Lagbanner
Sillysvepet: Arsenal jagar franskt stjärnskott

Sillysvepet: Arsenal jagar franskt stjärnskott

Det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster – men det finns gott om rykten. Här är dagens nyheter.

Arsenal jagar franskt stjärnskott
21-årige Malang Sarr har tagit Ligue 1 med storm under 2020. Nu uppges Arsenal vara intresserade av mittbacken – men man ser ut att få sloss med RB Leipzig om hans signatur.
(Daily Mail

Pellegrini klar för La Liga
Den tidigare Real Madrid- och Manchester City-tränaren är vid 66 års ålder klar för Real Betis. Chilenaren har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig fram till 2023.
(As

Guardiolas varning till Barça
Barcelona intresserar sig för Manchester Citys försvarare Eric García, vars kontrakt går ut sommaren 2021. Nu svarar Guardiola: "Om Barcelona vill ha honom så får de ringa, men vi kommer försöka övertyga honom att vi vill ha honom här i många år framöver", säger Pep. 
(Marca)

Milan på jakt i Skottland
Norske försvararen Kristoffer Ajer kan bli en av Milans första sommarvärvningar. Ett bud förbereds och kan skickas iväg så fort Rangnick tagit plats i Milano-klubben.
(The Scottish Sun)

"Förebereder bud på Mbappé och Camavinga"
Det är Real Madrid som sägs vara ute i god tid. Förberedelserna gäller att få till övergångarna för PSG- och Rennes-spelarna till sommaren 2021.
(Sport)

Özil planerar för flytt
Arsenal-spelaren tänker röra på sig, men är bara intresserad av en övergång till USA eller Turkiet.
(The Sun)

Juventus i diskussion om Lacazette
Turin-klubben siktar inte bara in sig på Napolis Milik. Juventus ska även ha startat samtal om Arsenal-anfallaren Alexandre Lacazette.
(Calciomercato)

United vill förlänga med Paul Pogba

"Malmö-talang klar för Milan"
Lukas Björklund, född 2004, uppges flytta till Milano. I kamp med Inter, Bologna och Udinese har Milan gjort klart med talangen. Det skriver...
(Gianluca Di Marzio)

Ajax utmanar Tottenham
Även Ajax vill få loss Southamptons dansk Pierre-Emile Hojbjerg. Holländarna ska erbjuda knappt 20 miljoner euro, men Spurs är fortfarande favoriter till att värva Saints-spelaren.
(Telegraph)

55 miljoner euro för Godfrey
Norwich mittback Ben Godrey är jagad. Dortmund och Leipzig visar intresse. Nu påstås Norwich ha satt en prislapp på 21-åringen.
(Sky Sports

Dragkamp om Lilles brasse
Napoli, Everton, samt ytterligare en Premier League-klubb ska vara intresserade av Lilles brasilianske mittback Gabriel Magalhaes. 21-åringen beräknas kosta omkring £22 miljoner.
(Sky Sports)

Östersundsanfallare till Belgien?
20-årige Jordan Attah Kadiri ryktas vara aktuell för belgiska storklubben Club Brugge.
(Östersunds-Posten)

Milan återupptar jakten på Olmo?
Den spanske anfallaren var aktuell för klubben i vintras men valde då att lämna Dinamo Zagreb för RB Leipzig istället. I och med att Leizig-tränaren Ralf Rangnick ryktas ta över Milan så ska det underlätta en eventuell affär.
(Tutto Mercato Web)


*** *** ***

ONSDAGENS SILLYSVEP

SvenskaFans.com2020-07-09 17:50:00

Fler artiklar om SvenskaFans