Sillysvepet: Barcelona redo att sälja Depay – Siby klar för Malmö FF

Sillysvepet: Barcelona redo att sälja Depay – Siby klar för Malmö FF

Onsdagens Silly Season-nyheter sammanfattas.

KVÄLLENS UPPGIFTER (19:30) 

Atlético intresserade av Royal
Tottenham kan tänka sig att släppa sin högerback i sommar och Atlético Madrid ska se över möjligheten att plocka in brassen.
(Sky Sports) 

Officiellt: Siby klar för Malmö FF
Den snart 26-årige mittfältaren ansluter från Strasbourg i Ligue 1. Den maliske landslagsspelaren har skrivit på ett 4,5-årskontrakt med MFF.  
(Malmö FF på SF) 

Bremer är eftertraktad
Torino-försvararen som blev framröstad till säsongens bästa försvarare i Serie A har ögonen på sig. Klubbens sportchef är på väg till London för att samtala med Arsenal, Tottenham och Chelsea om en potentiell övergång till den brittiska huvudstaden för 25-åringen.
(90min) 

Jovic nära Fiorentina
Serben som har en tuff tid i Madrid bakom sig ska vara nära att genomföra en övergång till Fiorentina. Viola kommer att låna in 24-åringen för säsongen 22/23.
(Sky Italia) 

Diop återvänder till Ligue 1?
West Ham-försvararen Issa Diop är på väg att lämna London och Premier League. Hammers ska vara i samtal med Lyon om en övergång för den 25-årige fransmannen.
(90min) 

Barcelona redo att sälja Depay
Barca ska vara redo att släppa sin holländske anfallare för 200 miljoner kronor. 28-åringen har tidigare ryktats till bland andra Everton, Arsenal och Newcastle.
(Sport) 

West Ham går för Maehle?
Londonklubben ska vara väldigt sugna på att öppna plånboken för Atalantas wingback Joakim Maehle. Dansken ska även uppvaktas av andra Premier League-klubbar.
(Football Italia) 

Sanches närmar sig PSG


Luiz ett alternativ för Milan
Serie A-mästarna ser ut att gå miste om Renato Sanches och blickarna ser i stället ut att vändas mot Birmingham och Aston Villas mittfältare Douglas Luiz.
(Gazzetta dello Sport) 

Duo på Juves önskelista
Om Matthijs de Ligt försvinner från Turin i sommar har klubben listat två möjliga ersättare. Det handlar om Arsenals Gabriel och Monacos Benoit Badiashile.
(Get Italian Football News) 

EFTERMIDDAGENS UPPGIFTER (14:15)

”PSG vill inte ha kvar Neymar”
Som väntat efter PSG-ledaren Al-Khelaifis uttalande häromveckan så hänger Neymar löst. Nu påstås Mbappé har tröttnat på brassens brist på disciplin och bett klubben att dumpa Neymar.
(El Pais Atlético sugna på Bellerin
Arsenals ytterback Hector Bellerin spenderade våren på lån i Real Betis. Nu vill Atlético de Madrid köpa loss honom och har redan inlett förhandlingarna.
(Eldesmarque

West Ham redo att betala klausulen
Villarreal vill ha 40 miljoner euro för Arnaut Danjuma och London-klubben är redo att slanta upp då man behöver förstärka offensiven.
(Todofichajes

Tredje budet på Lewandowski
Bayern-anfallaren väntar fortfarande på en flytt till Barcelona. Nu laddar katalanerna för ännu ett bud: 40 miljoner + garanterad bonus.
(Fabrizio Romano)

Jordan Larsson  tackar för sig
Anfallaren har trivts i AIK men uppges ha sagt hej då till spelartruppen. Tidigare i veckan bröt Larsson sitt kontrakt med Spartak Moskva och är fri att leta nya klubbar.
(Sportbladet)

Frenkie de Jong vägrar lämna
Trots att förhandlingar mellan Barcelona och Man United är i gång, menar Sport att de Jong inte tänker lämna. Han vill lyckas på Camp Nou. Vad säger Barcelona som är i behov av pengar för att kunna värva?
Läkarundersökning klar för Lukaku 
Anfallaren är på plats i Milano och nu återstår bara en underskrift innan Romelu Lukaku är en Inter-spelare igen.
(Tuttomercato)

Nytt försök att värva Koundé
Chelsea med nye ägaren Boelhy i spetsen uppges ha återupptagit kontakten med Sevilla för att värva klubbens eftertraktade försvarare Jules Koundé. Även Barcelona finns med i jakten.
(ABC Sevilla

Dzeko till Gattusos Valencia?
Inter är redo att släppa Dzeko och Valencia vill gärna se honom på Mestalla. Men har den spanska klubben råd med anfallarens lön?
(Calciomercato

Femårskontrakt väntar på Vitinha
PSG väntas göra klart med Portos mittfältare Vitinha innan veckan är slut. 22-åringen ska skriva på för fem år och Paris betalar 40 miljoner euro.
(L’Equipe

Jullien tillbaka i Tyskland
Schalke 04 lånar in franske mittbacken Christopher Jullien från Celtic. Läkarundersökningen genomförs under onsdagen.
(Goal/Marc Mechenoua

Tre klubbar ute efter Colley
Joseph Colley, med ett förflutet ibland annat Sirius, BP och Chelseas akademi, kan lämna Wisla Krakow. Sheriff, Legia Warszawa och Viborg visar intresse.
(Sportexpressen

***
 
MORGONENS UPPGIFTER (09:00)

”Chelsea leder jakten på Raphinha”
Plötsligt verkar det som att Chelsea är stora favoriter till att lägga vantarna på Raphinha då den engelska huvudstadsklubben sägs vara nära en överenskommelse med Leeds.
(The Guardian)

... och vill även värva Skriniar
Förutom Raphinha har Chelsea också fått upp ögonen för Milan Skriniar som man hoppas kunna köpa loss från Inter.
(Daily Mail)

City-trio på Chelseas radar
Det är många rykten som omgärdar Chelsea just nu – som uppges vara intresserade av en trio tillhörande Manchester City. Spelarna det handlar om är Raheem Sterling, Nathan Aké och Oleksandr Zinchenko.
(Daily Mail)

Officiellt: Newcastle värvar Botman
Nu står det klart att Sven Botman framöver kommer representera Newcastle då mittbacken undertecknat ett femårsavtal med klubben.
Tottenham med miljardbud
Inte mindre än hundra miljoner pund ska Tottenham vara beredda att betala till Everton för att få loss Richarlison och Anthony Gordon.
(The Sun)

De Jongs övergång öppnar för Eriksen?
Mycket talar för att Frenkie de Jong kommer gå till Manchester United i sommar. En övergång som Erik ten Hag hoppas ska kunna leda till att Christian Eriksen väljer att skriva på för United.
(Daily Star)

”Malacias framtid finns i United”
Det verkar som att Tyrell Malacia bestämt sig för att han vill gå till Manchester United och nobbar därmed Lyon. Engelsmännen ska redan vara överens med Feyenoord om prislappen.
(L’Equipe)

Sanches på gång till PSG
I stället för Milan kan det bli en flytt inrikes för Renato Sanches. Mittfältaren uppges nämligen ha beslutat sig för att det är till PSG han vill.
(Le Parisien)

Milan norpar åt sig Dybala?
Paulo Dybala har sedan flera veckor tillbaka kopplats samman med Inter och parterna ska ha fört flera samtal med varandra. Nu kliver dock Milan in i handlingarna och hoppas kunna kapa argentinarens övergång till ärkerivalen.
(Radio Radio)

”Han måste gå till Chelsea”
Thiago Silva säger sig hoppas kunna övertyga sin landsman och tidigare lagkamrat att lämna PSG för att gå till Chelsea i sommar.
(Goal)

Simons fortsätter i PSV
Någon förlängning med PSG blir det inte för supertalangen Xavi Simons, som i stället skrivit på ett permanent avtal med PSV Eindhoven.
Lewandowskis ersättare funnen?
Än har Robert Lewandowski inte lämnat Bayern München, men det är förmodligen bara en tidsfråga innan anfallaren blir såld. I så fall uppges tyskarna fundera på att ersätta honom med Lilles Jonathan David.
(Bild)

Union Berlin uppvaktar norrmannen
Morten Thorsby drar till sig intresse från Union Berlin och ska vara till salu då hans kontrakt med Sampdoria löper ut nästa sommar.
(Gazetta dello Sport)

Fulham försöker med Mbabu
Inför återkomsten till Premier League ska Fulham rusta upp truppen och verkar ha hittat en spelare i Wolfsburg som man gärna ser ansluta i form av ytterbacken Kevin Mbabu.
(Daily Mail)

Djurgården nobbar nytt bud
Slavia Prag ska återigen ha fått ett bud på Isak Hien nekat av Djurgården, som inte har några intentioner på att sälja mittbacken.
(SportExpressen)

***

Tisdagens Sillysvep

SvenskaFans.com2022-06-29 19:30:00

Fler artiklar om SvenskaFans