Sillysvepet: Ekdal klar för Burnley  – Zaniolo flyttar till London?

Sillysvepet: Ekdal klar för Burnley – Zaniolo flyttar till London?

Lördagens Silly Season-nyheter sammanfattas.

EFTERMIDDAGENS/KVÄLLENS UPPGIFTER (20:15) 

Zaniolo flyttar till London?

Nicola Zaniolo ser ut att vara förlorad för Roma. Efter att ha uteslutits från truppen florerar ryktena kring italienarens framtid. Football Italia kommer med uppgifter om att mittfältaren kan vara på väg till Tottenham. Enligt uppgifterna förhandlar klubbarna med varandra just nu.
(Football Italia

Inter ute efter försvarare
Atalantas U19 spelare Giorgio Scalvini, 19, är på storklubbens radar. Då Milan Skriniar ser ut att lämna är Inter ute efter att förstärka i de bakre leden.
(Ekrem Konur

Hammarby-spelare nära oväntad flytt
Hammarbyanfallaren Loue Bayere Junior, 22, har varit i klubben sedan 2020. Mestadels har han matchats i HTFF med undantag för ett par framträdanden i A-laget. Nu rapporterar Anel Avdic att en flytt till franska SM Caen är högst aktuell. Anfallaren flyger dit i helgen för att förhandla med klubben, där även före detta AIK-spelaren Anton Saletros huserar.
(Anel Avdic
 
Officiellt: Ekdal till Burnley
Vi kunde rapportera om det redan under gårdagen men nu står det klart. Burnley värvar den svenska mittbacken från Djurgården. Efter två år i klubben lämnar Hjalmar Ekdal för nya äventyr. Summan ryktas ligga på mellan 30-40 miljoner kronor.
(Burnley FC)

Moukoko stannar i Dortmund
Fotbollskanalen rapporterar om att Dortumunds unga talang Yousouffa Moukoko är nära en förlängning. Anfallaren vars kontrakt går ut i sommar har ryktats till flera europeiska storklubbar. Enligt uppgifterna ska förlängningen nu vara nära och förväntas gälla fram till 2026.
(Fotbollskanalen)

United letar anfallare
Victor Osimhen, 24, är enligt uppgifter från Transfer News, på Manchester Uniteds radar. Anfallaren som för närvarande tillhör Napoli har sedan ankomsten till Italien gjort succé med 36 mål på 65 matcher.
(Transfer News

Fresneda närmar sig Arsenal
Real Valladolids högerback är på väg till London och Arsenal. Klubbarna ska vara i långt gånga förhandlingar om en övergång för 18-åringen.
(Football Transfer News

Wan Bissaka kan bli kvar i United
Den engelska högerbacken har ryktats till klubbar som Wolverhampton, Crystal Palace och West Ham. Men efter att ordinarie högerbacken Diogo Dalot gick sönder för ett tag sen lutar det åt att Wan Bissaka nu blir kvar i klubben – åtminstone till sommaren.
(Fabrizio Romano) 

TV: Det talar för att Ekdal lyckas i Burnley
 


MORGONENS UPPGIFTER (10:00)

Keane påväg till Salernitana
Evertons mittback Michael Keane, 30, var starkt kopplad till Manchester United för ett gäng år sedan. Vatten har runnit under broarna sedan dess så att säga. Uppgifterna är nu att italienska laget Salernitana ska vara redo att värva försvararen från ett kräftgående Everton.
(Ekrem Konur)

Officiellt: Madueke till Chelsea
Det händer mycket i de blåa delarna av London i januari. Hittills har man värvat en handfull stora namn och nu står det klart att Noni Madueke, 20, ansluter till Chelsea. Yttern ansluter från holländska ligan och PSV Eindhoven. Kontraktslängden? 7,5 år givetvis. Läs mer om Chelseas värvningsstrategi HÄR.
(CFC)

Chelsea inte färdiga
Uppgifter från Ekrem menar att Chelsea inte heller har värvat klart i vinter. Trots mycket pengar spenderade ska man vara ute efter den franska ytterbacken Malo Gusto, 19, från Lyon
(Ekrem Konur)

 

SVENSKAFANS.COM2023-01-21 20:20:00

Fler artiklar om SvenskaFans