Sillysvepet: Oscar flyttar till Italien?

Sillysvepet: Oscar flyttar till Italien?

Söndagens Silly Season-nyheter sammanfattas.

EFTERMIDDAGENS UPPDATERING (15:30)

Oscar på väg till Italien?
Inter kan snart ha gjort klart med Chelseas brasilianske lirare, som inte verkar ha fullt förtroende från nye tränaren Antonio Conte. 24-åringen övertygande inte under fjolårssäsongen och ska efter fyra år i Chelsea kunna tänka sig prova någonting annat.
(Football Italia)

”Morata inte till salu”
Zinedine Zidane gör ett försök att ta död på alla rykten gällande Alvaro Moratas framtid då Real Madrids tränare kungör att anfallaren nu har kommit hem inte är till salu oavsett pris.
(Sky Sports)

Coke klar för Schalke – snart även Baba
Under gårdagen rapporterade vi om att Schalke 04 var nära en dubbelvärvning av ytterbackarna Coke och Abdul Raman Baba från Sevilla respektive Chelsea. Den förstnämnde är nu presenterad medan läkarundersökningen återstår innan även Baba kan dra på sig den blåa tröjan.
(Schalkes hemsida)

Bacca stannar om Di Sciglio lämnar?
AC Milan fortsätter att uppträda förvirrat under sommarens övergångsfönster. Anfallaren Carlos Bacca har länge ryktats vara på väg bort, men nu plötsligt ser han ut att kunna stanna. I så fall innebär det dock att publikfavoriten Mattia De Sciglio måste bort.
(Corriere dello Sport)

Matri kan hamna i Grekland – mot sin vilja
Karriären har inte direkt gått spikrakt uppåt sedan Alessandro Matri lämnade Juventus för tre år sedan. Anfallaren tillhör fortfarande AC Milan men ingår inte i klubbens planer och väntas flytta inom kort. Intresse från grekiska PAOK finns, men Matri vill helt av allt bli kvar i Italien. Finns det inga intressenter där kan det bli så illa att han tvingas acceptera en flytt till Grekland.
(Football Italia)

Mancinis framtid fortfarande oskriven
Blir han kvar i Inter eller inte? Inom en mycket snar framtid väntas vi få veta om Roberto Mancini kommer fortsätta som tränare för klubben eller inte. Ett internt bråk med ledningen ska ligga bakom hans funderingar på att lämna.
(Calcio News 24)

Hull vill låna dubbelt
Christian Benteke och Wilfried Bony är spelarna som Hull City hoppas kunna presentera under de närmsta dagarna. Anfallsduon är utsorterade i Liverpool respektive Manchester City och hade kanske mått bra av en ”nystart” hos nykomlingarna i Premier League. I båda fall ska det handla om låneavtal under kommande säsong.
(Hull Daily Mail)

Lucas närmar sig Galatasaray
Efter gårdagens träningsmatch mellan Manchester United och Galatasaray i Göteborg fick den turkiska föreningens tränare Jan Olde Riekerink frågor om Lucas Leiva, som ryktats vara på väg till klubben. 53-åringen erkänner att brassen är en spelare som finns i deras kikare.
 


Hammarby väntas presentera anfallare
Gif Sundsvall ser ut att tappa Pa Dibba till seriekonkurrenten Hammarby, som vilken minut som helst uppges kunna offentliggöra övergången.
(Hammarby-redaktionen på SvenskaFans)

Ginter kopplas samman med Hamburg
Hamburger SV fortsätter att vara aktiva på övergångsfönstret och har nu gett sig ut på jakt efter en spelare som kan agera både försvarare och mittfältare. Namnet som står överst på önskelistan ska Borussia Dortmunds Matthias Ginter vara, som väntas få minimalt med speltid om han blir kvar hos de gulsvarta.
(Hamburger Morgenpost)


MORGONENS UPPGIFTER (09:30)

Milik kan presenteras på måndag
Napoli ser ut att ha gjort klart med sin ersättare till Gonzalo Higuaín, som bekant gick till Juventus. Arkadiusz Milik är namnet på spelaren som ska försöka axla argentinarens fallna mantel och väntas bli presenterad i morgon.
(Football Italia)

”Vi är fortfarande med i leken”
Arsenal ser ut att kunna värva en eller två spelare innan övergångsfönstret stänger. Åtminstone om man ska tro tränare Arsène Wenger, som i en intervju menar på att klubben fortfarande har ögonen öppna efter förstärkningar.
 
Arsenal letar försvarare i West Bromwich?
15 miljoner pund uppges Arsenal vara beredda att betala för att få loss Jonny Evans från West Bromwich. Mittbacken är tänkt som ersättare till Per Mertesacker, som blir borta länge efter skadan han nyligen ådrog sig.
(Mirror)

Mourinho snuvad på talangen
Tidigare i somras stod det klart att Breel Embolo lämnade Basel för att gå till Schalke 04. Den tyska klubbens sportchef Christian Heidel har nu delat med sig om att José Mourinho var ”desperat” efter att få anfallaren till Manchester United, men blev alltså snuvad av klubben från Gelsenkirchen.
(Sky Sports)

Ukrainare till Real Betis
Roman Zozulja ansluter till den spanska klubben utan någon kostnad och blir den åttonde värvningen. Spela får han dock inte göra förrän i mitten av augusti efter att tidigare ha varit i blåsväder i hemlandet.
(Real Betis-redaktionen på SvenskaFans)

Rangers på jakt efter försvarare
Efter att ha förlorat genrepsmatchen mot Burnley är Rangers nu ute efter en ny försvarare. Tränare Mark Warburton var inte belåten med vad han fick se och hoppas få in ett nytt namn under veckan som kommer.
(Sky Sports)

*** *** ***

Lördagens Sillysvep
SvenskaFans Silly Season-sida

SvenskaFans.com2016-07-31 15:30:00

Fler artiklar om SvenskaFans