Sillysvepet: Juventus nobbar Manchester City

Sillysvepet: Juventus nobbar Manchester City

Här är onsdagens nyheter från Silly Season-världen.

EFTERMIDDAGENS UPPGIFTER (14:30)

Citys bud på Bonucci nobbat

Pep Guardiolas Manchester City vill förstärka försvaret och har försökt att köpa Juventus-backen för omkring 50 miljoner euro, men fått nej från de italienska mästarna.
(Sky Sports

”Milan vill ha Verratti”
Berlusconi har sålt klubben och 400 miljoner euro ska ner i plånboken. Nu ryktas Milano-klubben göra ett försök att locka över PSG:s mittfältare Marco Verratti.
(Le 10 Sport
 
Bielsa till Rom på lördag
Det har, som vanligt, varit stökigt kring Lazios nye tränare Marcelo Bielsa och när han kommer, om han kommer… Nu meddelas att han dyker upp i Italien på lördag.
(Gianluca Di Marzio

Nainggolan förlänger med Roma?
Den belgiske mittfältaren har ryktats vara på väg bort efter EM. Nu skriver italiensk media att spelarens agent och Roma håller på att lägga grunden för ett fortsättning i klubben.
(Gianluca Di Marzio

Klart: Guillermo Molins till Beijing Renhe
Kontraktet gäller året ut och har en option på ytterligare två år.
(Fotbollskanalen

Matuidi till Manchester United?
Vare sig PSG-mittfältaren verkligen var i England, eller inte, i förrgår, så dör inte ryktet om en flytt till Premier League. Särskilt inte nu när Paris värvat mittfältaren Krychowiak. Många verkar överens om att den röda sidan av Manchester ligger nära till hands.
(Eurosport Frankrike
 
N’Zogbia tränar med Sunderland
Den kontraktslöse förre Aston Villa-spelaren Charles N’Zogbia letar ny klubb och förbereder sig inför nästa säsong tillsammans med Sunderland.
(Sky Sports

Juventus vill behålla Cuadrado
Inlånat från Chelsea förra säsongen. Juan Cuadrado kan stanna i Italien. Men budet på omkring 25 miljoner euro var inte nog. Chelsea vill ha mer och det ryktas om att nye tränaren Conte gärna tar tillbaka spelaren.
(Sky Sports

... och funderar på Oscar
Efter Matic och Cuadrado ryktas även Oscar finnas på Juventus shoppinglista. Knappast troligt att Chelsea vill släppa så många spelare?
(Football Italia

… och Chelsea vill ha Koulibaly
40 miljoner euro sägs London-klubben vara villiga att betala för Napolis senegalesiske mittback.
(Football Italia

Kroos nobbar Ancelotti
Toni Kroos berättar att han aldrig kommer att spela i Bundesliga igen. Detta efter att han kopplats ihop med Ancellotis Bayern München tidigare i sommar. Snacket om Manchester City lär därmed fortsätta…
(AS
 
Matt Phillips klar för West Bromwich


Budkring om Marko Pjaca
Tre italienska klubbar försöker bjuda över varandra för att locka till sig krotiske Dinamo Zagreb-spelaren Marko Pjac. Det handlar om Milan, Juventus och Napoli, skriver…
(Football Italia

”En dröm uppfylls”
Nu har ännu en Suarez, nämligen Denis Suarez, presenterats som Barcelona-spelare.
(Mundo Deportivo

van der Hoorn till Swansea
Ajax sägs få 2,5 miljoner euro för sin spelare.
(Ajax-red på SF

Roman Neustädter till Fenerbahçe
Ryska landslagsbacken kritar på ett tre-års kontrakt med Fenerbahçe.
(Fenerbahçe på SF)

*****

FÖRMIDDAGENS UPPGIFTER (09:00)
 
Everton spanar på Schmeichel
Everton undersöker möjligheten att knyta till sig Leicesters keeper Kaspar Schmeichel, samtidigt som de hoppas kunna lösa den belgiske landslagsnmannen Axel Witsel från hans kontrakt med Zenit St Petersburg.
(Daily Mail)

Gudmundsson på väg till Burnley?
Isländske landslagsmannen Johann Berg Gudmundsson kan vara på väg att bli Burleys första värvning den här sommaren. Gudmundsson nuvarande klubb Charlton har accepterat Burnleys bud på 2,5 miljoner pund för spelaren.
(South London Press)

Eftertraktad polsk landslagsman
Även Napoli har haft ögonen på Witsel, men väljer nu istället att fokusera på Udineses mittfältare Piotr Zielinski. Även Liverpool sägs vara intresserade av den 22-årige polSke landslagsmannen.
(Talksport)

Janssen snart klar för Spurs
Tottenham är på väg att ro hem affären med AZ Alkmaars anfallare Vincent Janssen. I juni lade Spurs ett bud på 11 miljoner pund för spelaren, men har nu fått plussa på ytterligare fem miljoner pund för att affären skall gå i lås.
(Sun

Lazio vill ha Valencia
Lazio flörtar med West Hams Enner Valencia och hoppas kunna knyta honom till sig på ett lån över kommande säsong. Skulle allting falla väl ut är de beredda att betala 10 miljoner pund för ett reguljärt kontrakt. Frågan är om West Ham släpper honom för mindre än de 12 miljoner pund de själva betalade för spelaren.
(Daily Mail)

Juve spanar efter Matic
Juventus uppges rycka i Chelseas Nemanja Matic som sägs vara trött på England och Stamford Bridge. Frågan är om de italienska mästarna är beredda på att betala de 18 miljoner pund som Chelsea kräver för spelaren.
(Talksport)

Valencia säger nej till Chelseas bud
Och på tal om Chelsea kan det nämnas att de fått nej från Valencia för sitt bud på den portugisiske landslagsmannen Andre Gomes. Budet är i storleksordningen 40 miljoner pund, men Valencia vill ha mer för spelaren.
(Daily Mirror)

Från Serie A till England?
Premier Leaguemästarna Leicester uppges intresserade av Fiorentinas anfallare Nicola Kalinic.
(Express)

Oenigheter kring Moratas prislapp
Arsenal är fortfarande angelägna om att knyta till sig Real Madrids Alvaro Morata, men är inte villiga att betala de 57 miljoner pund som spanjorerna vill ha för spelaren.
(Evening Standard)

Balotelli tillbaka till Serie A?
Enligt Liverpool Echo är Sampdoria intresserade av Mario Balotelli. Samps president skall ha försökt övertala anfallaren att flytta tillbaka till Italien.
(Liverpool Echo

* * * *
Tisdagens Sillysvep: Arsenal tar kampen för Morata

SvenskaFans.com2016-07-06 14:30:00

Fler artiklar om SvenskaFans