Lagbanner
Sillysvepet: Pépé lånas ut till Nice – Besiktas överens med Alli

Sillysvepet: Pépé lånas ut till Nice – Besiktas överens med Alli

Torsdagens Silly Season-nyheter sammanfattas.

KVÄLLENS UPPGIFTER (20:45)

Lodi intresserar Nottingham
Det fortsätter att ryktas spelare hej vilt till Nottingham Forest. Senast i raden ska vara Atlético Madrids vänsterback Renan Lodi. Atlético sägs kräva omkring 40 miljoner euro för vänsterbacken vilket engelsmännen inte ska vara redo att betala.
(Mundo Deportivo) 

Nytt West Ham-bud på Paqueta
West Ham gör snabbt ett nytt försök att värva från Lyon. Den här gången handlar det om ett bud på 57 miljoner euro, inklusive bonus. Nappar OL och president Aulas?
(L’Equipe) 

Herrera ser ut att återvända till Athletic Bilbao
Den 33-årige mittfältaren har brutit sitt kontrakt med PSG och en återkomst till hans förra klubb ser nu ut att bli verklighet.
(Le Parisien) 

Officiellt: Hrgota förlänger med Fürth
Den svenske anfallaren har förlängt sitt kontrakt med 2.bundesliga-klubben till 2026.
(Greuther Fürth) 

Övergången till Juventus går i stöpet
Det blir ingen Memphis Depay till Juventus. Holländaren ska ha vägrat att vika sig en tum gällande sina lönekrav och jakten på en ny klubb fortsätter för anfallarens del.
(Fabrizio Romano)

Besiktas överens med Dele Alli


Officiellt: Pépé lånas ut till Nice
Nicolas Pépé lämnar Arsenal och återvänder till den franska ligan. Ivorianen kommer tillbringa säsongen 22/23 på lån i Nice.
(Arsenal) 

EFTERMIDDAGENS UPPGIFTER (14:45)

Officiellt: Celtic presenterar Haksabanovic Danskt bud på Blåvitt-spelare
En första kontakt är tagen och Århus uppges buda på Kevin Yakob som sitter på ett utgående kontrakt med IFK Göteborg.
(Sportbladet

Trapp nobbade United
Eintracht Frankfurts målvakt Kevin Trapp har beslutat sig för att avvisa intresset från Manchester United för att stanna i Bundesliga-klubben.
(Sky Sports Tyskland)

… som lägger sista bud på Gakpo
Ett ”take it or leave it”-bud på omkring 30 miljoner är vad Man United ska ha erbjudit PSV Eindhoven för deras spelare Cody Gakpo.
(Football Insider

Så mycket får Djurgården för Hien
Chelsea förbereder bud på Leao
Milans anfallare kan vara på väg till Premier League. Chelsea uppges förbereda ett bud på 120 miljoner euro för den 23-årige portugisen.
(Gazzetta dello Sport)

… och Chelsea är intresserade av Tapsoba
Chelsea har inte haft någon lycka i jakten på Leicesters back Fofana. Nu uppges klubben rikta blickarna mot Bayer Leverkusens mittback Edmond Tapsoba i stället.
(Sky Sports Tyskland)

Officiellt: Umtiti klar för Lecce
Officiellt: Stoke sparkar tränare
Michael O’Neill har fått sparken efter klubbens knackiga inledning av säsongen. Assisterande tränaren Dean Holden tar över tills vidare.
(Stoke)

Atlético har ögonen på Majer
Rennes offensiva mittfältare Lovro Majer har ögonen på sig från Atletico Madrid. Diskussioner mellan klubbarna ska ha inletts för att diskutera en övergång för den 24-årige kroaten.
(L’Equipe)

***

MORGONENS UPPGIFTER (08:45)

Officiellt: Hien åker till Verona
Djurgården och Hellas Verona har en överenskommelse om Isak Hien som nu har fått tillåtelse att åka ner till Italien under torsdagen.
Elanga kan lånas ut
Manchester United kommer allt närmare en värvning av Antony från Ajax. Hans ankomst kan innebära att klubben lånar ut svenske Anthony Elanga till Everton.
(Daily Mail)

Isak på plats i England
Jallow nära övergång till Brescia
IFK Göteborg ytterback Alexander Jallow är nära en flytt till Serie B-laget Brescia. Enligt italienska uppgifter är affären klar och kommer presenteras inom kort.
(Alfredo Pedulla)

Arsenal lånar ut Pépé till Nice
Endast detaljer återstår innan affären som tar Arsenals Nicolas Pépé till franska Nice på ett lån över säsongen 2022-23 är klar.
(L'Equipe)

Italien nästa för Batshuayi?
Chelsea-anfallaren Michy Batshuayi, som var utlånad till Besiktas förra säsongen, kan vara på väg till Salernitana. Klubbarna förhandlar om ett lån med köpoption för den 28-årige belgaren.
(Sky Sports Italia)

Icardi lånas ut till Turkiet?
Galatasaray vill låna PSG-anfallaren Mauro Icardi. Italienare uppges vara intresserad av en flytt och förhandlingarna mellan klubbarna pågår.
(L'Equipe)

Keita kan ingå i Bellingham-affär
Liverpool är intresserade av Dortmunds Jude Bellingham. Samtidigt vill Dortmund ha Liverpools Naby Keita. Engelsk media kopplar ihop uppgifterna om övergångarna och spekulerar i att en affär mellan klubbarna kan bli verklighet.
(Express)

Officiellt: Bailly lånas ut till Marseille
Manchester United lånar ut försvarsspelaren Eric Bailly resten av säsongen till franska Marseille. I lånet ingår en köpoption.
... och Milik nära en överenskommelse med Juventus
... och United pratar med Newcastle om Dubravka
Manchester United har kontaktat Newcastle med en förfrågan om att få låna den 33-årige målvakten Martin Dubravka.
(Athletic)

Reguilón finns på Lazios radar
Tottenhams vänsterback Sergio Reguilón finns på Lazios önskelista, men frågan är om den italienska klubben har råd att betala den höga lönen som 25-åringen kräver.
(Gianluca Di Marzio)

Umtiti snart klar för Lecce
Barcelonas Samuel Umtiti är på plats i Italien för läkarundersökning och för att skriva på ett låneavtal med Lecce. Den spanska uppges betala lönen för mittbacken, medan Lecce får betala en summa till Barcelona baserad på antal framträdanden det blir för 28-åringen.
(Sky Sports Italia)

Dele Alli på plats i Turkiet
Leeds intresserade av Wolves anfallare
Wolverhamptons Hee Chan Hwang och Leeds tränare Jesse Marsch känner varandra sedan tiden ihop i Leipzig. Nu uppges Marsch vara intresserad av att plocka in den 26-årige anfallare till klubben.
(Sky Sports)

******
Onsdagens Sillysvep

SvenskaFans.com2022-08-25 20:45:00

Fler artiklar om SvenskaFans