Tyskland vände sent mot Ukraina
Kai Havertz blev en av målskyttarna i träningsmatchen mot Ukraina.

Landslagsfotbollen är tillbaka efter att klubblagssäsongerna avslutats i de stora ligorna. Tyskland ställde idag mot Ukraina i den första träningsmatchen inför de stundade Nations League- och EM-kvalmatcherna.

Tyskland ställde under måndagen upp med ett starkt lag på banan när man träningsspelade mot Ukraina i Bremen. Tyskarna tog också en tidig ledning genom Niclas Füllkrug, som några minuter tidigare hade bränt ett jätteläge. Ukrainarna skulle några minuter senare replikera och gjorde två mål inom loppet av fem minuter bakom ett slappt tyskt försvar.

Ukrainas 2-1-ledning stod sig halvleken ut, och i början på den andra skulle man tio minuter in utöka till 3-1. Men i den 83:e matchminuten reducerde först Kai Havertz med ett konstnummer, och på tilläggstid kvitterade Joshua Kimmich på straff och matchen slutade 3-3.

Tyskland (som arrangerar nästa EM) träningsspelar vidare mot Polen och Colombia under den nuvarande samlingen. Ukraina däremot möter Nordmakedonien och Malta i sitt EM-kval.

Se highlights från matchen i spelaren nedan.