Sillysvepet: Caicedo klar för Inter – Eriksen går till Brentford?

Sillysvepet: Caicedo klar för Inter – Eriksen går till Brentford?

Lördagens Silly Season-nyheter sammanfattas.

KVÄLLENS UPPGIFTER (17:40)

Inter tar in Caicedo

Den italienska klubben förstärker sin offensiv med den 33-årige anfallsspelaren. 


Juventus vill ha Zakaria
Serie A-jätten är superheta på gröten vad gäller Mönchengladbachs mittfältare Denis Zakaria. Samtal ska pågå mellan klubbarna och spelarens agenter och en affär kan bli klar inom kort.
(Fabrizio Romano)

Eriksen kan presenteras i helgen
Den danske landslagsmannen Christian Eriksen har under en tid ryktats tillbaka till och England och Premier League. Det är nykomlingen Brentford som hoppas att en övergång ska kunna vara i hamn någon gång under helgen.
(The Times)

da Graca detaljer från en återkomst till Allsvenskan
Det är Sirius som ser ut att göra en något oväntad mittbacksvärvning. Om inget oförutsett inträffar kommer den förre Blåvitt-försvararen presenteras av Uppsala-klubben inom kort.
(Aftonbladet)

West Ham intresserade av Reims-anfallare
Det är 19-årige Hugo Ekitike som med åtta Ligue1-mål den här säsongen lockat till sig intresse från London-klubben. Reims kräver åtminstone £25m för att överväga att sälja sin unge anfallare.
(Sky Sports

Officiellt: Fazio klar för Salernitana
Mittbacken lämnar Roma gratis för Serie A-jumbon Salernitana. Han har skrivit på till 2024 och kommer bära nummer 17 på ryggen. 
(Gianluca Di Marzio)

Bordeaux ute efter Jones?
Ett något udda rykte kommer i dag från franska tidningen Lequipe. De skriver att Ligue 1-klubben ska vara intresserade av att plocka in Manchester Uniteds mittback Phil Jones. 29-årige Jones har en tuff tid bakom sig och är långt ner i rangordningen bland mittbackarna på Old Trafford. 
(Lequipe

”Guilavogui överens med Bordeaux” – klart att Koscielny lämnar
Les Girondins-red på SF med senaste nytt.

Ighalo nära övergång till Al Hilal
Den före detta Watford och Manchester United-anfallaren närmar sig en övergång till Saudiarabiska Al Hilal. Parterna ska vara överens om de personliga detaljerna och spelaren väntas skriva på till 2023.
(Fabrizio Romano)

FÖRMIDDAGENS UPPGIFTER (11:00)

Lampard närmare jobbet som ny tränare i Everton

Enligt uppgifter ska Frank Lampard har imponerat på Evertons ledning i ett möte under fredagen. Det gör att Merseyside-klubben starkt överväger att anställa Chelsea-legendaren som lagets nya manager.
(The Guardian)

Raphinha på West Hams radar?
London-klubben sällar sig till en rad klubbar som ska ha ögongen på Leeds-stjärnan. Sedan tidigare har brassen kopplats ihop med bland andra Liverpool, Chelsea och Bayern München.
(Sky Sports)

... och ska vara i samtal med Marseille om en dubbel låne-deal.
Hammers uppges samtala med Ligue-1-klubben om att låna in både försvararen Duje Caleta-Car och anfallaren Bamba Dieng för resten av säsongen.
(90min

Monaco kräver minst €80 för Tchouameni
Klubbens 22-årige mittfältare har imponerat under säsongen vilket fått flera storklubbar att se över möjligheten att värva fransmannen. Det lär dock bli väldigt dyrt då Monegaskerna i runda slängar kräver upp emot 800 miljoner för att släppa honom. 
(Marca)

Juventus räknar med en lösning kring Ramsey innan måndag
Det står sedan tidigare klart att walesaren inte har någon framtid i Turin. Enligt rapporter ska Burnley vilja köpa mittfältaren direkt men det återstår att se hur huvudpersonen själv ställer sig till det.
(Fabrizio Romano

...och samtalen om Arthur till Arsenal ska ha kollapsat
Mittfältaren har under tid ryktats flitigt till London. Gunners ska ha varit i förhandlingar med Juventus om ett lån men nu ser det ut som att en sådan övergång gått i stå. Brassen ser därmed ut att stanna i Turin. 
(Fabrizio Romano)

Everton intresserade av Loftus-Cheek
De blå från Merseyside ska vilja få över Chelsea-mittfältaren innan transferfönstret stänger på måndag. Thomas Tuchel håller dock hårt i engelsmannen och att 26-åringen skulle lämna Stamford Bridge i januari känns ganska osannolikt.
(Daily Mail)

Sterling förlänger kontraktet med City?
Manchester-klubben och engelsmannen ska i dagarna diskutera möjligheten om ett nytt kontrakt. Den 27-årige yttermittfältarens nuvarande kontrakt sträcker sig till 2023 och det har tidigare ryktats om att han skulle vara på väg bort från klubben. Nu ser han alltså ut att stanna i Manchester ett tag till. 
(ESPN)

Björk klar för Bröndby?
Enligt uppgfiter från Sportbladet är IFK Norrköpings Carl Björk klar för danska Bröndby. Om inget oförutsett inträffar kommer 22-åringen inom kort presenteras som klubbens senaste nyförvärv.
(Aftonbladet)

Valencia på spelarjakt
Den spanska ligatian vill landa både Spurs Bryan Gil och Romas Amad Diawara innan transferfönstret stänger. De ska under helgen samtala med de båda klubbarnas representanter om huruvida de kan tänka sig att låna ut sina spelare till den spanska östkusten. 
(Fabrizio Romano)

”Hernandez väldigt nära att förlänga med Milan”
Trots intresse från bland andra Real Madrid ser nu Milans vänsterback ut att bli I Rossoneri trogen. Enligt uppgifter ska det i princip vara klart att han förlänger sitt kontrakt med klubben till 2026.
(SempreMilan)

Crystal Palace trycker på för van de Beek
Att Donny van de Beek vill lämna Manchester United har väl inte undgått någon. Nu visar Palace mer och mer intresse av att låna mittfältaren under resten av säsongen. Valencia ska också vara med i diskussionerna men kan få svårt att betala holländarens lön.  
(Sky Sports)
 

Svenskafans.com2022-01-29 17:40:00

Fler artiklar om SvenskaFans