SILLYSVEPET: Chelsea ger inte upp Enzo – Gordon till Newcastle

SILLYSVEPET: Chelsea ger inte upp Enzo – Gordon till Newcastle

Lördagens Silly Season-nyheter sammanfattas.

KVÄLLENS UPPGIFTER (20:05)

Chelsea vägrara ge sig
Det har varit vinterns följetång. Enzo Fernandez till Chelsea eller stanna kvar i Benfica. Efter en intensiv start på januarifönstret där Chelsea rapporterades buda nära 100 miljoner euro för mittfältaren har ryktena ebbat ut. Benfica ska inte vara sugna på att sälja sin världsmästare från Argentina i vinter. Och ska de släppa honom kommer det kosta. Nu rapporterat Fabrizio romano att Chelsea har återtagit förhandlingarna med portugisiska klubben och är redo att betala 120 miljoner euro för spelarens signatur. Än verkar inte sista ordet vara sagt.
(Fabrizio)
 



Officiellt: Gordon till Newcastle
Den offensiva spelaren Anthony Gordon, 21, lämnar Everton. Detta för att ansluta till topplaget Newcatle United där han blir lagkamrat med svenska stjärnan Alexander Isak. Efter att ha varit ryktenas man hela 2022 blev anfallaren kvar i Everton under året men har nu tvingat fram en flytt efter rapporterad träningsvägran. 575 miljoner kronor kostar anfallaren som stått för tre mål på 16 matcher i årets upplaga av Premier league. 
(NUFC)

Bellerin till Sporting
Enligt uppgifter ska den spanska högerbacken Hector Bellerin, 27, vara påväg till portugisiska klubben Sporting Lissabon. Detta uppger Fabrizio Romano på Twitter och menar att klubben förhandlar med ytterbackens agent om de personliga detaljerna.
(Fabrizio)

Officiellt: Lind till Peking
Det handlar om den danska spelaren Victor Lind, 19. IFK Norrköping har presenerat den offensiva pjäsen som nu är klar på lån från FC Midtjylland
(Fotbollskanalen)

Elanga lockas till Holland
Denna säsong har speltiden minskat för den svenska anfallaren Anthony Elanga i Manchester United. Nu kommer rapporter om att Elanga kan vara påväg bort från Manchester. Ett lån kan komma att bliaktuellt för att öka speltiden och i förarsätet för spelarens tjänster står nederländska klubben PSV Eindhoven. 
(Fotbollskanalen)

Phillips till Turkiet?
Nathaniel Phillips, 25, har fått skralt med speltid i Liverpool denna säsong. Fem framträdanden har det blivit, och endast två från start. Nu ser mittbacken ut att vara påväg till Galatasaray i Turkiet. Enligt uppgifterna ska Klopp vara öppen för att sälja sin spelare om rätt bud kommer.
(Fotbollstransfers)

Officiellt: Jordan till Köpenhamn
Anfallaren Jordan Larsson, 25, har svårt att få till det i Europa. Efter flera lyckade säsongen i Sverige har det gått trögare i Shalke04 den senaste tiden. Nu står det klart att Anfallaren testar vingarna i Sveriges grannland Danmark och huvudstadsklubben FCK Köpenhamn. Det rör sig om ett låneavtal som sträcker sig över resterande del av säsongen. Även en köpoption ska vara inskriven i dealen.
(FCK)

Forest ute efter Jonjo
Enligt Sky Sports ska Nottingham Forest vara ute efter mittfältaren Jonjo Shelveys, 30, signatur innann månaden är över. Man ska under söndagen ha hört sig för om spelaren tillgänglighet. Jonjo tillhör för tillfället Newcastle United där speltiden har minskat drastiskt senaste tiden.
(https://twitter.com/SkySportsNews/status/1619766292499529728)


GÅRDAGENS UPPGIFTER


UR ARKIVET: Shelveys makalösa drömträff – efter Thiagos grova miss

SVENSKAFANS.COM2023-01-29 20:04:00

Fler artiklar om SvenskaFans