Sillysvepet: Leicester skriver kontrakt med Musa

Sillysvepet: Leicester skriver kontrakt med Musa

Fredagens nyheter från Silly Season-världen.

KVÄLLENS UPPGIFTER (20:20)

PL-mästarna signar Musa
Under hela veckan har ryktena surrat kring att CSKA Mosvka-spelaren, Ahmed Musa, skulle flytta till England. Under fredagskvällen presenterade Leicester sitt nyförvärv. Musa har skrivit under ett fyraårskontrakt med PL-mästarna.


....Leicester-redaktionens tankar om övergången
Skribenten Adam Bills skriver om Ahmed Musa. 

Subotic skriver på för Middlesbrough?
Enligt uppgifter till Sky ska Borussia Dortmunds mittback vara på väg till Premier League och nykomlingen Middlesbrough. Den 27-årige serben har haft kontakt med klubben och sägs kosta omkring åtta miljoner pund. 
(Sky)

Graziano Pellè flyttar till Kina?
Southampton-spelaren ser ut att röra på sig i sommar. Den italienska landslagsmannen har ett bra EM bakom sig och flera klubbar är intresserade av 30-åringens tjänster. Det har spekulerats om Everton - men nu ser kinesiska Shandong Luneng ut att knyta till sig spelaren. Affären ser ut att landa på 13 miljoner pund och förväntas bli klar nästa vecka. 
(Sky)

Dorrans stannar i Norwich
Den skotska yttermittfältaren förlänger med kanariefåglarna. Graham Dorrans har kritat på ett treårskontrakt.
Burnley förlänger med Barnes
Den lojala mittfältsmotorn stannar på Turf Moor. Barnes var med förra gången Burnley spelade PL och han signat under ett nytt treårskontrakt med The Clarets.
Uppdateringar från SF-redaktionerna
Atletico Madrid
Leicester
Marseille

EXTRA UPPDATERING (17:20)

Aluko klar för Fulham
Nigerias landslagsman är klar för Londonklubben. 27-åringen ansluter gratis efter att hans kontrakt med Hull City löpt ut. Anfallaren har skrivit på ett tvåårskontrakt med option på 12 månader.
(FulhamFC)

EFTERMIDDAGENS UPPGIFTER (14:45)

Besiktas nobbar Milan
Milan vill stärka upp mittfältet och kontaktade Besiktas angående Argentine Sosa. Man la ett bud på €4 miljoner för honom, men fick nobben av turkarna.
(Gianluca Di Marzio)
 
Bielsa backar undan från Lazio
Lazio hade redan presenterat Marcelo Bielsa som ny manager – men nu har argentinaren meddelat att han inte kommer träna laget. Lazio ska i sin tur vara redo att stämma Bielsa. Simone Inzaghi tar nu över laget.
(Gianluca Di Marzio)
 
Barcelona måste skynda på?
Deportivos Lucas Perez nämns som ett forwardsalternativ för Barcelona, men både Sevilla och Villarreal budar på honom. Även Atletico ska vara intresserade, vilket gör att Barcelona förmodligen måste skynda på om man vill ha över honom.
(Marca)
 
Tottenham närmar sig Janssen
Vincent Janssen förmodas snart vara en Tottenham-spelare. Klubbarna är nära en överenskommelse efter att ett tidigare bud på £15 miljoner förkastades.
(Sky Sports)
 
Klopp skriver nytt med Liverpool
Liverpool har säkrat upp Jürgen Klopp med ett nytt sexårskontrakt. Hans nya kontrakt sträcker sig till 2022.
(Liverpool Echo)
 
Vanden Borre flyttar till Montpellier
Den forna jättetalangen Anthony Vanden Borre, numera 28 år, fortsätter karriären i Montpellier. Den franska klubben lånar Vanden Borre från Anderlecht över kommande säsong och har därefter en köpoption.
(Montpellier)
 
€40 miljoner för Koulibaly?
Chelsea ska vara redo att betala €36 miljoner, plus €4 miljoner i bonusar, för Napolis försvarare Kalidou Koulibaly.
(Football Italia)
 
Söderqvist vänder tillbaka
Måns Söderqvist flyttar tillbaka till Kalmar efter en och en halv säsong i Hammarby.
(Kalmar)
 
West Ham före Atletico?
West Ham uppges ha övertag på Atletico i jakten på Carlos Bacca. Milan har satt en prislapp på £26 miljoner.
(London Evening Standard)
 
Ajax vill behålla Milik
Napoli har varit på jakt efter Ajax Arkadiusz Milik, men holländarna låter meddela att han inte är på marknaden.
(Gianluca Di Marzio)
 
Newcastle värvar från Atletico
Jesus Gamez blir den fjärde sommarvärvningen för Newcastle. Försvararsveteranen ansluter från Atletico.
(Newcastle på SvenskaFans och Atletico på SvenskaFans)

MORGONENS UPPGIFTER (09:00)

Draxler till London?
Tysklands 22-årige anfallare Julian Draxler har imponerat på Arsenals Wenger som gärna ser honom i London framöver. Wolfsburg kräver runt 43 miljoner pund för spelaren, och mycket tyder på att affären blir klar inom kort.  
(Sun)

Man U hoppas på Pogba
Manchester United har inlett diskussioner med Juventus kring Paul Pogba för att åter få spelaren till klubben. En eventuell övergång värderas till omkring 100 miljoner pund.
(Sky Sports)
Pogbas agent, Mino Raiola, kommer att träffa Juventus efter EM för att diskutera spelarens framtid och ev eventuell flytt till Old Trafford.
(Guardian)

Klopp blickar mot Dortmund
Liverpools Jürgen Klopp  vill även han förstärka truppen inför säsongen och rykten säger att han gärna ser den polske yttern (och Dortmund-spelaren)  Jakub Blaszczykowski i laget.
(Bild)

Mancini vill tillbaka till England
The Sun uppger att Inters tränare Roberto Mancini suktar efter platsen som Englands nye förbundskapten.
(The Sun)

Subotic till Premier League?
Och när vi nämner Dortmund kan även deras Neven Subotic vara på väg till England, där såväl Stoke som Sunderland visat intresse för den 27-årige mittbacken.
(Daily Mail)

Nainggolan ratar Chelsea
Den belgiska mittfältaren Radja Nainggolan har tackat nej till Chelseas bud på 30 miljoner pund, för att istället fortsätta lira för Roma i Serie A.
(Express)

Dragkamp om Franco Vazquez
Crystal Palace är på jakt efter Palermos Franco Vazquez, men klubben har avvisat deras bud på spelaren. Även West Bromwich och Sevilla sägs vara intresserade av spelaren.
(Croydon Advertiser)

West Ham lånar från Besiktas
Det lutar åt att den 24-årige turkiska anfallaren Gökhan Tore kommer att lånas ut från Besiktas till West Ham. Lånet skulle i sådant fall sträcka sig över säsongen 2016-17.
(Sky Sports

Leedstalang till Premier League
Leeds unge mittfältare Lewis Cook kommer under fredagen till Bournemouth för att genomgå en medicinsk undersökning. Prislappen på 19-åringen ligger på cirka nio miljoner pund.
(Telegraph)

Benitez på backjakt
Rafa Benitez skall ta Newcastle tillbaka till högstaligan och han ser gärna Blackburns mittback Grant Hanley som en del i laget som skall kämpa för en uppflyttning. Hanley själv har inget emot en flytt, men ännu återstår många detaljer innan affären kan spikas.
(Newcastle Chronicle

* * * *
Torsdagens Sillysvep hittar du här

SvenskaFans.com2016-07-08 20:20:00

Fler artiklar om SvenskaFans