Lagbanner
Sillysvepet: Man United ger inte upp Fati – Är Guidettis framtid i Hannover?

Sillysvepet: Man United ger inte upp Fati – Är Guidettis framtid i Hannover?

De flesta ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Vi har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är dagens nyheter.

Zlatans dagar hos Milan räknade?
Svensken bråkade med Milans VD på träningsanläggningen under onsdagen. Det känns som Zlatans dagar i Milan är på väg mot sitt slut och Gazzetta dello Sport skriver att han får svårt att stanna kvar i klubben efter sammandrabbningen.
(Gazzetta dello Sport)

Officiellt: Jonathan Tamimi till Mjällby
Nykomlingen Mjällby förstärker med backen Jonathan Tamimi. Tamimi som är en Hammarby-produkt har senaste åren spelat i Jönköpings Södra samt GIF Sundsvall. 25-åringen har skrivit på ett avtal till och med 31 juli 2020.


Werners presenteras nästa vecka
Leipzigs Timo Werner är nära en övergång till Chelsea. Anfallaren förväntades presenteras denna vecka, men nu rapporterar tysk media att presentation väntas först nästa vecka – troligtvis runt den 17 juni.
(Bild)

115 miljoner pund för Sancho
Gårdagens tyska uppgifter har nu kommit till England. United är tvingade att hosta upp rejält om de vill köpa Jandon Sancho från Dortmund. Prislappen på 115 miljoner pund avskräcker den engelska klubben.
(Telegraph)

... och United ger inte upp Fati
Vi har tidigare skrivit om Uniteds intresse för Barcelona-talangen Ansu Fati. Den engelska klubben uppges tidigare ha lagt ett bud på 100 miljoner euro för 17-åringen. Nu uppger spansk media att United inte ger upp trots ett nej på budet från Katalonien.  
(Sport)

”Danielson åker tillbaka till Kina”
Hoppet om att se Marcus Danielson i Djurgården i sommarens allsvenska verkar vara borta. Fotbollskanalen avslöjar att mittbacken åker tillbaka till Kina under fredagen.
(Fotbollskanalen)

Dragkamp om Tolisso
Bayern Münchens mittfältare Corentin Tolisso lockar till sig intresse från Manchester United och Inter. Fransmannen ingår inte i den tyska mästarklubbens framtidsplaner och en flytt i sommar är inte otänkbar.
(RMC Sport)

Är Guidettis framtid i Hannover?
John Guidetti är inlånad till Hannover 96 från Alavés och tidigare har en eventuell förlängning av lånet setts som en omöjligheten. Nu ställer sportchefen i Hannover dörren på glänt när han säger att klubben ska förhandla om att försöka få behålla svensken. Guidetti säger själv att han älskar laget.
(Hannoversche Allgemeine och Hannoversche Allegemeine)

Real Madrid in i jakten på Havertz
Chelsea rapporteras närmast Leverkusens Kai Havertz, men nu rapporter engelska medier att även Real Madrid har gett sig in i jakten på 21-åringen. Dagens födelsedagsbarn Havertz uppges själv mest intresserad av att spela i England.
(The Sun)

... och Kanté kan hamna på marknaden
Abramovich bygger om Chelsea och flera tunga namn uppges vara på väg in. Detta öppnar så klart för att några spelare kan lämna. En av dem är N'Golo Kanté som är intressant för Real Madrid.
(AS)

Officiellt: Söderberg är tillbaka i Kalmar
Målvakten Ole Söderberg är tillbaka i Kalmar som han tillhörde 2014-2018. Förra året var Söderberg en del av AFC:s trupp. 29-åringen ska agera som målvaktstränare, men är även registrerad för spel, om det kommer behövas. 
(Kalmar FF)

Leicester letar efter ersättare till Chilwell
Ben Chilwell är jagad av Chelsea och Leicester letar efter en ersättare. Southamptons Ryan Bertrand, som har ett år kvar på sitt kontrakt, uppges finnas på önskelistan.
(Daily Express)

Napoli erbjuder Callejon nytt kontrakt
José Callejon har ett kontrakt som går ut i sommar och yttern har ryktats vara på väg bort från Neapel. Nu uppger italiensk media att spanjoren har fått ett förslag på två nya år i Napoli.
(Football Italia)

*******
Onsdagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-06-11 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans