Lagbanner
Toni Kroos lägger skorna på hyllan efter EM

Toni Kroos lägger skorna på hyllan efter EM

Den tyske mittfältaren meddelar via Instagram att han avslutar karriären efter sommarens EM i Tyskland.

Det har under en längre tid varit mycket skriverier i media om Toni Kroos vara eller icke vara i Real Madrid, då hans kontrakt löper ut i sommar. Det mesta talade för att han skulle förlänga med de spanska mästarna.

Men tidigare i dag informerade 34-åringen något överraskande att han kommer avsluta karriären efter sommarens EM-slutspel.

Den tyske mittfältaren har spenderat de senaste tio åren i den spanska huvudstaden, något som förändrat hans liv för alltid.
- Jag kommer aldrig att glömma den här tiden. Jag vill tacka alla som välkomnade och litade på mig. Speciellt vill jag tacka er, kära 'Madridistas', för er tillgivenhet och er kärlek från den första dagen till den sista, skriver tysken på Instagram.

Toni Kroos har bland annat hunnit med att vinna fem Champions League-titlar och fyra ligatitlar med Real Madrid och VM med Tyskland 2014.
Och mer kan det bli då Real Madrid möter Dortmund i Champions League-finalen den 1 juni, och Tyskland ses alltjämt som en nation som kan utmana om de ädlaste valörerna i EM.

SvenskaFans.com2024-05-21 14:30:00

Fler artiklar om SvenskaFans