Sillysvepet: Bayern hoppas på ter Stegen – Donny van de Beek en jagad man

Sillysvepet: Bayern hoppas på ter Stegen – Donny van de Beek en jagad man

Ligorna står stilla och det råder osäkerhet kring sommarens transferfönster. Ändå är det redan full fart i kulisserna. SvenskaFans har därför en daglig sammanställning kring Silly Season. Här är lördagens nyheter.

”Blir chockad om Ighalo lämnar”
Paul Merson säger till Sky Sports att han blir chockad om Odion Ighalo (inlånad från Shanghai Shenhua) lämnar Man United när lånet är över. Om The Red Devils erbjuder honom ett permanent avtal tror Merson att anfallaren kommer tacka ja till det, trots att lönekuverten i Kina är tjockare. 
(Sky Sports)

Man City vill ha Inter-anfallaren
Lautaro Martinez - det är ett namn som Pep Guardiola funderar på enligt Tuttosport. Men man är inte den enda klubben som är ute efter argentinaren. Barcelona jagar 22-åringen men Guardiola hoppas att han väljer att spela i England då han ses som en ersättare till Sergio Agüero. 
(Sport)
(Fotbollskanalen)

Bayern hoppas på ter Stegen
Bayerns Manuel Neuer ryktas som bekant till Chelsea, och Bayern ser nu en potentiell ersättare i Barcelonas Marc-Andre ter Stegen. Prislappen lär ligga runt 90 miljoner pund.
(Daily Mail)
 
PSG letar mittfältare i Atlético de Madrid
Paris hör sig för med 17-årige mittfältaren Javier Serranos omgivning. PSG kan få betala upp till 26 miljoner euro för den spanske ungdomslandslagsspelaren då han ska ha en utköpsklausul på den nivån.
(L’Equipe)

Barcelona jagar mittbacksduo
Enligt uppgifter i spansk press vill den katalanska storklubben förstärka sin defensiv i form av de två mittbackarna Dayot Upamecano, RB Leipzig samt PSG:s Tanguy Kouassi. Upamecanos kontrakt löper ut kommande sommar, medan Kouassi i sin tur inte har något a-lagskontrakt vilket möjliggör att han skulle kunna ansluta som bosman redan denna sommar.
(Sport)

 
Stones bort och Bonucci in?
Den engelska landslagsbacken John Stones kan vara på väg bort från Manchester City. Ryktena säger att hans ersättare mycket väl kan vara Juventus veteran Leonardo Bonucci.
(Star)
 
West Ham nosar på Loris Karius
West Ham är intresserade av att knyta till Liverpools Loris Karius som återvänder till England den här sommaren efter att ha varit utlånad till turkiska Besiktas de senaste två säsongerna. Det kan nämnas att även Hertha Berlin verkar intresserade av Karius tjänster.
(Daily Mail)
 
Man United med i jakten på Donny van de Beek
Man United har lags ett bud på Ajax stjärna Donny van de Beek. Dock är konkurrensen hård om spelarens signatur och såväl Real Madrid som Juventus har kopplats samman med eftertraktade mittfältaren.
(Express)
 
Från La Liga till Premier League?
Arsenal har ögonen på Valencias mittfältare Carlos Soler som helt nyligen förlängde med den spanska klubben fram till 2023.
(Sun)
 
Mustafi osäker på sin framtid i London
När vi är inne på Arsenal skall vi nämna lagets tyske back Shkodran Mustafi funderar över sin framtid i klubben. Mustafis kontrakt löper ut kommande sommar och i en kommentar säger spelaren att det finns många frågetecken kring om han skall stanna kvar på Emirates.
(Sky Sports)
 
Vidal lämnar i sommar
Barcelonas mittfältare Arturo Vidal har fått tillåtelse att lämna klubben i sommaren för att istället flytta till Serie A och Inter.
(Calciomercato)

BP flyttar upp Wallenberg
Mittfältaren blir den nionde spelaren från U19 som flyttas upp till A-laget inför denna säsong.
(BP-red på SvenskaFans)
 
******
Fredagens Sillysvep

SvenskaFans.com2020-03-28 19:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans