Lagbanner
Sillysvepet: PL-trio ute efter Griezmann – Coutinho ser ut att stanna

Sillysvepet: PL-trio ute efter Griezmann – Coutinho ser ut att stanna

Vi sammanfattar senaste nytt som rör Silly Season. Här är dagens nyheter.

PL-trio ute efter Griezmann
Såväl Arsenal, Liverpool och Manchester United har kopplats ihop med Barcelonas franske stjärna Antoine Griezmann. Griezmann skulle få en ledande roll i Barcelona om Messi skulle ha lämnat men när argentinaren nu stannar kan det istället bli 29-åringen som lämnar Camp Nou.
(Daily Mail)

Lazio överens med ny anfallare
17,5 miljoner euro kommer Vedat Muriqi att kosta Lazio. Rom-klubben ryktas nämligen vara överens med Fenerbahce om den kosovanske landslagsspelaren. Läkarundersökningen sker i veckan.
(Corriere dello Sport)

Bournemouth accepterar bud på Wilson
Som tidigare rapporterat har Newcastle lagt ett bud på Callum Wilson. Detta bud, värderat till 20 miljoner pund, har nu Bournemouth accepterat. Aston Villa har dragit sig ur racet då Wilson själv uppgett att han hellre vill till Newcastle.
(Sky Sports)

Atlético tackar nej till Citys bud
Manchester Citys bud på mittbacken José María Giménez har förkastats av Atlético de Madrid. Citys bud var värt runt 70 miljoner euro.

Aina på Fulhams radar
Den tidigare Chelsea-produkten Ola Aina kan vara på väg tillbaka till England då Fulham visat sitt intresse för Torino-försvararen. Fulham vill låna 23-åringen med en köpoption inkluderad i avtalet.
(Daily Mail)

Coutinho ser ut att stanna
Philippe Coutinho är tillbaka i Barcelona och har påbörjat försäsongsträningen med laget. Ronald Koeman verkar vilja räkna med brassen inför säsongen och mycket tyder nu på att Coutinho inte kommer att lämna klubben, trots massiva rykten tidigare under året.
(Marca)

Barcelona förbereder ett sista bud
Barcelona vill ersätta Luis Suarez i anfallet och har tidigare kopplats samman en hel del med Inters Lautaro Martinez – nu sägs man dessutom förbereda ett sista bud på argentinaren.
(Goal)

Nytt kontrakt för Batshuayi?
Något förtroende av Frank Lampard har han inte men Chelsea vill ändå förlänga med Michy Batshuayi. Anledningen är att man inte vill att han ska lämna gratis nästa sommar och att ett nytt utlån skulle stärka anfallarens chanser att permanent lämna klubben om ett år för en övergångssumma.
(The Sun)

Leeds nära nyförvärv
18-årige Josko Gvardiol har imponerat i Dinamo Zagreb och ser ut att vara på väg till Premier League då Leeds uppges ha kommit överens med klubben och spelare. Prislappen ligger runt 17 miljoner pund.
(Daily Mail)

15 miljoner pund för Wijnaldum
Liverpool har bestämt prislappen för mittfältaren Gini Wijnaldum. Holländarens kontrakt går ut nästa sommar och man har redan tackat nej till Barcelonas bud som var värt omkring fem miljoner pund mindre än Liverpool kräver.
(Mirror)

Liverpool kan släppa försvarare
Mittbacken Nathaniel Phillips har de senaste två åren varit utlånad från Liverpool till VfB Stuttgart. Nu kan 23-åringen återigen vara på väg bort då en rad klubbar i både Bundesliga och Championship kontaktat Liverpool gällande spelarens tjänster.
(Daily Express)

Marcal nära flytt
Igår gjorde Wolverhampton klart med talangen Fabio Silva. Idag ryktas det om att klubben säkrat den 31-årige försvararen Fernando Marcal från Lyon. Brassen ska redan ha gjort läkarundersökningen och kostar omkring 2 miljoner pund.
(Sky Sports)

Bundesliga-klubbar vill ha Morelos
Både Bayer Leverkusen och VfB Stuttgart är på jakt efter en ny anfallare och har identifierat Glasgow Rangers Alfredo Morelos som en kandidat. Colombianen har tidigare ryktats vara på väg bort från Steven Gerrards lag.
(Don Balón)

*** *** ***

Lördagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-09-06 18:30:00

Fler artiklar om SvenskaFans