Lagbanner
Sillysvepet: Byte mellan Juventus och Chelsea?

Sillysvepet: Byte mellan Juventus och Chelsea?

Ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är dagens nyheter.

Officiellt: Farnerud presenterad av IFK Göteborg
Alexander Farnerud är klar för Blåvitt och har skrivit på ett kontrakt över 2020.
– Klubben har en imponerande historia men det som har lockat mest är den satsning som Blåvitt gör inför framtiden. Det känns spännande att få vara en del av det, säger han till klubbens hemsida.
(Alltid Blåvitt på SF)

Byte mellan Juventus och Chelsea?
Juventus Pjanic ryktas vara på väg bort från klubben. Chelsea uppges intresserade och en bytesaffär där Jorginho hamnar i Juventus kan vara aktuell.
(Football Italia)

”PSG förhandlar om Pjanic”
I Frankrike menar man dock att sportchef Leonardo jobbar hårt för att få över Juventus-mittfältaren till Paris. Barcelona sägs dock ligga steget före i jakten på Pjanic,
(RMC Sport)

 … och jagar Pepe Reina
Franska mästarna behöver en ny andremålvakt bakom Navas. Sergio Rico höll inte måttet. Pepe Reina tillhör fortfarande Milan, en klubb PSG-Leonardo har bra kontakt med.
(L’Equipe)

"Mertens snart i Inter"
Napoli-spelaren Dries Mertens sitter på ett utgående kontrakt och har kopplats ihop med Chelsea. Men nu uppges att han vill stanna i Italien och bara är detaljer från att skriva under för Inter.
(Telelombardia via CalcioMercato och Football Italia)

Överenskommelse klar för Dembélé
Manchester United uppges överens med Lyon om en övergång för Moussa Dembélé. Anfallaren ska kosta dem 61,8 miljoner pund.
(Express)

”Zlatan lämnar Milan i sommar”
Italiensk press skriver att Zlatan kommer att lämna Milan i sommar. Det är förändringarna i ledningen av klubben som gör att svensken inte kommer att fortsätta, enligt uppgifterna.
(Sky Sports Italia)

”Barcelona eller inget”
Det går inte en dag utan skriverier om Inters Lautaro Martínez. Idag rapporterar spansk media om att anfallaren bara vill till Barcelona. Även PSG och Manchester City har visat intresse för argentinaren.
(Mundo Deportivo)

Werner överraskar Rummenigge
Bayern München-bossen tycker det är märkligt att Leipzigs stjärna Timo Werner föredrar att flytta utomlands (han har länkats ihop med Liverpool) istället för att stanna kvar i Bundesliga och flytta till Bayern.
(Bild)

Hur mycket kan Bayern betala för Sané?
Bayerns klubbchef Rummenigge säger att klubben inte tänker betala de 100 miljoner pund som Manchester City vill ha för att släppa Leroy Sané. Däremot förbereder de ett bud över de 50 miljoner pund som de haft som utgångsbud.
(Mirror och Telegraph)

PSG och Chelsea i budgivning om Bakayoko
Tiemoue Bakayoko är på väg från Chelsea till PSG och klubbarna är nära varandra i förhandlingarna. PSG är villiga att betala 30 miljoner euro medan Chelsea vill ha 35 miljoner euro. Vi får se om affären går i mål.
(Le 10 Sport)

*******
Onsdagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-05-14 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans