Sillysvepet: ”Man U och Juventus överens”

Sillysvepet: ”Man U och Juventus överens”

Följ senaste nytt kring silly season i SvenskaFans blogg.

KVÄLLENS UPPGIFTER (20:30)

”Bara Atletico som har budat”
Napolis president Aurelio De Laurentiis förnekar att Juventus eller Arsenal ska ha kommit med bud på Gonzalo Higuain, som det har ryktats om. ”Det enda budet kom från Atletico för en månad sedan. De erbjöd €60 miljoner plus två spelare, men jag tackade nej”, berättar De Laurentiis.
(Gianluca Di Marzio)
 
Napoli vill förlänga med trio
Napoli vill skriva nya kontrakt med Lorenzo Insigne, Elseid Hysaj och Marek Hamsik. Det nämns kontrakt till 2021 för de två förstnämnda.
(Gianluca Di Marzio)
 
Sevilla vill ha €40 miljoner
Atletico och Barcelona ska vara sugna på Sevillas Kevin Gameiro, men fransmannen kommer inte att lämna för mindre än €40 miljoner.
(Marca)
 
Tottenham släpper Wijnaldum
Mauricio Pochettino vill inte betala de £27 miljoner som Newcastle kräver för Georginio Wijnaldum, och Tottenham släpper således sitt intresse för holländaren.
(Sky Sports)
 
Allardyce ersätter Hodgson
Sam Allardyce kommer att bekräftas som Englands nye manager inom 24 timmar.
(Sky Sports)
 
Gomez fortsätter inte i Besiktas
Oroligheterna i Turkiet gör att Mario Gomez, som tillhör Fiorentina, inte väljer att utnyttja det optionsår han hade i låneavtalet med Besiktas.
(BBC)
 
”Man U och Juventus överens”
Manchester United och Juventus har nått en överenskommelse angående Paul Pogba. Prislappen landar på €120 miljoner och affären förväntas bli ett faktum inom några dagar.
(L’Equipe)
 
Officiellt: Negredo till Middlesbrough
Alvaro Negredo lånas ut till Premier League-nykomlingarna Middlesbrough.
(Middlesbrough på SvenskaFans)

UPPDATERING (11:55)


Pogba vill till Manchester United
Diverse källor uppger att Juventus Paul Pogba nu meddelat klubben att han vill lämna för fortsatt spel i Premier League och Manchester United. Juventus har tidigare ställt sig helt avvisande till en övergång, men har efterhand mjuknat och sagt att en försäljning kan bli aktuell om priset är det rätta. Prislappen skall i sådant fall ligga på osannolika 125 miljoner euro vilket är det högsta transferbelopp någonsin i fotbollens historia.
Real Madrid lurar i bakgrunden även om Zinedine Zidane tidigare yttrat att han är nöjd med den trupp han har. Dock är hans känslor för Pogba kända sedan tidigare, och han har vid flera andra tillfällen yttrat att han gärna ser Pogba i Real Madrids vita ställ.
(Gazzetta World)
 

MORGONENS NYHETER (09:20)

Origi istället för Costa
Om Atlético inte når en överenskommelse med Chelsea angående Diego Costa påstås Liverpools Divock Origi vara ett alternativ för den spanska klubben.
(Bleacher Report)

Fabinho till Man United?
Manchester United överväger ett bud på runt 25 miljoner pund för att knyta till sig Monacos back Fabinho.
(Daily Mail)

Barcelonas Turan på väg bort
Såväl Chelsea som Arsenal säga ha visat intresse för Barcelonas turkiskt mittfältare Arda Turan, och ryktena säger nu att katalanerna kan tänka sig att sälja spelaren. Prislappen uppges ligga runt 20 miljoner pund.
(TalkSport)

Oxford het i Manchester
West Hams blott 17-årige försvarare Reece Oxford har ögonen på sig, och nu ryktas det att såväl Manchester United som Manchester City vill knyta till sig spelaren. Oxford är värderad till cirka 15 miljoner pund.
(Sky Sports

Crystal Palace nosar på Sakho
Och när West Ham ändå är på tapeten kan vi nämna att Crystal Palace är på jakt efter Hammers anfallare Diafra Sakho som även han är värderad till runt 15 miljoner pund.
(Mirror)

Mahrez på Citys radar
Manchester City siktar efter Leicesters anfallare Riyad Mahrez i den mån de inte lyckas värva Schalkes Leroy Sane.
(France Football)

Stoke väntar på besked
Stokes manager Mark Hughes bekräftar att klubben lagt ett bud på West Bromwichs anfallare Saido Berahino, men att de ännu inte fått något respons från West Brom.
(Sky Sports)

Citykeeper på lån till La Liga
Manchester City är nära att göra klart med den argentinske målvakten Geronimo Rulli. Affären landar på 4 miljoner pund och för Rulli väntar därefter spel för Real Sociedad dit han blir utlånad under säsongen som kommer.
(Guardian)

* * * * *
Tisdagens Sillysvep: Man U förbereder Pogba-bud

SvenskaFans.com2016-07-20 20:30:00

Fler artiklar om SvenskaFans