Sillysvepet: Pogba vill till Juventus – Depay närmar sig Barcelona

Sillysvepet: Pogba vill till Juventus – Depay närmar sig Barcelona

Vi sammanfattar senaste nytt som rör Silly Season. Här är dagens nyheter.

Pogba vill tillbaka till Juventus
Manchester United-mittfältaren Paul Pogba ryktas medvetet skjuta upp förhandlingarna med klubben om en kontraktsförlängning. Anledningen är att fransmannen vill flytta tillbaka till Turin och Juventus och han väntar på att Juve ska ta kontakt med honom om en eventuell övergång.
(Tuttosport)

Officiellt: Ceballos fortsätter i Arsenal
Det blir ännu ett ettårslån för Dani Ceballos. Real Madrid-mittfältaren återvänder nämligen till Arsenal.
(Arsenal)
 
Manchester City förbereder bud på Koulibaly
Manchester City har siktat in sig på Napolis mittback Kalidou Koulibaly och sägs nu förbereda ett bud. De uppges vara redo att matcha Napolis krav på €75 miljoner i övergångssumma.
(Gianluca Di Marzio)

Barcelona överens med Lyon?
25 miljoner euro ryktas Lyons holländske anfallare Memphis Depay kosta FC Barcelona att lösa. Ronald Koeman ser 26-åringen som en prioritet inför säsongen och ryktena talar om att klubbarna redan är överens.
(La Vanguardia)
 
Officiellt: Allan till Everton
Everton har gjort klart med 29-årige Allan. Brassen stärker därmed upp Carlo Ancelottis mittfält. Han har skrivit på för tre år.
(Everton)
 
Officiellt: Havertz klar för Chelsea
Chelsea fortsätter att värva och har nu presenterat Kai Havertz. Tysken ansluter från Bayer Leverkusen och har signerat ett femårskontrakt.
(Chelsea)
 
Milan närmar sig Bakayoko
Det ser ut som att Tiemoue Bakayoko återvänder till Milan. Man ska vara i det närmaste överens med Chelsea om ett lån med köpoption.
(Gianluca Di Marzio)
 
West Ham offrar Diangana
Känslor rivs upp när West Ham säljer Grady Diangana till WBA.
(West Ham på SvenskaFans)

 
Bielsa vill ha Rafinha
Leeds vill stärka upp sitt mittfält med Barcelonas Rafinha. 27-åringen uppges kosta €16 miljoner.
(Sport)

”Vidal en Inter-spelare på måndag eller tisdag”
Arturo Vidal ser ut att lämna Barcelona till förmån för Inter, då hans agent håller på att slutföra affären. En läkarundersökning återstår dock innan det kan bli officiellt.
(Sport)

Darmian klar för Inter?
Parma-försvararen Matteo Darmian ser ut att lämna klubben efter blott en säsong. 30-åringen uppvaktas nämligen av Inter och Parma uppges ha accepterat ett bud från Milano-klubben gällande försvararens tjänster.
(Calciomercato)

Fazio snart i Cagliari?
Roma och Cagliari är överens om Fazio. Affären kommer kosta Cagliari €2,5 miljoner samt ytterligare €500 000 i bonusar. Nu återstår bara att komma överens med spelaren själv…
(Gianluca Di Marzio)
 
Juventus vänder tillbaka till Cavani...
Det verkar finnas hinder med såväl Luis Suarez som Edin Dzeko så nu har Juventus återigen hört sig för oss Edinson Cavani.
(Gianluca Di Marzio)

... eller blir det Suárez ändå?
Trots uppgifterna ovan verkar Luis Suárez krita på för Juventus. Enligt senaste rön är uruguayanen i princip klar för klubben och lämnar således FC Barcelona.
(Tuttosport)

Lyon-spelare på Bundesliga-radarn
Både Bayer Leverkusen och Hertha Berlin uppvaktar Lyons mittfältare Jeff Reine-Adélaïde. 22-åringen har tidigare uppgett att han vill lämna Lyon och en flytt till Bundesliga kan därför inte uteslutas.
(L’Equipe)

Två bud på Wilson
Både Aston Villa och Newcastle har presenterat varsitt bud på Bournemouths anfallare Callum Wilson. Båda klubbarna värderar spelaren till omkring 20-21 miljoner pund.
(Sky Sports)

Ny portugis snart klar för Wolves
Wolverhampton fortsätter sin satsning på portugisiska spelare. Den lovande anfallaren Fábio Silva från FC Porto ryktas vara klar för Wolves för omkring 40 miljoner pund. Officiellt: Målvakt klar för West Brom
Nyuppflyttade West Bromwich Albion har gjort klart med den 31-årige målvakten David Button. Button lämnar således Graham Potters Brighton för en okänd summa.
(Brightons hemsida)

Officiellt: Romero utlånad till Atalanta
Juventus har valt att låna ut den 22-årige argentinaren Cristian Romero till Serie A-konkurrenterna Atalanta i två år. Mittbacken var ifjol utlånad till Genoa.
(Atalantas hemsida)

Officiellt: Rico stannar i PSG
Efter att ha varit utlånad från Sevilla en säsong har PSG valt att köpa loss målvakten Sergio Rico permanent. 27-åringen kostar runt sex miljoner euro och har kritat på ett kontrakt som sträcker sig i fyra år.
(PSG:s hemsida)

*** *** ***

Fredagens Sillysvep

svenskafans.com2020-09-05 18:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans