Sillysvepet: DIF tänker inte sälja Colley

Sillysvepet: DIF tänker inte sälja Colley

Fredagens Silly Season-nyheter sammanfattas.

KVÄLLENS UPPGIFTER (21:30)

DIF tänker inte sälja mittbacken
Omar Colley har åkt iväg till Belgien för en läkarundersökning med Genk - dock utan tillstånd. Nu kommenterar DIF:s sportchef, Bosse Andersson, ärendet.
- Det är främst Genk som har gjort fel och köpt flygbiljett och bokat hotell till honom. Jag lastar inte spelaren för så mycket här. Vi från Djurgården är beredda att gå vidare till Fifa med det här ärendet. Vi har inget behov av att sälja honom, säger han till Fotbollskanalen.
(Fotbollskanalen)

Robert Muric till Pescara?
Ajax-spelaren är på väg bort från klubben. Italienske Gianluca Di Marzio har skrivit att Pescara i Serie A vill låna Muric, uppgifter som nu De Telegraaf bekräftar och med tillägget att Pescara vill ha en köpoption.
(Ajax-red på SF) 

Jeff Schlupp lämnar Leicester?
Vänstermittfältaren är inte med i truppen mot Hull City imorrn. Schlupp sägs vara nära en flytt till WBA för tolv miljoner pund.
(Sky)

Anderlecht-spelare till Burnley?
Den belgiska klubbens lagkapten Steven Defour och Burnley har nått en överenskommelse. Övergångssumman landar på sex miljoner pund. 

EFTERMIDDAGENS UPPGIFTER (14:45)

”Inter värvar Joao Mario”
Frank de Boer får förstärkning i form av nyblivne Europamästaren Joao Mario från Sporting. 45 miljoner euro (inklusive bonus) är summan som Inter får betala när alla detaljer är klara, det skriver…
(Gazzetta dello Sport

Colley i Belgien, utan DIF:s tillåtelse
Djurgårdens back Omar Colley dök inte upp till fredagens träning som planerat. Istället är han i Belgien, där han tros genomföra en läkarundersökning hos Genk.
”Vi hade planerat för honom på matchen på söndag”, säger Bosse Andersson till SportExpressen.
(SportExpressen

PSG vill ha Insigne?
Trots uppgifter om att Paris värvat klart, menar italiensk media att man är intresserade av Napolis Lorenzo Insigne. Detta för att nye PSG-tränaren Unai Emery uppskattar Serie A-spelarens profil.
(Football Italia)

Officiellt: Adnan Januzaj till Sunderland
Manchester United-spelaren följer McNair och Love när han går på ett säsongslångt lån till Sunderland.
Officiellt: Moritz Leitner till Lazio
Dortmunds mittfältare tackas av på den officiella hemsidan inför flytten till Serie A och Lazio.
(Dortmund

Stambouli på väg till Real Betis
Benjamin Stambouli är inte uttagen i PSG:s premiärtrupp som drar igång Ligue 1 under fredagen. Mittfältaren. PSG och Betis ska vara överens om ett lån med köpoption på åtta miljoner euro.
(L’Equipe, pappersupplagan)

Chadli kostar 23 miljoner euro
Swansea och Dortmund är intresserade av Tottenham-spelaren som dock har fått en ganska hög prislapp av sin klubb. För hög?
(Daily Mirror

Tadic förlänger med Southampton
Saints playmaker Dusan Tadic har skrivit på för fyra nya år på den engelska sydkusten.  
Weigl är sugen på Real Madrid
Efter gårdagens rykte om att Real Madrid är intresserade av Dortmunds unge mittfältare Julian Weigl menar spansk media att spelaren själv vill till Madrid. BVB är dock inte sugna på att sälja.
(AS

Juventus säger ja till Wolfsburg
Bundesliga-klubben ser ut att värva Simone Zaza från de italienska mästarna. Summan hamnar på 25 miljoner euro och ett femårsavtal väntar anfallaren i Wolfsburg.
(La Stampa
 
Nainggolan nobbar Chelsea
Roma-mittfältaren har tackat nej till Chelseas erbjudande och kommer inom kort att skriva ett nytt kontrakt med Roma, det menar…
(Football Italia

Monaco lägger bud på Doucouré
12 miljoner euro är AS Monaco beredda att lägga för Watfords mittfältare Aboulaye Doucouré, som i våras var utlånad till Granada. Enligt L’Equipe är dock inte spelaren särskilt sugen på en flytt nu när han genomfört försäsongen med PL-laget.
(L’Equipe

*****
 

MORGONENS UPPGIFTER (09:00)
 
Conte redo att sälja Fabregas
Juventus försöker hitta en ersättare till Pogba och vill köpa Chelseas mittfältare. Enligt dagens Tuttosport ska Conte vara villig att sälja spanjoren.
(Soccerlens)

Joao Mario till England… eller italien
Chelsea har lagt ett bud på 39 miljoner pund på Sportings mittfältare Joao Mario. Samtidigt rapporteras från Italien att Inter är nära en affär för 23-åringen.
(Daily Express och Gazzetta dello Sport)

Everton vill ha Juan Mata
Den spanske mittfältarens framtid i Manchester United är osäker och nu ska Everton vara intresserade av 28-åringen.
(Times)
 
Real Madrid öppnar dörren för James-flytt
Den spanska storklubben kan komma att sälja James Rodriguez. Spanska La Sexta rapporterar att Real Madrid är redo på att ta emot bud på colombianen.
(Sky Sports)
 
Officiellt: Mahmoud Eid klar för Kalmar
Den 23-årige anfallaren lämnar Åtvidaberg och är klar för Kalmar FF. Kontraktet sträcker sig över 3,5 år och Eid är spelklar direkt till mötet mot Malmö FF på söndag. 
(Kalmar FF)
 
Kone har bett om att få lämna Sunderland
Sky Sports rapporterar att Sunderlands försvarare Lamine Kone har bett om att få lämna klubben. Everton ska vara nära mittbacken som ska förstärka backlinjen efter John Stones flytt.
(Sky Sports)
 
Officiellt: Östersund lånar Hampus Nilsson
Djurgårdens målvakt reser norröver för att försöka få speltid i Östersund. Lånet sträcker sig över resten av säsongen.
(Östersunds FK)
 
… och Potter förlänger med ÖFK
Östersunds populära tränare Graham Potter har skrivit på för ytterligare tre och ett halvt år med den allsvenska klubben.
(Östersunds FK)

Pep ersätter Hart med ter Stegen?
Manchester Citys manager Pep Guardiola överväger att byta ut Joe Hart mot Barcelonas Marc-Andre ter Stegen.
(Daily Mirror)
 
Benteke kan bli för dyr för WBA
West Bromwich är intresserade av Liverpools anfallare Christian Benteke, men den 25-årige landslagsanfallaren kommer bli dyr då Liverpool vill försöka få tillbaka de 32,5 miljoner pund de betalade för anfallaren.
(Guardian)
 
******
Torsdagens Sillysvep
SvenskaFans silly season-sida

SvenskaFans.com2016-08-12 21:30:00

Fler artiklar om SvenskaFans