förlängt sitt kontrakt till 2023 uppger tysk media. Den amerikanske mittfältarens satt tidigare på ett kontrakt som gick ut sommaren 2021.
(Kicker

*******
Onsdagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-05-07 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans