Deadline Day: Man United fick sin anfallare till slut

Deadline Day: Man United fick sin anfallare till slut

Välkommen till Deadline Day – vi sammanfattar senaste nytt och vi bloggar live här från klockan 11.00.

I kväll stänger transferfönstren i de fem stora ligorna: England, Spanien, Italien, Tyskland och Frankrike. 

  • Bundesliga stängde 18.00.
  • Serie A stängde 20.00, med undantag för sex lag som fick en timma extra: Roma, Sassuolo, Cagliari, Parma, Bologna och Brescia. Läs mer här
  • Fönstret för Premier League, La Liga och Ligue 1 stängde vid midnatt natten mot 1 februari. 
Portugal stänger först den 1 februari. Det svenska fönstret är öppet till 31 mars.
 
Fifa – datum för alla transferfönster.

Morgonen efter Deadline Day (de som blev klara sent):

United fick sin anfallare – till slut
Sent under natten mot lördag blev det klart att Odion Ighalo lämnar den kinesiska ligan på lån till Manchester United. Uniteds anfallsjakt under hela deadline day nådde alltså sin kulmen. Barcelona lånade ut till Lille
21-årige Moussa Wagué lämnade under natten FC Barcelona för att spela i Ligue 1 med Lille. Senegalesen lånas i första hand ut till Lille med en köpoption värderad till 10 miljoner euro som Lille får använda i sommar om de vill.
(FC Barcelonas hemsida)

Emre Mor till Olympiakos
Den tidigare Dortmund-spelaren lånades ännu en gång ut från Celta Vigo. Denna gång till Olympiakos. Även i det här avtalet ingår en eventuell köpoption som Olympiakos kan utnyttja.
(Celta Vigos hemsida)

Bordeaux plockade in Pardo
Trots att Paulo Sousa först dementerat uppgifterna blev Real Sociedad-spelaren Rubén Pardo klar för Bordeaux innan transferfönstret stängde. Bordeaux offentliggjorde övergången strax före midnatt.
Iturbe gick aldrig till Genoa
Han såg ut att vara helt klar för Genoa men paraguayanen Juan Iturbe stannar kvar i Mexiko. Anfallaren lämnar nämligen UNAM för CF Pachuca, trots att läkarundersökningen med Genoa redan var klar.
För att läsa mer om vilka övergångar som blev klara under Deadline Day – se nedan!

*** *** ***
?
00:28 West Hams sista-minuten-värvning i hamn
Anfallaren Jarrod Howen värvas in från Hull på ett långtidskontrakt.
(Hull City)

00:17 Nicolás Gaitán klar för Lille
Den argentinske mittfältarens karriär världen över går vidare. Senast var han i Chicago Fire men nu blir det Frankrike.
 
00:11 Inter och Aston Villa var ute efter Ighalo
Allt tyder på att nigerianen Odion Ighalo återvänder till Premier League och lånas in till Manchester United. Men även Aston Villa, Inter och, som tidigare rapporterats, Tottenham var länge intresserade. Övergången är ännu inte officiellt bekräftad från någon av parterna.
(Sky Sports)

00:00 Borja Bastón till Aston Villa
Swanseas spanske forward lämnar på fri transfer.
(Aston Villa)

23:44 Barcelona lånar ut högerback
Det är senegalesen Moussa Wagué som skrivit på för franska Nice för resten av säsongen. Den 21-årige landslagsmannen har gjort tre framträdanden i Barcelona denna säsong.
(OGC Nice)

23:39 Stökigt kring Wanyama
Amiens var intresserade av att låna kenyanske mittfältaren Victor Wanyama. Alla parter var överens, tycktes det, men sedan ville Spurs ha mera. Nu uppges Spurs och Wanyama förhandla om en omedelbar uppsägning av kontraktet.
(France Football)

23:28 Jonas Lössl återvänder till Huddersfield
Den danske målvakten lånas in från Everton resten av säsongen.
(Huddersfield Town)

23:14 Ryan Bennett till Leicester
Leicester lånar in Wolverhamptons försvarare för resten av säsongen.
(Leicester City)

23:04 Aberdeen värvar venezolansk landslagsman från Stabaek
Det är ytterbacken Ronald Hernández som är klar för 4,5 år med den skotska klubben.
(Aberdeen FC)

22:37 West Ham värvar från Hull i sista minuten?
Hulls anfallare Jarrod Bowen har under dagen frekvent förkommit i de brittiska rapporteringarna om deadlineday och nu tyder det mesta på att en överenskommelse med West Ham kommer hinnas med före dess att fönstret stänger. Bowen har trots att han bara är 23 år ung gjort omkring 130 matcher och 54 mål för Hull.
(Sky Sports)

22:20 Boca värvar peruansk Bundesliga-ikon
Den peruanske landslagsbacken Carlos Zambrano, med förflutet i bland annat Schalke, St Pauli och Eintracht Frankfurt, lånas in av Boca Juniors. 30-åringen ägs av Dynamo Kiev.
 
21:56 Besiktas lånar in Kevin-Prince Boateng
Den ghananske mittfältaren har skrivit på för sin första turkiska klubb i karriären. 32-åringen kommer närmast från Fiorentina.
 
21:52 Ravel Morrison lånas ut till Middlesbrough
Den forne Östersundsmittfältaren som en gång var en av de största talangerna i Storbritannien lånas ut från Sheffield United till Middlesbrough. Tiidigare har han bland annat spelat för Manchester United, West Ham, Lazio och mexikanska Atlas.
(Middlesbrough FC)

21:43 Ighalo uppges klar för United
Odion Ighalo lämnar Shanghai Shenhua på lån för resten av säsongen med option på köp.
(Sky Sports)

21:30 Alexis Saelemaekers klar för Milan
Till skillnad från Antonee Robinson, som fick vända hem till Wigan igen, så klarade belgiske mittfältaren Alexis Saelemaekers läkarundersökningen ikväll och därmed lånas han in från Anderlecht säsongen ut.
(AC Milan)

21:14 Maya Yoshida klar för Sampdoria
Southamptons japanske trotjänare blir klubbkamrat med Albin Ekdal.
 
21:09 Wanyama till Amiens?
Tottenhams kenyanske mittfältare Victor Wanyama ryktas till franska Ligue 1 och Amiens. Om uppgifterna stämmer blir han klubbkamrat med bland annat Jack Lahne och Saman Ghoddos.
(L'Equipe)

20:43 Femton nya spelare på Deadline Day
Turkiska Ankaragücü öppnade plånboken rejält under fönstrets sista dag och gjorde klart med femton nya spelare. Klubben har tidigare varit förbjudna att värva under det senaste året.
(MKE Ankaragücü)

20:38 Marko Pjaca till Anderlecht
Den kroatiske vänsteryttern, som tillhör Juventus, har spelat färdigt i Fiorentina och flyttar nu till Belgien.
 
20:30 Barcelona värvar brasse
21-årige mittfältstalangen Matheus Fernandes lämnar brasilianska storklibben Palmeiras och flyttar till Katalonien. Men först till sommaren.
(FC Barcelona)

20:14 Pontus Dahlberg klar för FC Emmen
Uppgifterna om att den svenske U21-landslagsmålvakten lånas ut från Watford visade sig vara korrekta och nu är övergången officiell.
 
20:09 Ighalo nobbar Tottenham
Nigerianske anfallaren Odion Ighalo ryktas vara på väg tillbaka till Premier League och därmed lämna Shanghai Shenhua. United har visat intresse och nu ska han även ha tackat nej till ett lånekontrakt till Tottenham.
(Sky Sports)

19:42 Nzonzi till Rennes
Roma lånar ut den franske mittfältaren som närmast spelade för Galatasaray i höstas. Ny klubb blir Rennes.
 
19:32 Pontus Dahlberg lånas ut
Efter att inte fått någon speltid med Watford i England lånas det svenska målvaktslöftet eventuellt ut till FC Emmen i Eredivisie.
(Expressen)

19:25 Ingen Robinson till Milan
Wigans amerikansk-engelske vänsterback Antonee Robinson var i Milano tidigare idag och gjorde läkarundersökningen för Milan. Nu står det klart att det inte blir av med någon övergång och att Milan istället kallar hem uruguayanen Diego Laxalt från Torino.
(Milannews)

19:11 Martin Smedberg-Dalence till Utsikten
Den förre bolivianske landslagsmannen kommer spela med den storsatsande Göteborgsklubben i Division 1 nästa säsong. Smedberg-Dalence kommer närmast från ett äventyr i Bolivia med spel närmast i Always Ready och dessförinnan storklubben Bolívar.
(Göteborgs-Posten)

19:04 Emre Can till Dortmund
Juventus släpper den tyske mittfältaren på lån resten av säsongen. I kontraktet finns en överenskommelse om permanent köp för 30 miljoner euro, enligt uppgift.
 
18:57 Sporting Braga värvar från Barcelona
Unge anfallaren Abel Ruiz lämnar Barcelonas b-lag på lån till portugisiska topplaget Sporting Braga resten av säsongen. I kontraktet finns även en klausul där Sporting Braga måste köpa spelaren permanent efter säsongen för 8 miljoner euro.
(Sport)

18:49 Manchester United flyttar fokus till Ighalo
Eftersom affären med Joshua King inte ser ut att bli av ser nigerianske anfallaren Odion Ighalo, som just nu tillhör Shanghai Shenhua men som har ett förflutet i Watford, vara nästa namn på listan av anfallare som jagas av Manchester United.
(The Athletic)

18:41 Felix Beijmo kvar i Tyskland
Werder Bremen lånar ut den svenske försvararen till Greuther Fürth i Zweite Bundesliga för resten av säsongen.
(Fotbollskanalen)

18:30 Keisuke Honda flyttar till Rio de Janeiro
Den japanske mittfältaren Keisuke Honda, som även är förbundskapten för Kambodja, är klar för Botafogo. Senaste klubben han tillhörde var nederländska Vitesse, som han skrev på för i november, men han lämnade efter bara fyra ligamatcher sedan klubben bytt tränare. Kolla in presentationsvideon!
 
18:24 Angeliño klar för LB Leipzig
Manchester City lånar ut sin vänsterback för resten av säsongen med option på köp för 30 miljoner euro.
 
18:12 Bruun Larsen till Hoffenheim
Strax innan transferfönstret stängde i Tyskland klockan 18:00 lyckades Hoffenheim komma överens med Borussia Dortmund om en värvning av danske mittfältaren Jacob Bruun Larsen för omkring 9 miljoner euro.
(Kicker)

17:56 Inter var överens med Giroud
Frank Lampard har som sagt bekräftat att Olivier Giroud stannar i Chelsea. Enligt RMC hade Inter nått en muntlig överenskommelse med Chelsea tidigare men detta föll alltså samman.
(RMC Sport)

17:43 Officiellt: Mola klar för Stuttgart
Den 18-årige mittfältaren Clinton Mola lämnar Chelsea i jakt på mer speltid och ansluter till Vfb Stuttgart. Han skriver på ett fyra och ett halvt år långt kontrakt.
(VfB Stuttgarts hemsida)

17:40 "Richarlison är fortfarande kvar här"
Carlo Ancelotti säger att brassen Richarlison inte kommer att lämna Everton trots Barcelonas intresse de senaste dagarna.
(Daily Mail)

17:35 Bennett närmar sig Leicester
Som vi tidigare rapporterat om vill Leicester låna Wolves-försvararen Ryan Bennett. Enligt trovärdiga BBC har klubbarna snart nått en överenskommelse.
(BBC)

17:32 Longo återvänder till Inter
Segunda-klubben Deportivo de la Coruña väljer att avbryta lånet av Samuele Longo. Italienaren måste därför återvända till Inter där han förväntas lånas ut ånyo.
(Deportivo la Coruñas hemsida)

17:30 Gaitan skriver på för Lille
Inom kort förväntas Lille presentera argentinaren Nicolás Gaitán som varit kontraktslös sedan sejouren i Chicago Fire.
(L'Equipe)

17:28 Senaste rön om King
Det går fram och tillbaka gällande Joshua King. Det senaste är att Bournemouth kan tänka sig att släppa anfallaren om man först lyckas värva in en ny anfallare.
(Sky Sports)

17:23 Lecce vill låna av Roma
Lecce vill förstärka sin trupp med en ny försvarare och tittar främst på Romas Juan Jesus som inte är uttagen i Romas trupp mot Sassuolo.
(Gianluca di Marzio)

17:21 Carriço på väg bort från Sevilla
Kinesiska Wuhan Zall har lagt ett bud på Sevilla-spelaren Daniel Carriço. Detta är ett bud som Sevilla lyssnar på då man inte lyckats komma överens om en kontraktsförlängning med spelaren.
(Marca)

17:15 Officiellt: Spurs lånar ut Georgiou
Cyprioten Anthony Georgiou åker iväg på ännu en lånesejour från Tottenham. Denna gång blir det till Bolton.
(Tottenhams hemsida)

17:01 United har frågat om Pukki
Norwich finske anfallare Teemu Pukki har under januarifönstret varit på Manchester Uniteds radar, uppger The Independent. United kan göra ett sista ryck innan fönstret stänger för att locka över målskytten.
(The Independent)

16:59 Yoshida kopplas ihop med Sampdoria
Southamptons försvarare Maya Yoshida har tillhört Premier Leauge-klubben sedan 2012. Japanen ser emellertid ut att vara på väg bort då han förväntas skriva på för Sampdoria.
(Gianluca di Marzio)

16:56 Gervinho förväntas lämna Parma
En qatarisk klubb, okänd än så länge, ryktas rycka i Parma-spelaren Gervinho. Ivorianen uppges lämna inom kort.
(Gianluca di Marzio)

16:55 Guerrero återvänder till Leganés?
2018 lämnade Miguel Àngel Guerrero Madrid-klubben Leganés för grekiska Olympiakos. Nu ryktas den 29-årige anfallaren tillbaka till La Liga-klubben.
(Marca)

16:53 Officiellt: Dyego Sousa till Benfica
Den portugisiske landslagsmannen Dyego Sousa lämnar kinesiska Shenzhen FC och återvänder till Portugal. 16:50 Rakitic nobbar erbjudanden
Både Manchester United och Juventus har kontaktat Ivan Rakitic. Kroaten vill dock inte lämna FC Barcelona i januari och har tackat nej.
(Sport)

16:44 Officiellt: Saint-Ètienne förstärker
Den 21-årige högerspringaren Yvann Maçon lämnar USL Dunkerque och skriver på för Saint-Ètienne.
(Saint-Étiennes hemsida)

16:42 Pardo till Bordeaux, trots allt?
Real Sociedad har tidigare skrivit att Rubén Pardo kommer att lämna San Sebastián. Tidigare har det ryktats om Bordeaux för Pardo men managern Paulo Sousa har nekat till en flytt. Nu skriver dock L'Equipe att Bordeaux fortfarande är på jakt efter Pardos namnteckning. Vart hamnar mittfältaren?
(L'Equipe)

16:40 Ingen Bale i Zidanes trupp
Under hela dagen har Zinedine Zidane dementerat att Gareth Bale ska lämna Real Madrid. Nya spekulationer har dock dragit igång efter att Bale lämnats utanför Real Madrids trupp inför matchen imorgon. 16:35 Angeliño på väg till Leipzig?
Det blev ingen Koch (se tidigare uppdateringar) för RB Leipzig. Därför vänder man siktet mot Manchester Citys Angeliño i jakten på en vänsterback. Man hoppas kunna låna Angeliño fram till sommaren.
(Kicker)

16:29 Guirassy stannar i Amiens
Trots intresse från bland annat Brighton kommer Serhou Guirassy att stanna i Ligue 1-klubben Amiens.
(L'Equipe)

16:24 United verkar släppa King
Trots Joshua Kings intresse att lämna Bournemouth för Manchester United verkar Uniteds intresse för norrmannen har svalnat under dagen.
(Sky Sports)

16:21 Ingen Ferguson för Palace?
19-årige Nathan Ferguson, till vardags i West Brom, verkade vara på väg till Crystal Palace men något verkar ha gått snett på läkarundersökningen. Det är nu oklart om det blir en flytt.
(Daily Mail)

16:17 Ceballos kommer stanna i Arsenal
Trots begränsad speltid verkar Dani Ceballos inte vilja avbryta sin lånesejour med Arsenal. Spanjoren vill kämpa för en plats fram till sommaren.
(The Sun)

16:15 Mourinho förväntar sig inga värvningar
José Mourinho säger att han är nöjd med truppen han har i Tottenham och att ingen ny värvnng lär ske innan fönstret stänger – trots rykten om Willian José.
(Daily Mail)

16:08 Två spelare på läkarundersökning
Som tidigare rapporterat är Antonee Robinson på väg till AC Milan. Wigan-spelaren är enligt rapporter i Milano och ska genomgå läkarundersökningen. Parallellt med detta ska även Anderlecht-spelaren Alexis Saelemaekers göra sin läkarundersökning med klubben.
(Gianluca di Marzio)

16:06 "Ni kan åka hem nu"
Jürgen Klopp sa, på presskonferensen inför matchen mot Southampton imorgon, att journalisterna kunde åka hem. Tysken menade att det inte kommer att bli några övergångar idag.
(Goal)

16:05 Newcastle bryter kontrakt med Ki
Ki Sung-Yeung har nått en överenskommelse med Newcastle att bryta det pågående kontraktet. Sydkoreanen vill hitta en ny klubb på grund av utebliven speltid.
(Newcastles hemsida)

15:57 Officiellt: Eintracht värvar av Leipzig
Stefan Ilsanker, som kan användas på en rad positioner, är klar för Eintracht Frankfurt. Österrikaren lämnar därmed Leipzig efter fyra och ett halvt år i klubben. 15:51 Officiellt: Stoke lånar av Aston Villa
Den walesiske landslagsmittbacken James Chester lånas ut från Aston Villa till Championship-laget Stoke City fram till sommaren.
(Stokes hemsida)

15:50 Wolves jagar supertalang
17-årige Luke Matheson gjorde i höstas mål på Manchester United i Ligacupen, då 16 år gammal. Nu jagas Rochdale-talangen av Premier League-laget Wolverhampton.
(Football Insider)

15:46 Hertha kan tappa ytterligare en anfallare
Davie Selke har redan kritat på för Werder Bremen. Nu kan också talangen Daishawn Redan vara på väg bort då FC Groningen är intresserade av att låna 18-åringen.
(Kicker)

15:45 Leonardo bekräftar att Cavani stannar
Vi kör en sista vända med Edinson Cavani. PSG:s sportchef Leonardo bekräftade precis att uruguayanen inte kommer att lämna i januari. Vi lämnar därför den cirkusen.
(L'Equipe)

15:42 Officiellt: Montpellier lånar ut anfallare
Den serbiske strikern Petar Skuletic lämnar Ligue 1 och Montpellier för spel i den turkiska ligan och Sivasspor fram till sommaren.
(Montpelliers hemsida)

15:37 Officiellt: Mannone till danska ligan
Den tidigare Arsenal-målvakten lånas ut från sin nuvarande klubb Reading till danska Esbjerg fB.
(Readings hemsida)

15:32 Ingen Mertens till Chelsea
I samband med att Lampard sa att Olivier Giroud inte kommer lämna Chelsea dementerade han också uppgifterna om att Dries Mertens skulle ansluta till klubben. Belgaren stannar således i Napoli.
(Goal)

15:18 Ingen Koch för Leipzig
RB Leipzig har försökt att locka över Freiburgs försvarare Robin Koch i januari. Någon flytt blir det emellertid inte, vilket Leipzigs sportchef bekräftat under dagen.
(Kicker)

15:16 Liverpool kan låna ut Clyne
Högerbacken Nathaniel Clyne har varit skadad under hela hösten och när han återvänder lär han inte peta Alexander-Arnold. Därför kan Liverpool tänka sig att låna ut högerbacken redan i januari.
(Liverpool Echo)

15:13 Officiellt: Ny anfallare till Sheffield United
Premier League-nykomlingarna Sheffield United har värvat holländaren Richairo Živkovic från kinesiska Changchun Yatai FC.
(Sheffield Uniteds hemsida)

15:10 Officiellt: Werder värvar av Hertha
Samtidigt som Cunha presenterades av Berlin-klubben stod det också klart att Werder Bremen plockar in anfallaren Davie Selke. Werder lånar 25-åringen till juni 2021.
(Werder Bremens hemsida)

15:07 Officiellt: Cunha till Hertha Berlin
Matheus Cunha lämnar RB Leipzig för Bundesliga-rivalerna Hertha Berlin. Den brasilianske yttern får ett långtidskontrakt med Hertha.
(Hertha Berlins hemsida)

14:59 Officiellt: Joveljic till Anderlecht
De tidigare ryktena stämde. Anfallaren Dejan Joveljic lånas ut från Eintracht Frankfurt till belgiska Anderlecht.
(Anderlechts hemsida)

14:57 Laxalt nära Fiorentina
Torinos uruguayanske vänsterspringare Diego Laxalt är på väg att byta Serie A-klubb från Torino till Fiorentina. Laxalt har varit utlånad till Torino från Milan under hösten.
(Gianluca di Marzio)

14:53 Officiellt: Ny målvakt till United
Den engelska U20-målvakten Nathan Bishop lämnar Southend United för Manchester United. Han skriver på för två och ett halvt år.
(Manchester Uniteds hemsida)

14:52 Klart: Giroud stannar i Chelsea
Frank Lampard har bekräftat de tidigare nyheterna att Olivier Giroud inte kommer att lämna Chelsea för Lazio. Anledningen är att Chelsea inte hittat en ersättare till Giroud. Lazios sportchef kan därmed åka hem från London. 14:50 Zidane förväntar sig att Bale stannar
Walesaren Gareth Bale kommer inte att lämna Real Madrid för Tottenham om man ska tro Zinedine Zidane.
(Goal)

14:42 Officiellt: Hellquist till Sydkorea
Den sydkoreanska klubben Chungnam Asan FC har offentliggjort värvningen av den tidigare BP-anfallaren Philip Hellquist. 14:37 Milan jagar Wigan-spelare
Championship-klubben Wigan verkar sälja sin vänsterback Antonee Robinson till italienska AC Milan. Bara detaljer återstår innan övergången är klar.
(Sky Sports)

14:33 Reims ryktas värva av Ajax
Anfallaren Kaj Sierhuis verkar vara på väg bort från Ajax (Kaj är just nu utlånad till Groningen). Ny klubbadress uppges vara Ligue 1-laget Reims för en prislapp omkring 4 miljoner euro.
(De Telegraaf)

14:30 Officiellt: Torres skriver på för Zaragoza
Tidigare skrev vi att Dani Torres avbrutit sitt kontrakt med Deportivo Alavés. Nu är han klar för Segunda-laget Real Zaragoza.
(Real Zaragozas hemsida)

14:28 Chelsea håller hårt i Giroud
Trots att Lazios sportchef (se tidigare rapportering) är på väg till London för att samtal med Chelsea verkar inte Chelsea särskilt intresserade av att släppa fransmannen denna vinter.
(Gianluca di Marzio)

13:55 Officiellt: Dzemaili lämnar Europa
Schweizaren Blerim Dzemaili är klar för kinesiska Shenzhen FC och lämnar således italienska Bologna.
(Bolognas hemsida)

13:53 Pardo lämnar Real Sociedad
Trotjänaren Rubén Pardo kommer att lämna sin moderklubb innan fönstret stänger. 27-åringen ryktas skriva på för Bordeaux. 13:50 ”Ingen Cavani för Atlético”
Marca skriver att Edinson Cavani inte kommer att gå till Atlético de Madrid i januari efter att klubben redan värvat Carrasco. Förhandlingarna med PSG har, enligt tidningen, varit utdragna.
(Marca)

13:44 Joshua King vill till United
Vi har tidigare rapporterat att Manchester United jagar Bournemouths anfallare Joshua King. Huvudpersonen själv uppges vilja lämna för United. 13:28 Officiellt: Bryan Gil till Leganés
Sevilla lånar ut den blott 18-årige yttern Bryan Gil till La Liga-konkurrenterna CD Leganés till sommare.
(CD Leganés hemsida)

13:27 Officiellt: Hearts lånar av Schalke 04
Skotska Hearts har gjort klart med Schalke 04-spelaren Marcel Langer. 22-åringen har under säsongen primärt tillhört Schalkes b-lag.
(Hearts hemsida)

13:25 Joveljic lånas ut?
Belgiska Anderlecht uppges vara Dejan Joveljics nya klubbadress. Eintracht Frankfurt är intresserade av att låna ut den 20-årige serben.
(Kicker)

13:22 Parma värvar ny målvakt
Ivan Lanni ryktas vara nära en flytt till Parma. Novara-spelaren har fotats i Parma och kommer att skriva på ett långtidskontrakt.
(Gianluca di Marzio)

13:11 Celtic samtalar med Tottenham
Victor Wanyama kan återvända till Celtic. Kenyanen har fått sparsamt med speltid i Tottenham och Spurs hoppas Celtic vill låna mittfältaren fram till sommaren.
(Sky Sports)

13:09 Officiellt: Carrasco återvänder
Yannick Carrasco är tillbaka i Atlético de Madrid. Belgaren lånas ut från kinesiska Dalian Yifang. 12:57 Dubbla värvningar nära för Sassuolo
Den slovakiske mittfältaren Lukas Haraslin och den uruguayanske anfallaren Emiliano Gomez verkar båda bli klar för Sassuolo innan fönstret stänger.
(Gianluca di Marzio)

12:55 Lazios agent på väg till London
Rom-klubben ökar tempot för att försöka göra klart förhandlingarna med Chelsea om Olivier Giroud. Mer lär följa inom kort.
(Sky Sports)

12:53 Leicester lånar av Wolves?
Wolverhampton-spelaren Ryan Bennett är på väg att lånas ut till topplaget Leicester. Samtidigt förväntas Leicester låna ut Filip Benkovic till Bristol City.
(Sky Sports)

12:51 Officiellt: Barcelona värvar portugisisk anfallare
Francisco Trincão heter FC Barcelonas senaste nyförvärv. Han ansluter först i juli och ryktas kosta runt 31 miljoner euro. 12:48 United kontaktade Ings
Danny Ings, som haft en bra säsong i Southampton, har tidigare kontaktats av Manchester United om en flytt. Southampton ville dock inte sälja.
(Telegraph)

12:27 Officiellt: Falque till Genoa
Mellan 2014-15 spelade Iago Falque för Genoa. Nu lämnar den spanske anfallaren Torino för Genoa ånyo.
(Genoas hemsida)

12:25 Boateng snart klar för Besiktas
Det har inte riktigt gått som förväntat för Kevin Prince Boateng i Fiorentina. Inom kort rapporteras han skriva på för turkiska Besiktas.
(Gianluca di Marzio)

12:22 Emre Can närmar sig Dortmund 12:21 Officiellt: Isaks lagkamrat lånas ut
Real Sociedads mittback Modibo Sagnan lånas ut från den baskiska klubben till Segunda-laget CD Mirandés.
(Real Sociedads hemsida)

12:19 Torres bryter sitt Alavés-kontrakt
Deportivo Alavés skriver att den 30-årige mittfältaren Dani Torres har brutit kontraktet med klubben.
(Alavés hemsida)

12:07 Atsu förväntas lämna
En rad Championship-klubbar verkar vilja låna Newcastle-spelaren Christian Atsu som fått sparsamt med speltid under säsongen.
(Daily Mail)

12:05 "Messi vill ha ett rörligt kontrakt"
Istället för långtidsavtal vill Lionel Messi förhandla fram ett mer rörligt avtal med FC Barcelona framöver. Argentinarens kontrakt går ut 2021.
(Mundo Deportivo)

12:02 Chelsea utmanar om Slimani
Det är inte bara Manchester United som är ute efter Islam Slimani. Även Chelsea verkar kriga om Leicester-lånet på deadline day.
(TMW)

11:57 Juventus ger inte upp om Tonali
In i det sista kommer Juventus att försöka värva Brescias mittfältare Sandro Tonali. Inter är också intresserade men verkar vilja vänta till sommaren.
(Tuttosport)

11:55 ”Vad håller Bordeaux på med?”
Det undrar L’Equipe. Klubben har fått sitt bud på iranske anfallaren Mehdi Terami godkänt av Rio Ave. Problemet? Efter det har Bordeaux inte återkommit till portugiserna alls. Klockan tickar…
(L’Equipe)

11:52 Officiellt: Rangers lånar in Hagi
Genk-spelaren Ianis Hagi kommer, fram till sommaren, att spela med Glasgow Rangers. Rangers har också en köpoption inbakad i avtalet.
(Glasgow Rangers hemsida)

11:50 Officiellt: Cédric klar för Arsenal
Precis som väntat har Arsenal offentliggjort värvningen av Cédric Soares från Southampton. 11:48 "Inga fler värvningar"
Ole Gunnar Solskjaer verkar utesluta en värvning av Joshua King. Överhuvudtaget verkar ingen fler spelare ansluta till United, om vi ska tro norrmannen.
(Goal)

11:45 Fiorentina värvar av SPAL
Mittbacken Igor Julio är klar för Fiorentina. 21-åringen lämnar därmed Serie A-konkurrenten SPAL. 11:43 Palace vill ha Ibe
Jordon Ibe har haft sparsamt med speltid i Bournemouth under säsongen. Crystal Palace uppges vara intresserade av ytteranfallaren vars kontrakt går ut i sommar.
(The Sun)

11:40 Officiellt: Norwich värvar och lånar ut
Sam McCallum är klar för Premier League-klubben Norwich. Den 19-årige försvararen kommer dock att omedelbart lånas tillbaka till Coventry, som Norwich värvade honom från. 11:40 Spurs närmar sig Bale
Tottenham kommer att göra ett försök, under deadline day, att värva Gareth Bale från Real Madrid. Enligt The Times har Spurs stort förtroende till sig själva att man ska kunna värva walesaren idag.
(The Times)

11:40 Officiellt: Southampton lånar ut försvarare
Den 19-årige ytterbacken Kayne Ramsay har lånats ut från Southampton. Engelsmannen kommer att spela för Shrewsbury fram till sommaren.
(Southamptons hemsida)

11:40 Ett nytt bud på King?
Trots morgonens uppgifter verkar inte Manchester United ha gett upp hoppet om Bournemouths anfallare Joshua King. United ryktas vilja lägga ett nytt bud på norrmannen idag.
(Sky Sports)

11:40 Officiellt: Leverkusen värvar 16-åring
16-årige Florian Wirtz är klar för Bayer Leverkusen och lämnar därmed FC Köln.
(Bayer Leverkusens hemsida)

11:40 PL-klubbar utmanar Dortmund
BVB har inte fått till en lösning med Juventus om Emre Can och nu tror tysk media att både Tottenham och Arsenal försöker ”kapa” värvningen. Även PSG ska finnas med i kulisserna under deadline day.
(Sport 1)

11:40 Deadline day-bloggen är nu live. Vi kommer att uppdatera kontinuerligt fram tills transferfönstren är stängda. Häng med!

*** *** ***
 
MORGONENS UPPGIFTER (09:00)
 
United erbjudna Willian Jose
Igår skrev vi om Tottenhams intresse för Real Sociedads anfallare. Nu har brassen blivit erbjuden till Manchester United i en låneaffär.
(Sky Sports)
 
Solskjaer försökte värva norrmannen King
Bournemouths anfallare Joshua King finns på United-tränarens önskelista. Klubben vill dock inte släppa 28-åringen precis innan transferfönstret stänger.
(Telegraph)
 
Nytt bud från Inter på Giroud – som vill lämna
Inter och Lazio är på jakt efter Chelseas rutinerade anfallare. Nu uppges Inter ha lagt ett nytt bud till London-klubben för att få värva 33-åringen. Intresset från Lazio kvarstår också. Samtidigt skriver italiensk media att Giroud överväger att sluta träna med laget om han inte får lämna.
(Sky Sports och Sky Sport Italia)
 
… och Chelsea ger inte upp Mertens
Chelsea fick nej på sitt första bud, men uppges vara redo att lägga ett nytt bud på Napolis anfallare Dries Mertens. 
(Telegraph)
 
» Tips! Följ Chelsea-redaktionen LIVE under deadline day här.
 
Atlético lånar in Carrasco
Yttern Yannick Carrasco spelade i Atlético Madrid 2015-2018 och lämnade klubben för kinesiska Dalian Yifang. Nu lånar Madrid-klubben tillbaka 26-åringen.
(Marca)
 
Olsen kan lämna Cagliari?
Italienska journalisten Alfredo Pedullà meddelar att Robin Olsen kan lämna Cagliari och att det finns intresse för målvakten utanför Italien.   
Avbrutna förhandlingar om Can
Juventus-mittfältarens löneanspråk kan stoppa affären om tar honom till Dortmund. Klubbarna uppges överens om övergången. 
(Bild)
 
Matic vill stanna – och förlänga
Manchester United Nemanja Matic vill inte lämna klubben utan istället stanna och är öppen för en diskussion om en kontraktsförlängning.
(Telegraph)
 
”Nzonzi till Rennes i eftermiddag”
Franske Steven Nzonzi ser ut att hamna i Bretagne till slut. Utlåningen till Galatasaray från Roma avbryts och mittfältaren tros bli helt klar för Rennes under eftermiddagen. Återstår att se under vilken form, ett långt eller ett kortare lån.
(L’Equipe)

Värvningen av Fernandes öppnar för Pogbas flytt
Bruno Fernandes blev klar för Manchester United igår och nu spekuleras det i brittisk press att värvningen kan göra att Paul Pogba kan få lämna klubben i sommar. Real Madrid och Juventus har tidigare visat intresse för att värva mittfältaren.
(Sun)
 
Milan värvar från Wigan
Wigans vänsterback Antonee Robinson är nära en övergång till Serie A och Milan. 22-åringen ska ersätta Ricardo Rodriguez som flyttat till PSV Eindhoven. Milan betalar 10 miljoner pund.
(Sky Sports)
 
Milano-klubbar efter Longstaff
Newcastles 19-åring Matty Longstaff finns på önskelistan hos såväl Inter som Milan uppger brittisk press. Mittfältarens nuvarande kontrakt går ut till sommaren.
(The Times)
 
Avblåst värvning av Barcelona
Cédric Bakambu, som spelar i Beijing Guoan, var enligt uppgift nära en övergång till Barcelona. 28-åringen var på väg till klubben för kontraktsskrivning när Barcelona ändrade sig. 
(L’Equipe)  
******
Torsdagens Sillysvep
SvenskaFans silly season-sida
Datum för alla transferfönster

SvenskaFans.com2020-02-01 08:30:00

Fler artiklar om SvenskaFans