Sillysvepet: Benteke vill stanna i Liverpool

Sillysvepet: Benteke vill stanna i Liverpool

Måndagens nyheter från Silly Season-världen.

KVÄLLENS UPPGIFTER (21:00)

Ingen Ljajic i Torino?
Adem Ljajic kan fortfarande inte bestämma sig om sin framtid, vilket ska ha fått samtalen med Torino att braka samman.
(Gianluca Di Marzio)
 
Inga bevis på att Messi vill lämna
Det fortsätter att ryktas om en Messi-flytt, men Barcelona ska inte ha fått några indikationer på att argentinaren vill lämna. Istället förväntas man erbjuda honom ett nytt kontrakt inom kort.
(Marca)
 
Dyr prislapp på Sissoko
Moussa Sissoko gjorde ett bra EM för Frankrike – och nu hoppas Newcastle kunna utnyttja formtoppen. Man har nämligen värderat honom till £35 miljoner.
(Sky Sports)
 
Benteke vill stanna
Det ska inte finnas någon sanning i att Christian Benteke är på väg att lämna Liverpool, hävdar anfallarens agent. Istället vill han stanna kvar i Liverpool.
(Sky Sports)
 
”Pogba kan stanna i Juventus”
Paul Pogba placeras i Manchester United, men fransmannen kan mycket väl stanna i Juventus. Mino Raiola, Pogbas agent, pratar även om en eventuell kontraktsförlängning.
(Sky Sports)

EFTERMIDDAGENS UPPGIFTER (15:30)

Häcken U21-landslagsman till Levski Sofia
Simon Sandberg lämnar Häcken för spel hos Levski Sofia, det bekräftar klubben under måndagen. Sandberg kan komma att göra debut för sin nya klubb redan på torsdag i Europa League-kvalet. Levski Sofia har också bekräftat övergången.
(
Levski Sofia)
 


Graziano Pelle till Kina
Nästa spelare att söka lyckan i Kina är italienaren Graziano Pelle. Southamtons anfallare är klar för Shandong Luneng, en övergång som ska kosta 13 miljoner pund. Southampton har bekräftat affären.
(
ESPN)

West Ham lånar Gökhan Töre
Londonklubbens ordförande David Gold bekräftar via Twitter att klubben lånar Gökhan Töre från Besiktas med option för köp efter säsongen.
Berahino nobbar West Brom
Enligt Sky Sports har Saido Berahino nobbat West Bromwichs kontraktsförslag för ett nytt kontrakt. Klubbar som Stoke, Crystal Palace och Watford ska vara intresserade av 22-åringen.
(Sky Sports)
 
ÖSK-profil till Japan?
Enligt FotbollDirekt kan Örebros mittfältsprofil Robert Åhman-Persson vara på väg till Japan. Cerezo Osaka är intresserade av 29-åringen vars kontrakt med ÖSK går ut efter säsongen. Enligt mittfältarens agent ska det även finnas intresse i Danmark.
(
FotbollDirekt)
 
Verdi lämnar Milan för Bologna
Bologna har presenterat anfallaren Simone Verdi som sin senaste värvning. 23-åringen kommer närmast från Milan och var förra säsongen utlånad till Eibar och Carpi.
(
Bologna)

MORGONENS UPPDATERING 08:30

Allardyce på anställningsintervju
Sunderlands tränare skall i veckan besöka engelska fotbollförbundet, FA, för en intervju kring jobbet som Englands förbundskapten.
(Guardian

Från Lazio till Chelsea?
Italienska tidningar uppger att Chelsea ligger bäst till i jakten på Lazios offensive mittfältare Felipe Anderson.
(La Gazzetta dello Sport)

Negredo tillbaka till Premier League
Den förre Manchester City-spelaren Alvara Negredo vänder tillbaka till England. Denna gång är det Middlesbrough som gäller dit Negredo går på ett lånn från Valencia.   
(GOAL)

Leeds nästa för Ekstrand
Joel Ekstrand är nära en överenskommelse med Leeds efter att hans kontrakt med Watford löpte ut förra månaden. Ekstrand har tidigare kopplats samman med Bristol City, men nu tyder det mesta på att han istället landar på Elland Road. 
(Watford Observer)

Många vill ha Carvalho
Sporting Lissabons William Carvalho är ett hett namn på transfermarknaden. Nu har även Everton blandat sig i leken om den defensive mittfältaren som sedan tidigare även har Southamptons och Leicesters ögon på sig.
(Sun

Kvasten går i Man United
Jose Mourinho planerar en riktig storstädning i Manchester Uniteds trupp. Åtta man skall bort och bland dem finns bland andra de båda backarna Guillermo Varela och Tyler Blackett.
(Sun

Wijnaldum vill till Spurs
Newcastles Georginio Wijnaldum vill ha miljöombyte och har bett om att få bli uppsatt på trensferlistan för att kunna flytta till London och Tottenham som gärna ser spelaren hos sig.
(Daily Mirror)

Wenger efter Arsenal
Arsenals Wenger har ett år kvar på sitt kontrakt med klubben, och vad han skall göra därefter är oklart. På frågan om han kunde tänka sig att blir förbundskapten för England är han dock ganska  tydlig.
”Ja, varför inte? Det är inget som jag skulle tacka nej till.”
(Metro)

* * * *
Söndags Sillysvep: City fortsätter målvaktsjakten

SvenskaFans.com2016-07-11 21:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans